in

Is het woord oorlog al gevallen? Turks pantservoertuig (betaald met EU-subsidie) sloopt hek aan Griekse grens

turkse pantserwagen

De Griekse overheid heeft opmerkelijke beelden vrijgegeven. In de beelden is te zien hoe een Turkse gepantserde wagen een hek aan de grens sloopt, zodat illegalen Europa binnen zouden kunnen dringen.

Saillant detail: het voertuig werd betaald met Europese subsidies. Dat brengt Ekathimerini.com

De Griekse overheid gaf de beelden vrij, samen met een verklaring: “Deze video toont een Turks pantservoertuig dat de grens moet bewaken en met een touw een hek aan de grens neerhaalt….

Dit is een HIZAR/ATES-voertuig dat over de nodige instrumenten beschikt om bij dag en nacht de grens te surveilleren. Turkije kreeg deze voertuigen tussen mei en augustus 2019, in een programma dat voor 75% gesubsidieerd werd met Europese middelen…

Turkse chantage

Vorige week besloot Turks president Recep Tayyip Erdogan (AKP) om de overeenkomst betreffende migranten tussen de EU en Turkije eenzijdig op te blazen.

Hierdoor heerst nu veel chaos aan de Turks-Griekse grens. Griekenland beschuldigde eerder al Turkije ervan om mensen doelbewust illegaal …

Lees verder bij de bron: sceptr.net

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e8d34b4c55a414ea898675c6203f78083edbed5058704b742e79 640 e bike

Open grenzen, handig! Diefstal E-bike explodeert, dieven blijken in 95% van de gevallen Oost-Europeanen

bestrijdingsmiddelen 1555354191

Explosie van Parkinson op het platteland: bestrijdingsmiddelen vermoedelijk de oorzaak