in , ,

Aanslag in Oekraïne in 5, 4, 3…?

Via het contactformulier kwam een interessante theorie binnen over de komende dagen, een theorie die ik graag even wil delen:

Het is recentelijk duidelijk geen geheim meer dat de CIA anti-Trump is. Met het aantreden van Trump zal met de inzet van Mike Pompeo heel wel vermoedelijk een zeer grondige reorganisatie van de inlichtingendiensten starten. En als iemand geen zin heeft in pottenkijkers, dan is dat uiteraard wel het wereldwijd samenwerkende inlichtingendienstenkartel.

Gezien dat de recente spelletjes om Trump uit te schakelen voor het presidentschap niet werkte, is het vermoeden dat de de komende dagen nog een Hail Mary pass gaat doen, een laatste alles of niets poging om Trump’s presidentschap te voorkomen.

Nu hebben we afgelopen weken reeds gezien dat de beschuldigen en provocaties aan het adres Rusland steeds grotere vormen beginnen aan te nemen. Of het nu de geslaagde moord aanslag op de Russische ambassadeur in Turkije is, het uitzetten van een flink aantal Russische diplomaten, of de significante NAVO troepen opbouw aan de grens van Rusland.

Nederland deed trouwens ook gezellig mee met zijn onderzeeërs, en die 1600 tanks. Rusland laat zich echter niet zomaar provoceren door de laatste stuiptrekkingen van het Bush-regime.

Met nog een dag of vier begint te tijd echter te dringen. en Syrië zijn reeds mislukt, en een directe militaire confrontatie met Rusland starten is uiteraard nagenoeg onmogelijk, want veel te openlijk. Een nieuwe valse vlag aanslag in Oekraïne echter… Die zou de CIA wel eens handig kunnen gebruiken om Rusland iets groots in de schoenen te schuiven.

De waarschuwing van Udo Ulfkotte

U weet wellicht dat de Duitse klokkenluider Udo Ulfkotte helaas recentelijk overleden is. Hij schreef een interessante theorie waarin een mogelijke modus operandi voor de CIA duidelijk wordt:

Now the Americans are even considering blowing up a nuclear power plant in Ukraine and then insisting that the culprits were either separatists or Russians. I hear it all the time. It’s unconscionable!

Deze theorie (overigens uit november 2014) klinkt niet vreemd. De VS heeft recent zeer vreemde spelletjes gespeeld in Oekraine. Ook is de ontploffing in de reactor in Tsjernobyl nog een verhoudingsgewijs verse herinnering. Een ontploffing trouwens, waar ook de nodige plausibele klinkende theorieën over bestaan, zoals de combinatie van Tsjernobyl met het uitschakelen van de The Russian Woodpecker. En de CIA Stuxnet aanval op de nucleaire reactor in Iran is trouwens nog recentere geschiedschrijving. Een modus operandi waar de 3-11 ontploffingen in de reactoren van Fukushima trouwens ook mooi in zouden passen.

Het mag duidelijk zijn dat sinds de VS staatsgreep in Oekraïne, uitgevoerd door de Amerikaanse Victoria ‘Fuck the EU’ Nuland, destijds onder kundige leiding van Minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton, de VS een stevige vinger in de pap heeft in Oekraine. Ze hebben zich ingekocht in de oligarchie aldaar, en zelfs een marionet regering geïnstalleerd onder leiding van hun favoriete bankier.

De grootste kernreactor van Europa, met discutabele onderhoudstoestand, in Oekraïne. Een doelwit voor de CIA?

Creatief is het wellicht niet, maar… Heeft de CIA wellicht zijn oog laten vallen op Zaporozje? Het is de grootste kernreactor van Europa, waar Oekraïne kennelijk volledig op in heeft gezet.

We weten het vermoedelijk voor vrijdag. Anders kan de CIA ook altijd hun aanslag op JFK nog eens dunnetjes overdoen met Trump, toch?

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Krijgt iedereen een SuperID? Het gevaar achter cashloos winkelen

Terreurgevaar: Hongarije overweegt algehele detentie van asielzoekers