in , , ,

Slovenië: burgers vormen civiele verdedigingsmuur om illegale migratie te stoppen

defense force 678x381

Burgers in de Midden-Europese natie hebben een civiele verdedigingsmacht gevormd om een ​​einde te maken aan illegale migranten die hun land vanuit de Europese Unie binnenkomen, omdat, zoals de commandant van de groep burgers zegt, “ een staat die niet in staat is zijn grens te beschermen, geen soevereine staat. “

De Balkanroute voor migranten die vanuit en Griekenland naar het noorden naar Duitsland reizen, is bekend. Dankzij de nationalistische premier van is de klassieke Balkanroute die door Hongarije gaat, echter afgesloten.

‘ Vervangende migratie ‘, zoals de het zeggen, komt nu voornamelijk via Bosnië, , Servië en Oostenrijk. Dit is de alternatieve route die is vastgesteld voor illegale migranten om toegang te krijgen tot de welvaartsstaten van West- en Noord-Europa.

Maar patriottische Sloveense burgers zijn samengekomen om de meedogenloze stroom van illegale migratie te stoppen, zoals Voice of Europe rapporteert .

De groep betrokken burgers heeft een civiele -unie gevormd om het Sloveense leger te helpen illegale migranten te vangen die proberen door het land te komen, zo meldt Euronews .

“Ik denk dat de enige oplossing hier is om het leger naar de grens te sturen, de situatie is nu vergelijkbaar alsof je de poorten van een gevangenis opent en zegt dat we alle gevangenen vrijlaten, wie zou daar blijven? een single, ‘zei Blaz Zidar, lid van de verdediging.

Andrei Sisko, de commandant van de groep burgers, zegt: “Wat is het doel? Het doel is om mensen en vrijwilligers op te leiden om hun land waar nodig te verdedigen en om het leger en de te helpen de openbare orde te controleren. In tijden van massale migraties vanuit de Afrikaanse en Aziatische staten, met name moslims, is het belangrijk om onze grenzen te beschermen. Omdat een staat die zijn grens niet kan beschermen geen soevereine staat is. ”

Onlangs, tijdens een bezoek aan de zuidelijke grens van Slovenië met Kroatië, kondigde premier Marjan Sarec aan dat zijn land zijn grensbescherming tegen illegale migranten zou vergroten.

Ongeveer 35 extra troepen zijn sindsdien aan de grens gestationeerd.

Lees verder bij de bron: time2wakeup.me

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3578347527 4e733d3edf telefoon

38,5 procent van de Nederlanders ziet het liefst een wereld zonder smartphones

failed 1542644143

Tbs’er runt YouTube kanaal vanuit kliniek, toont in kliniek gekweekte wiet en wapens