in ,

Weer een landing op Mars, nu de maan nog… Rusland gaat checken of de Amerikanen er ooit wel zijn geweest

Terwijl de NASA bezig is met een gewaagde en miljarden kostende missie naar “de planeet Mars”, deelt de chef van het Russische ruimtevaartbureau mee, dat er een reis naar de maan is gepland om te controleren of de Amerikanen er ooit wel zijn geweest. De beste man zal ongetwijfeld de beste bedoelingen hebben gehad met deze opmerking, maar zo is dat waarschijnlijk in Corporate D.C. niet opgevat.

Er zijn talloze bewijzen aangeleverd dat er een halve eeuw geleden wel degelijk maanlandingen zijn uitgevoerd. Er zijn filmbeelden van en de astronauten hebben maangesteente mee terug genomen. Hoewel er cruciale beelden zijn zoekgeraakt, zijn er toch nog heel wat bewaard gebleven. De Amerikanen met NASA voorop denken door de Russen niet serieus te worden genomen en er moet dus een afleidingsmanoeuvre worden bedacht.

Daar hebben we gelukkig de NATO voor. Plotsklaps vindt er een incident plaats in de Zee van Azov, een Russische binnenzee, waar de laatste drie nog drijvende Oekraïense patrouilleboten de territoriale rechten van Rusland schenden, een bewuste provocatie. Er worden drie vliegen in één klap geslagen.

De Oekraïense president Porosjenko kan de noodtoestand afkondigen en (1) zodoende de verkiezingen winnen, de Russische provocatie over de maanlandingen wordt (2) naar de achtergrond gedrongen en de Amerikaanse president Trump hoeft het (3) ook niet meer over de CIA-moord op Khashoggi te hebben. Ondertussen worden beelden vrijgegeven van de landing op Mars. Dit zijn natuurlijk animaties, maar een overgroot deel van het mensdom accepteert in dit virtuele tijdsgewricht animaties als levensechte kopieën van de werkelijkheid.

De media assisteren de macht zoals altijd vol overgave en beginnen wild op de oorlogstrommels te roffelen “War in Ukraine!” De verdedigingsorganisatie NATO wordt  gedwongen aanvalstroepen naar Oekraïne te sturen, klaar om de Donbass republieken te “bevrijden” van Rusland en de Shell-concessies voor schaliegaswinning aldaar terug te claimen. De vierde vlieg.

Nu kunnen er dan wel vier vliegen in één klap worden geslagen, maar dood zijn ze zeker niet.

Om te beginnen ontkent zelfs NASA dat er ooit mensen op de maan zijn geweest:

Ieder hard bewijs van de maanlandingen door de Amerikanen in de periode 1969 – 1972 ontbreekt. Het mooiste voorbeeld komt van één van de eerste astronauten (allemaal vrijmetselend, overigens), die een eenvoudige verklaring heeft over hoe ze destijds door de dodelijke “Van Allen Belt” zijn heen gekomen: “Toen wisten we nog niet dat de Van Allen Belt bestond, dus hadden we er ook geen last van…”
Wat zegt dat dus over de nog bewaard gebleven filmbeelden? Je kunt er geen cent voor geven. En waarom zijn we er in die 50 jaar eigenlijk nooit meer geweest; omdat het geld op was? Als je de “Maanlander” (Lunar Module) ziet, kun je toch amper geloven dat het nog goedkoper kan?

hahaha ragtag lunar module

Lunar Module 1969 – The Eagle has landed…..

Tegenwoordig moeten we het doen met animatiebeelden over landingen op Mars, die beelden gaan voor echt door, de mensen geloven werkelijk alles wat op hun hoornvlies wordt geprojecteerd. Er is al diverse malen aangetoond dat de “planeet Mars” nog nooit is gefotografeerd en dat beelden zijn opgenomen op een van God en ziel verlaten totaal verdord Canadees eiland boven de poolcirkel. De filmpjes worden een beetje rood-achtig ingekleurd, want “Mars, de rode planeet”.

canadaonmars
Natuurlijk, dit is een gebied om te oefenen voor het echte werk, ver hier vandaan. Beste mensen, ga er nu maar van uit, dat we daar nimmer zullen komen, wat ze u ook aan leuke beelden voorschotelen.

