in , ,

‘Amerikaanse verkiezingen via server in Frankfurt gemanipuleerd’

Het lijkt erop dat de elektronische stemmachines werden gemanipuleerd via servers, die zich in Frankfurt/Main zouden moeten bevinden. Als dit waar is en geverifieerd, dan heeft onze geliefde BRD GmbH Deutschland zichzelf zojuist vernietigd.

Hieronder het verslag, waarbij je van de ene in de andere verbazing valt. De worden gerund door 6 à 12 private companies met winstoogmerk.

Totaal geïntegreerd in het , alle wachtwoorden en IP adressen liggen op straat. Een ongekende rotzooi, kwetsbaar, gevoelig, en dan hebben we het over de verkiezingen in de VS!

Luister goed en plotseling duiken daar bedrijven op, die niet eens meer bestaan, maar waar lieden zitten die de stemmen van de ene naar de andere server schuiven, vervalsen en weer terug zetten. Het gebeurt gewoon.

https://www.youtube.com/watch?v=ficae6x1Q5A

Bedrijf in Barcelona is failliet, niet bekend wie de eigenaren zijn. De servers van die private company staan in …. Frankfurt. bakermat is in Frankfurt…. Europese zit daar ook.

IG Farben zat daar in WO II en is de facto nooit ….

Lees verder bij de bron: De Binnenlandsche Bataafsche Courant


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mondkapjesstrijd gaat op 23 november echt los barsten

EU feliciteert de door de media tot president uitgeroepen Joe Biden