in , , , ,

Belastingdienst heeft nu plots wel veel gegevens: 620.000 Nederlanders met een ‘verhuld vermogen’ in het buitenland

belasting 1

BNR bracht afgelopen woensdag rond 8.17 u. het bericht dat de Belastingdienst het buitenlandse bankrekeningnummer heeft van 620.000 Nederlanders.

Deze Nederlanders wordt verzocht het kapitaal aan te geven dat daarop is gestald, waarna ze zullen worden beboet als ze dit rekeningnummer al lang hebben, maar nooit hebben opgegeven bij de Belastingdienst.

De Belastingdienst noemt het geld op die buitenlandse rekeningen: ‘verhuld vermogen….’ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ‘Zwartgeld’ is blijkbaar een belediging voor deze rijke, misdadige Nederlanders.

De woordvoerder vertelde dat de Belastingdienst aan de rekeningnummers is gekomen door samenwerking tussen 100 landen en dat hiermee nog maar enkele zwartspaarders over zullen blijven…..

Je kan er een ton op verwedden dat de meeste zwartspaarders een rekening hebben in een land dat zich niet tussen de 100 landen bevindt waarvan de dienst de bankrekeningnummers heeft!

Zo heeft VVD opperhufter Kamp de rijke witte Nederlandse belastingvluchtelingen op de Antillen geholpen hun geld te verkassen voordat het bankgeheim op de Antilliaanse eilanden Saba, Sint Eustatius en Bonaire werd opgeheven op 1 januari 2011.

Jaarlijks ontduiken de super welgestelden, of plutocraten uiterst misdadig voor rond de 20 miljard aan belasting. Met bedrijven gaat het nog een stap verder, die ontduiken op jaarbasis rond de 30 miljard euro.

Al kan dat bedrag intussen zijn gezakt tot 25 miljard, dit wegens de geringe belastingdruk in Nederland en men daardoor eenvoudigweg niet meer zo moeilijk hoeft te doen het geld weg te sluizen naar een rekening in een ander belastingparadijs dan Nederland.

Sterker nog: figuren als de zwaar corrupte ex-president van Oekraïne heeft in Nederland een paar bankrekeningnummers waar hij in feite van het Oekraïense volk gestolen geld heeft staan, dit nog naast een fiks deel van de subsidies die Oekraïne kreeg van de EU en de VS.

Dat geld stallen op Nederlandse bankrekeningnummers doet zo’n plork alleen als het voordelig is en er verder geen gezeur van komt…… (je kan er gif op innemen dat Porosjenko zelfs afspraken heeft gemaakt met de top van de Belastingdienst over het te betalen voordelige bedrag aan belastingen, dezelfde top die medewerkers meermaals heeft gemaand te stoppen met onderzoek als zij ‘een zwaar vermoeden’ hadden dat welgestelden de belasting hebben ontdoken)

De belastingdienst heeft nu plots wel veel gegevens van min of meer welgestelde Nederlanders, al is het zoeken naar belastingontduikers nog steeds naatje pet. Terwijl diezelfde dienst wel jacht laat maken op gewone, niet welgestelde Nederlanders als er een vermoeden is dat de boel wordt belazerd, neem de toeslag voor de kinderopvang…..

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Junckers migranten

EU-Commissie: Nederland is te lief voor overlastgevend kansloos asieltuig

recession 2530812 640 400x266

Eurocommissaris: EU belandt dit jaar in recessie door het coronavirus