in

Wetenschapsadviseur van Trump, Apollo Moonlandings never happened!

Zijn wij nu wel of niet op de Maan geweest? Een vraag die de gemoederen zelfs vandaag nog behoorlijk bezig houdt. David Gelernter, professor aan de Yale universiteit heeft er een behoorlijk uitgesproken mening over.

David Gelernter, professor van de Yale universiteit windt er geen doekjes om heen. Toen politici het in de VS hadden over mensen naar Mars te sturen zei hij het volgende;

 How can we manage to organize a U.S.-crewed orbital Mars mission by the mid-2030s when we never even went to the moon? The idea is laughable, as was Obama’s administration, if I may add ”

De maanlandingen zijn het grootste bedrog aan de mensheid ooit, zelfs nog erger dan de Global Warming leugen. Dat zegt deze wetenschapper zonder met zijn ogen te knipperen. Hij beweert niet alleen dat de maanlandingen nooit hebben plaats gevonden maar zegt ook dat niet bestaat. Precies zoals wij van Bovendien er ook over denken. En zoals jullie weten is afwijkend denken niet geoorloofd in onze !

David gaat verder. Nog nooit in onze moderne tijd is iemand buiten de magnetische invloedsfeer van onze planeet geweest. Alle vluchten worden in een lage baan om de Aarde gedaan maar NIET in de ruimte. Zelfs het , International Space Station draait haar baantjes in een lage baan om de Aarde maar binnen de magnetische invloedsfeer ervan.

Buiten de magnetische invloedsfeer krijg je te maken met van de Van Allen Belts, deze straling veroorzaakt ernstige schade aan elektrische apparaten. Het verhaal van David wordt ondersteund door een uitspraak van een NASA wetenschapper die zich versprak in 2012 door te stellen dat ze er nog steeds niet in geslaagd zijn eventuele apparatuur voor een ruimteschip effectief te beschermen tegen de straling van de Van Allen Belts maar dat een nieuwe missie apparatuur wordt uitgeprobeerd waarmee ze dit proberen te bereiken.

In het volgende filmpje zie je een astronaut die eerst beweert dat ze niet door de Van Allen belts gevlogen zijn. Nadat de interviewer de route heeft laten zien waaruit duidelijk werd dat ze er zeker doorheen moeten zijn gegaan, past de astronaut zijn verhaal aan. Dat de man hardop zit te wordt in deze video meer dan duidelijk. Eerst weet hij niets en ineens een heel verhaal over flitsen voor zijn ogen etc.

video is verwijderd

 

Wel nu. Als er iets gesteld wordt waarvoor ik geen bewijs krijg, mensen zijn op de Maan geweest, dan geloof ik dat pas als ik het met eigen ogen kan zien. Staat daarnaast ook nog eens overtuigend bewijs van de onmogelijkheid van die missie te lezen, bewezen feiten, hoe kunnen mensen het verhaal van de Maanlandingen dan nog steeds geloven? Waarschijnlijk omdat ze het willen geloven of omdat er heel veel mensen denken dat de Amerikanen alles kunnen. Eén ding kunnen ze zeker, liegen!

Bron

Lees verder bij de Bron: worldunity.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ben Wakker
3 jaren geleden

Even oppassen met de interpretatie. De wetenschapper van Trump zegt “Apollo moonlandings never happened”. Dat wil niet zeggen dat mensen nog nooit op de maan zijn geweest. Ik denk dat we wel op de maan zijn geweest. En zelfs op Mars. En wel via kennis die we van Aliens hebben gekregen of geruild. Via het SSP (Secrete Space Program) zijn vliegende schotels nagebouwd. Of we zijn met die voertuigen naar de maan geweest of de Aliens hebben ons even daar naar toe gebracht. Zoek op Ben Rich, directeur van Lockheed skunk works, die even zegt : “we can take ET home …”. Wat aangeeft dat die kennis bij bepaalde partijen (grote bedrijven als Boeing, Lockheed etc) aanwezig is en dat die inmiddels die voertuigen hebben gemaakt.
Kijk ook even bij Bob Lazar (youtube) die vertelt over materiaal UUP of 115 waarmee energie wordt vrijgemaakt voor de voortstuwing van de ruimtevoertuigen van aliens ….. En zoek op “antigravity” om te zien dat daar niet alleen veel info te vinden is maar ook dat die kennis voor de bewoners van deze aarde verborgen wordt gehouden. Wat naast het bedonderen van een complete wereldbevolking (naast giga bedrog over nog zoveel andere zaken gedurende eeuwen) natuurljik meer dan schandalig is. Het is de hoogste tijd dat de beerput open gaat !!!! Wordt wakker en ga op zoek.

Na Charlottesville: Extreemrechts verliest de slag om de straten en pleinen 

Marokkaans ISIS terroristen netwerk ook in Nederland actief