in , ,

Alarm om weer een nieuwe stijging energierekening

Consumenten moeten rekening houden met een nieuwe tegenvaller op de energierekening. In 2022 komt er zeker 60 euro per jaar bij, mogelijk wordt de verhoging al vanaf 2020 in stapjes ingevoerd.

Daarvoor waarschuwt de Vereniging Eigen Huis.

De hogere kosten komen boven op de verwachte hogere energiebelastingen op gas in de komende jaren. De energierekening steeg in januari al gemiddeld met ruim 200 euro per huishouden per jaar.

Tennet, de beheerder van het hoogspanningsnetwerk, won recent een rechtszaak tegen toezichthouder ACM, waardoor het bedrijf met terugwerkende kracht hogere kosten van investeringen in het netwerk mag doorberekenen.

De beheerder bevestigt dat te doen. „De voortdurende stijging van de netbeheerkosten is onvoldoende in beeld bij Den Haag”, aldus de VEH.

Vooral de extra investeringen in het elektriciteitsnetwerk die nodig zijn voor de aansluiting van zonneparken en windmolens veroorzaken de hogere kosten.

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma De Jong-Schobbe
1 jaar geleden

De Haagse criminelen blijven ons plukken tot we allemaal op straat staan om dat e de vaste lasten niet meer kunnen betalen.

Gerda
1 jaar geleden

De criminelen in den haag plukken ons helemaal kaal totdat we uit ons huis worden gezet. Dan kunnen ze weer criminele gelukszoekers een woning geven. De burger word langzaam een derde wereldburger.

jmm.peters
1 jaar geleden

als je ziet dat klaas dijkhof wel even 37.000 euro aan wachtgeld pakt per jaar ….dat is omgerekend 75 euro voor de laagst betaalde in heel den haag. 75 euro is dat erg veel geld. hoeveel ministers hebben wij die dat ook op strijken? nee dat zijn geen leiders van een land wat daar rond waart daar in den haag. maar een grote schande voor Nederland.

Ruud Beijer
1 jaar geleden

Ja gelukkig loopt onze jeugd op straat te protesteren voor het milieu. Als ze groot zijn kunnen ze de rekening niet meer betalen. Gelukkig hadden ze wel een daggie vrij van school. Op andere dagen worden ze geindoctrineerd door hun veelal linkse docenten.

LadyL
1 jaar geleden

Volgens mij dient er nog een ‘correctie met terugwerkende kracht’ plaats te vinden, wegens een ‘foutieve berekening’ van de Rekenkamer over de verhoging van Energie in 2019 …….:-(

Kijk achter de schermen !!!!
1 jaar geleden

De regering heeft via privatisering alles uitbesteed en heeft geen enkele kennis meer …. en ook geen macht.
Mensen als Rutte, Timmermans zijn slechts trekpoppen ….. Gechanteerd en gefêteerd met mooie banen in het vooruitzicht als het vuile werk is gedaan.
De macht zit bij banken en de grote bedrijven. De corporaties en banken zouden allemaal in competitie zijn en dus goedkoop aanbieden. Dat is een farce want de corporaties en banken zijn achter de schermen dikke vrienden met onderlinge afspraken. De maffia regeert.
De klimaatgekte wordt in scene gezet door de elite met huurkrachten. Zo zitten we nu met CO2 gekte (want er zit slechts 400 ppm CO2 in lucht), stikstofgekte, fossiele brandstof gekte, vaccinatie waanzin (is ook nog gevaarljk), EU waanzin, massa immigratie, zwarte pieten gekte, windmolen gekte en zonnepaneelgekte en noem ze allemaal maar op. En de schade die is aangericht is vele, vele malen groter dan wat hier even wordt genoemd. En dat allemaal terwijl de regering onbekwaam. onzichtbaar, onbetrouwbaar is. Nederland is geen democratie. Wij worden geregeerd door partijen achter de schermen en de regering is slechts een poppenkast en een façade. De media zijn gekocht door de elite … en brengen slechts bagger …. en dom vertier.
Niet overtuigd? Allemaal conspiracy? Was het maar zo. Zoek op internet. Klein advies: volg het geld. Een extreem klein percentage van de mensen van minder dan 1 promille bezit meer dan 95 % van alle aardse bezittingen.

De enige oplossing is dat de burgers wereldwijd massaal wakker worden en snappen wat er aan de hand is en vervolgens duidelijk maken dat zij het leugenachtige spel van de elite door hebben. Het gordijn moet weg. De waarheid moet boven water.
Sinterklaas was een leugen naar onze kinderen toe … Welnu: het leven vandaag de dag is precies hetzelfde: wij leven in “sinterklaasland”. Maar dan een Sinterklaas die het leven op deze planeet tot een hel maakte. Het is allemaal een leugen. En dat is niet alleen een zaak in Nederland, maar ook in de EU en ook in de VS en de rest van de wereld. Nederland is gidsland in de criminele Nieuwe Wereld Orde. Het is hoog tijd dat Nederland massaal wakker wordt en gidsland wordt met het weghalen van het gordijn en de criminelen van de Nieuwe Wereld Orde massaal gaat ontmaskeren.

Ruud Beijer
1 jaar geleden

Zeg uw lidmaatschap op van de Vereniging Eigen huis
Zij doen helemaal niets voor u. Ze lopen achter windmolens aan en u krijgt de rekening. Het enige wat goed is aan vereniging Eigen huis zijn de salarissen. Ze verzorgen zichzelf heel goed van uw geld.

LadyL
1 jaar geleden

Ik zag vanochtend in een flits een artikel over de gaspijpleidingen welke door Rusland naar Turkije gelegd gaan worden! Helaas kan ik het artikel niet meer terugvinden. Zij zijn een stuk slimmer – onafhankelijker- dan Nederland!!!
WAT kunnen we doen om deze Regering te stoppen?
Een Volksopstand…. maar veel mensen geloven het niet (in mijn omgeving ????????????‍♀️)

LadyL
1 jaar geleden

Idee: Is het niet raadzaam om ‘gezamenlijk’ zoveel mogelijk huizen op te kopen, zodat wij ‘Nederlanders’ straks nog een dak bóven ons hoofd hebben?

k.moerland
1 jaar geleden

Dus al met al zijn zonnenpanelen dus een aanschaf die nix opleveren!

Cash betalen boven 3000 euro wordt verboden in strijd tegen witwassen

Marechaussee gaat nu ook burgers inzetten voor grenscontroles in strijd tegen migranten