in , , ,

Terreurgevaar: Hongarije overweegt algehele detentie van asielzoekers

Hongarije heeft zich onder minister-president Viktor Orban met hekken, terugzendingen en andere restrictieve maatregelen, reeds verregaand tegen ‘vluchtelingen’ afgeschermd.

Geen halve  maatregelen in Hongarije. En daarom overweegt het land nu ook de invoering van een algehele preventieve hechtenis voor asielzoekers. (Preventieve hechtenis door vreemdelingenpolitie) 

  “In het kader van zo’n regeling zal zich geen asielzoeker vrij in het land kunnen bewegen, niemand zal Hongarije of de transitzones kunnen verlaten,” sprak minister Janos Lazar daarover tegen de pers in Boedapest. Als reden voor zo’n maatregel wees Lazar naar het “toegenomen terreurgevaar”. (Bron: Deutsche Presse Agentur DPA)

Op 12 Januari sprak Viktor Orban een nieuwe lichting Hongaarse grensbewakingseenheden  toe:

https://youtu.be/o301XkDl-bE

 

“…De naïviteit, de illusies, tijdperk van laksheid in Europa zijn voorbij. (…) We moeten beginnen om te aanvaarden wat we zien, niet datgene wat we zo graag willen zien. Sommigen denken dat iedereen die naar Europa komt, volgens onze wetten en gebruiken wil leven. De feiten laten het tegenovergestelde zien.

Terreuraanslagen, rellen, geweld, misdaad, en etnische en culturele aanvaringen, die ons allemaal waarschuwen dat degenen die hier naar toe komen niet willen leven op de manier zoals wij dat doen. Zij willen hun eigen leven voortzetten, maar dan met een Europese levensstandaard.(…) We weten dat de migranten zelf ook slachtoffer zijn. Van mensensmokkelaars, van belovende en uitnodigende Europese politici, maar ook van de eigen illusies.(…)

Het principe van  ‘Mensenrechten’ schrijft nooit een Nationale zelfmoord voor. Bovendien, samen met de migranten komen ook de terroristen. En vanwege deze reden hebben in meerdere Europese lidstaten onschuldige burgers het leven verloren, en hebben met hun leven moeten betalen voor de zwakte van hun nationale leiders. We moeten de waarheid accepteren, ook al is die ten gunste van de Hongaren.

Want die waarheid is: Europa zou beter af zijn, indien het de Hongaarse oplossingen eerder niet had afgewezen. Meerdere lidstaten hebben achteraf toch onze oplossingen overgenomen. De waarheid is dat illegale immigratie en ongelimiteerde migratie, allebei de veiligheid van alle dag in gevaar brengen, het economisch succes in gevaar brengen en onze cultuur in gevaar brengen. (…)

Wij zullen onze grenzen en onze levensstijl verdedigen, wij zullen ons leven verdedigen. De waarheid is dat wij door onze maatregelen hebben laten zien dat het mogelijk is om migratie te stoppen,  waarvoor alleen onverschrokkenheid, moed, en wil, zijn vereist. (…)

Dankzij de inzet van de Hongaarse politie leger is Hongarije een van de veiligste landen binnen de EU. Wij kennen geen terrorisme, geen massa- aanrandingen, en ook geen vrachtwagens die op feestvierende massa’s inrijden…”

Lees verder via de Bron: Nachthemel.nl

Photo by More pictures and videos: [email protected] cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Aanslag in Oekraïne in 5, 4, 3…?

Zoals verwacht: Koopkracht wederom minder rooskleurig dan loonstrook