in , , ,

Zoals altijd en bedenk, pas net gestart: renovatie Binnenhof dreigt uit de klauwen te lopen

FrankMagdelyns1 / Pixabay

De renovatie van het Binnenhof dreigt uit de klauwen te lopen. Daarvoor waarschuwt de Tweede Kamer staatssecretaris Knops (Binnenlandse Zaken).

De grootschalige opknapbeurt zou 475 miljoen euro gaan kosten, maar inmiddels vermoeden kritische Kamerleden dat er veel meer belastinggeld nodig is om te renoveren.

Bovendien zijn Kamerleden van links tot rechts niet te spreken over de schimmige manier waarop architecten zijn aangesteld.

„Het is een politieke klucht geworden, een surrealistische horrorfilm”, zegt PvdD-Kamerlid Wassenberg over megalomane ontwerpen.

SP-Kamerlid Beckerman noemt het ’gênant’ hoe de overheid faalt met een eigen project, nu kostenoverschrijding dreigt en personele problemen de kop opsteken.

Dekmantel

Uit een brief van Knops aan de Tweede Kamer blijkt zelfs dat er in totaal vijftien architecten zijn betrokken bij de renovatie.

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl

Het blijft toch aantrekkelijk makkelijk om belastinggeld te verspillen. Je hoeft het toch nooit in je eigen knip te voelen, echte verantwoordelijkheid is er niet.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Stuntelkliniek bekend van Michael P stuurt opnieuw ten onrechte patiënten met verlof

5G blijkbaar erg belangrijk: Huawei CEO vergelijkt 5G met “nucleaire bom”, waarschuwt VS tegen technische koude oorlog