Lees verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK

Russen willen op de maan kijken of Amerikanen er echt waren.

De discussie of de Amerikanen nu wel of niet mensen op de maan hebben gezet blijft tot op de dag van vandaag aktueel.

Om aan alle speculaties een einde te maken, zijn het de Russen die op de maan willen controleren of de Amerikanen er werkelijk zijn geweest.

Voor velen is het niet voor te stellen dat de maanlandingen door de Amerikanen waarbij mensen op dit hemellichaam rondliepen wellicht in scene is gezet.maan1

De discussie of dit nu wel of niet echt is gebeurd, wordt uiteraard niet alleen bij ons gevoerd, maar eigenlijk overal ter wereld.

En zo kan het dat de president van Moldavië aan Dmitry Rozogin, hoofd van Roscosmos (de Russische NASA), vroeg of hij wist of de Amerikanen nu wel of niet op de maan zijn geweest. Dit mede omdat Rusland zelf ook plannen heeft om met maanmissies te gaan beginnen. In de jaren zeventig van de vorige eeuw waren ook zij bezig met maanmissies, maar na vier exploderende raketten werden verdere pogingen toen afgeblazen.

Rozogov antwoordde dat een onderdeel van de Russische maanmissies zal zijn om te controleren of de Amerikanen daadwerkelijk op de maan zijn geweest. Nu wordt er in de Amerikaanse media gezegd dat Rozogov dit gezegd zou hebben als grap, maar Russen staan er in het algemeen niet om bekend dat ze echte grappenmakers zijn. Verder weet Associated Press te melden dat er in Rusland veel mensen zijn die samenzweringstheorieën aanhangen.

Er is uiteraard een reden dat Rozogov dit zegt en misschien doet hij het wel voor komen als grappig bedoeld, maar dat zal het waarschijnlijk niet zijn. Uiteraard zullen de Russen controleren of er inderdaad sporen te vinden zijn op de maan van de geclaimde Amerikaanse aanwezigheid.

Een paar voorbeelden van samenzweringstheorieën

Het schijnt een wetenschappelijk feit te zijn dat geluid niet hoorbaar is in de ruimte. Dit komt omdat volgens de wetenschap je klaarblijkelijk geen geluid kunt horen omdat er geen atomen of moleculen zijn om dit geluid te dragen.

In de ruimte is het doodstil, want geluid plant zich niet voort in een vacuüm.

Nasa laat zich door dit soort kleinigheden niet uit het veld slaan en wil de wereldbevolking doen geloven dat astronauten op de maan met een hamer kunnen slaan en dat dat geluid vervolgens kan worden gehoord.

Mocht je nog meer argumenten willen hebben waaruit zou blijken dat de maanlandingen nep waren, dan volgen er hier nog tien in de volgende video.

Lees verder bij de bron: Niburu.co

Moet je voor de grap eens naar de Tesla in Space kijken. Het ziet er zo nep uit dat het echt moet zijn zoals Musk zei.

De aardkloot heeft weinig aarde als je het zo ziet. Waar zijn de noord en/of zuidpool gebleven? Wat ik me ook af vraag is, waarom er nog niets in of aan die Tesla gesmolten is.

Waarom is er ook geen één foto te vinden van een satelliet in de ruimte? Google het maar…

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
f0wn6ksduii

Waanzin! Seksuele misdrijven tegen Zweedse vrouwen en meisjes vermenigvuldigt met 428%

immigranten uit zwart afrika in gevangenschap in libi 2

Nieuwe slogan GroenLinks uitgelekt: Wij halen, jullie betalen! Omvolking gaat niet snel genoeg, GroenLinks gaat honderden vluchtelingen met eigen auto’s ophalen