in

WTF: Duitsland gaat Tanks bouwen voor Erdogan!

Grote bek over mensenrechten voor de bühne, maar als er tankjes verkocht kunnen worden dan is het van Mutti Merkel niet meer een ethisch gidsland, maar een gewetenloze boevenstaat.

De Duitse firma Rheinmetall (inderdaad, bekend van) gaat in een joint venture met het Turkse BMC een nieuwe fabriek voor pantserspeeltjes bouwen, in Turkije. Het land is namelijk van zins om zijn strijdkrachten duchtig te moderniseren.

Mark R. en de Nederlandse regering doen er nu alles aan om het Merkel naar de zin te maken – Europese integratie en Turkendeal voor de vluchtelingen – allemaal met het idee dat dat goed is voor de vrede en de mensenrechten.

Als dank voor deze moeite, die ons een hoop kost, gebruikt Duitsland de goede relaties met Turkije om meer wapentuig te verkopen, waarmee het uitstekend mensenrechten schenden is.

Duitsland levert al langer aan Turkije: de Turkse Altay-tank rijdt al jaren rond met kanonnen van Rheinmetall en schieten daar naar volle tevredenheid Koerdische dorpjes mee in puin.

De timing is, politiek gezien, wel een beetje verdacht. Terwijl het leger wordt gezuiverd en politiek één kant op wordt gestuurd gaan de Duitsers dit hervormde, ideologisch gedreven, leger van de modernste pantserwagens voorzien.

De gevolgen voor de Koerden, Armeniërs en wat er nog meer daar rondstuitert in de regio laten zich raden, om over de Turkse bevolking zelf nog maar te zwijgen.

 

Weet je wie er trouwens eerst ook mooie snelwegen bouwde, alvorens aan een ambitieus programma van hypermoderne pantserwapens te beginnen? We bedoelen maar.

Lees verder via Bron: Time2Wakeup!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jungleelephant
4 jaren geleden

De wereld is verrot!Door en door!

Pensioen en AOW: Wanneer gaat u dood? Wat is uw sterftedatum?

Staatsomroep BBC mag met detectiebusjes wifi-netwerken monitoren om zwartkijkers te betrappen