in ,

38,5 procent van de Nederlanders ziet het liefst een wereld zonder smartphones

3578347527 4e733d3edf telefoon

Vind je het ook zo irritant als iemand tijdens een face-to-face gesprek met z'n telefoon bezig is? Dat hij of zij nog even snel een appje stuurt of even afscrollt, terwijl jij een persoonlijk verhaal vertelt.

Uit onderzoek van vergelijkingssite Overstappen.nl blijkt dat 38,5 procent van de Nederlanders het liefst een wereld zonder smartphones ziet.

Ook continu bereikbaar zijn hoeft van ruim een derde van de bevolking niet.

Maar er zijn ook veel mensen die de dagelijkse stroom aan informatie en communicatie juist niet willen missen. Bijna de helft van de vrouwen (46,5 procent) en een derde van de mannen (33,1 procent) zegt niet zonder hun te kunnen.

zijn het meest gehecht aan hun telefoon: meer dan de helft, 51,8 procent, denkt dat ze absoluut niet zonder hun mobiel kunnen.

Een erg groot deel van de Nederlanders ergert zich eraan wanneer iemand tijdens een gesprek op zijn of haar telefoon kijkt. Toch appen veel mensen terwijl ze aan het praten zijn met anderen. Vooral millennials (18 tot 34 jaar oud) doen ….

Lees verder bij de bron: Metronieuws.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
earth 1569339129

Is de theorie over het klimaat op aarde in de laatste 15 miljoen jaar verkeerd?

defense force 678x381 678x336

Slovenië: burgers vormen civiele verdedigingsmuur om illegale migratie te stoppen