in

Erdogan in Brussel tegen aanhangers: “Jullie zijn mijn oren, ogen en WAPENS…”

8346175229 80d7695b0b erdogan

Gisteren was de Turkse president Erdogan in Brussel. Ontvangen met de grootste egards, rode loper uitgerold in het Europees parlement, enfin, een ontvangst als was hij de Nobelprijswinnaar van de vrede. Hij kwam er met Charles Michel een babbeltje slaan over migratie.

Zoals we van Michel verwachtten werd het migratieakkoord van 2016 nog wat meer uitgebreid, maar dat is voer voor een ander artikel. Kort samengevat, de Europeanen zijn gisteren droog gepakt door hun eigen ‘leiders’. Punt.

Maar die Erdogan, die terror-Turk die asielzoekers in bussen naar de Turks-Griekse grens liet voeren, had ook oog voor zijn schare fans in Brussel. Getooid in Turkse vlaggen en met spandoeken stonden ze daar.

Vanuit Beringen, Genk, Gent en andere verrijkte multiculturele gemeenten waren ze naar onze hoofdstad afgezakt om hun Erliebte geitenvriend Erdogan te begroeten. Eén van de spandoeken drukte de wens uit om van Turkije een Turks-Islamitische Unie te maken.

Gezellig dus, daar in Brusselstan, onder het goedkeurend oog van Michel, Merkel en Co.

En Erdogan had nog een kleine boodschap voor zijn – al dan niet gesluierde – hooligans supporters. Hij zei hen namelijk dat zij zijn oren, ogen en wapens zijn in Europa. Herlees het even: oren, ogen en WAPENS.

gne

Jammer dat de reguliere media hier niets van vernomen hebben, want ze zouden er ongetwijfeld pagina’s aan besteden in hun kwaliteitskranten en webpagina’s. Maar …..

Lees verder bij de bron: ReactNieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nationale Ombudsman: geef asielzoekers meer rechten, leefgeld, reiskostenvergoeding en huishoudelijke spullen

52e8d54a4857ab14ea898675c6203f78083edbed5356784c772a72 640 coronavirus

Steekproef ziekenhuis Tilburg: 28 medewerkers besmet