in , , ,

Terreurgevaar: Hongarije overweegt algehele detentie van asielzoekers

Hongarije heeft zich onder minister-president Viktor Orban met hekken, terugzendingen en andere restrictieve maatregelen, reeds verregaand tegen ‘vluchtelingen’ afgeschermd.

Geen halve  maatregelen in Hongarije. En daarom overweegt het land nu ook de invoering van een algehele preventieve hechtenis voor asielzoekers. (Preventieve hechtenis door vreemdelingenpolitie) 

  “In het kader van zo’n regeling zal zich geen asielzoeker vrij in het land kunnen bewegen, niemand zal Hongarije of de transitzones kunnen verlaten,” sprak minister Janos Lazar daarover tegen de pers in Boedapest. Als reden voor zo’n maatregel wees Lazar naar het “toegenomen terreurgevaar”. (Bron: Deutsche Presse Agentur DPA)

Op 12 Januari sprak Viktor Orban een nieuwe lichting Hongaarse grensbewakingseenheden  toe:

https://youtu.be/o301XkDl-bE

 

“…De naïviteit, de illusies, en het tijdperk van laksheid in zijn voorbij. (…) We moeten beginnen om te aanvaarden wat we zien, niet datgene wat we zo graag willen zien. Sommigen denken dat iedereen die naar Europa komt, volgens onze wetten en gebruiken wil leven. De feiten laten het tegenovergestelde zien.

Terreuraanslagen, rellen, geweld, misdaad, en etnische en culturele aanvaringen, die ons allemaal waarschuwen dat degenen die hier naar toe komen niet willen leven op de manier zoals wij dat doen. Zij willen hun eigen leven voortzetten, maar dan met een Europese levensstandaard.(…) We weten dat de migranten zelf ook slachtoffer zijn. Van mensensmokkelaars, van belovende en uitnodigende Europese politici, maar ook van de eigen illusies.(…)

Het principe van  ‘Mensenrechten’ schrijft nooit een Nationale zelfmoord voor. Bovendien, samen met de migranten komen ook de terroristen. En vanwege deze reden hebben in meerdere Europese lidstaten onschuldige burgers het leven verloren, en hebben met hun leven moeten betalen voor de zwakte van hun nationale leiders. We moeten de waarheid accepteren, ook al is die ten gunste van de Hongaren.

Want die waarheid is: Europa zou beter af zijn, indien het de Hongaarse oplossingen eerder niet had afgewezen. Meerdere lidstaten hebben achteraf toch onze oplossingen overgenomen. De waarheid is dat illegale immigratie en ongelimiteerde migratie, allebei de veiligheid van alle dag in gevaar brengen, het economisch succes in gevaar brengen en onze cultuur in gevaar brengen. (…)

Wij zullen onze grenzen en onze levensstijl verdedigen, wij zullen ons leven verdedigen. De waarheid is dat wij door onze maatregelen hebben laten zien dat het mogelijk is om migratie te stoppen,  waarvoor alleen onverschrokkenheid, moed, en wil, zijn vereist. (…)

Dankzij de inzet van de Hongaarse politie en het leger is Hongarije een van de veiligste landen binnen de . Wij kennen geen terrorisme, geen massa- aanrandingen, en ook geen vrachtwagens die op feestvierende massa’s inrijden…”

Lees verder via de Bron: Nachthemel.nl

Photo by More pictures and videos: connect@epp.eu cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jungleelephant
4 jaren geleden

En zo zou het overal moeten zijn!

4 jaren geleden

Al vele jarenlang hunkerde de gewone man van de straat in Europa op de maatregelen die hier worden beschreven en worden uitgevoerd, ,,, Door pure indoctrinatie door de elite ,,, met de media als instrument, ,, konden ze ons laten geloven dat iedereen welkom was ,,, religie speelde hierin geen rol en het bekent maken van misstanden als gevolg van een sunnami van mensen die ons haten om wie wij zijn ,,, werd stil in de doofpot gegooit.
De geest is uit de fles en het is niet de vraag ,,,,of,,,, maar wanneer de strijd los barst

4 jaren geleden

nu in Nederland nog!!!

Elba
4 jaren geleden

De politiek wil de mensen laten geloven dat er niets aan de hand is met die gelukzoekers. Het tegendeel is waar. Die mensen willen hun eigen cultuur voortzetten. West Europa overnemen om hun achterlijke denkbeelden over het leven uit laten.
Discriminatie, moord aanslagen, leven volgens een gegeven wat door ieder weldenkend mens gezien wordt als primitief, en verwerpelijk. De mensen die hier tegen zijn, meer dan 50% worden door de linkse media weggezet als gevaarlijk voor onze samenleving. Leiders die dit gevaar terreur zien, zich openlijk er tegen uitspreken krijgen een politiek beladen proces aan hun broek. Die zelfde leider krijgt levenslang, kan nauwelijks nog aan het openbaar leven deelnemen, zonder de kans te lopen vermoord te worden door deze extremisten die hier gedoogd moeten worden door linkse partijen en de VVD onder aanvoering van de leugenaar in overheidsdienst Rutte. De Hongaren hebben van hun geschiedenis geleerd, Hulde aan deze minister die Hongarije voor de Hongaren wil laten zijn. Een man die alle respect verdiend.

PS. laat die gelukzoekers naar hun eigen geloofsgenoten gaan in het Midden Oosten, plaats en geld genoeg, en dicht bij Alla en hun heilige bedevaart plaatsen.

Aanslag in Oekraïne in 5, 4, 3…?

Zoals verwacht: Koopkracht wederom minder rooskleurig dan loonstrook