in , ,

‘Amerikaanse verkiezingen via server in Frankfurt gemanipuleerd’

Het lijkt erop dat de elektronische stemmachines werden gemanipuleerd via servers, die zich in Frankfurt/Main zouden moeten bevinden. Als dit waar is en geverifieerd, dan heeft onze geliefde BRD GmbH Deutschland zichzelf zojuist vernietigd.

Hieronder het verslag, waarbij je van de ene in de andere verbazing valt. De verkiezingen worden gerund door 6 à 12 private companies met winstoogmerk.

Totaal geïntegreerd in het internet, alle wachtwoorden en IP adressen liggen op straat. Een ongekende rotzooi, kwetsbaar, corruptie gevoelig, en dan hebben we het over de verkiezingen in de VS!

Luister goed en plotseling duiken daar bedrijven op, die niet eens meer bestaan, maar waar lieden zitten die de stemmen van de ene naar de andere server schuiven, vervalsen en weer terug zetten. Het gebeurt gewoon.

https://www.youtube.com/watch?v=ficae6x1Q5A

Bedrijf in Barcelona is failliet, niet bekend wie de eigenaren zijn. De servers van die private company staan in …. Frankfurt. Rothschild bakermat is in Frankfurt…. Europese Centrale Bank zit daar ook.

IG Farben zat daar in WO II en is de facto nooit ….

Lees verder bij de bron: De Binnenlandsche Bataafsche Courant

2 Comments

Leave a Reply
  1. Als Trump + Alliantie dit heeft laten gebeuren om de Deep State te ontmaskeren dan kan dit niet anders dan als een geniale meesterzet worden gezien.

    Hiermee is de Deep State, De Rothschild Centrale Banken en grote concerns voor eens en altijd in een keer ontmaskerd …
    Dit is direct het einde van de NIeuwe Wereld Orde en het einde van het criminele monetaire systeem en het einde van de Rothschild Centrale Banken … en regeringen die daarbij betrokken waren.

Geef een antwoord

Mondkapjesstrijd gaat op 23 november echt los barsten

EU feliciteert de door de media tot president uitgeroepen Joe Biden