in , , ,

Slovenië: burgers vormen civiele verdedigingsmuur om illegale migratie te stoppen

Burgers in de Midden-Europese natie hebben een civiele verdedigingsmacht gevormd om een ​​einde te maken aan illegale migranten die hun land vanuit de Europese Unie binnenkomen, omdat, zoals de commandant van de groep burgers zegt, “ een staat die niet in staat is zijn grens te beschermen, geen soevereine staat. “

De Balkanroute voor migranten die vanuit Turkije en naar het noorden naar Duitsland reizen, is bekend. Dankzij de nationalistische premier van Hongarije is de klassieke Balkanroute die door Hongarije gaat, echter afgesloten.

‘ Vervangende migratie ‘, zoals de het zeggen, komt nu voornamelijk via Bosnië, , Servië en Oostenrijk. Dit is de alternatieve route die is vastgesteld voor illegale migranten om toegang te krijgen tot de welvaartsstaten van West- en Noord-.

Maar patriottische Sloveense burgers zijn samengekomen om de meedogenloze stroom van illegale migratie te stoppen, zoals Voice of Europe rapporteert .

De groep betrokken burgers heeft een civiele defensie-unie gevormd om het Sloveense leger te helpen illegale migranten te vangen die proberen door het land te komen, zo meldt Euronews .

“Ik denk dat de enige oplossing hier is om het leger naar de grens te sturen, de situatie is nu vergelijkbaar alsof je de poorten van een gevangenis opent en zegt dat we alle gevangenen vrijlaten, wie zou daar blijven? een single, ‘zei Blaz Zidar, lid van de verdediging.

Andrei Sisko, de commandant van de groep burgers, zegt: “Wat is het doel? Het doel is om mensen en vrijwilligers op te leiden om hun land waar nodig te verdedigen en om het leger en de politie te helpen de openbare orde te controleren. In tijden van massale migraties vanuit de Afrikaanse en Aziatische staten, met name moslims, is het belangrijk om onze grenzen te beschermen. Omdat een staat die zijn grens niet kan beschermen geen soevereine staat is. ”

Onlangs, tijdens een bezoek aan de zuidelijke grens van Slovenië met Kroatië, kondigde premier Marjan Sarec aan dat zijn land zijn grensbescherming tegen illegale migranten zou vergroten.

Ongeveer 35 extra troepen zijn sindsdien aan de grens gestationeerd.

Lees verder bij de bron: time2wakeup.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
HH
1 jaar geleden

Schandalig, schandalig, schandalig hoe overheden hun primaire taak hebben verzaakt.
Dit is het begin: regeren betekent het volk vertegenwoordigen !!!!

Roland Jaap Straaten. van der
1 jaar geleden

Het begin van dit alles is al vele jaren geleden aangevangen. Zeg maar gerust dat dit het einde aan het betekenen is. Het einde van het gerust wonen in je eigen land met je eigen normen en waarden en cultuur. Ja, daar is ook weleens wat mis mee, maar wat nu aan het gebeuren is gaat de eigenheid van ieder land de nek omdraaien. En hoe is dit zo gekomen ? En wie zitten er rijkelijk gefêteerd te schuifelen in hun regeringszetels ?!! Als wie het weten, dit echt zouden gaan zeggen, dan zijn de rapen gaar. Dan zijn de hesjes niet aan te slepen. Misschien moeten we maar alvast een fabrikant zoeken om de hesjes te vervaardigen. In onze nationale driekleur dan, en naar believen met een oranje biesje. En wellicht is het voorbeeld van Slovenië niet eens zo gek. Mogelijk dat een aankondiging daartoe de landen om ons heen dan reeds doet inzien dat zij de teruggedreven gelukszoekers ook niet binnenboord willen houden. Hup. Terug. Je hok in, en waar nodig, slechts waar echt nodig, medemenselijkheid aan de dag leggen. Want ja, we hebben hier tenslotte normen en waarden. En have en goed te verzorgen én te behouden. Toch ?!!!!

38,5 procent van de Nederlanders ziet het liefst een wereld zonder smartphones

Tbs’er runt YouTube kanaal vanuit kliniek, toont in kliniek gekweekte wiet en wapens