in , ,

Belgische vrouw huisvest 100 illegale migranten in haar tuin, buurtbewoners boos om stinkende tentenkamp

tentenkamp 1556026065
Alexas_Fotos / Pixabay

Een vrouw in het Belgische dorp Spy veroorzaakt controverses onder andere inwoners door ongeveer 100 migranten in haar tuin te huisvesten terwijl ze proberen het illegaal te bereiken.

De vrouw, Améline genaamd, heeft het grootste deel van een jaar een aantal migranten op haar terrein gehost, maar het aantal is toegenomen tot waar nu bijna honderd, meestal Afrikaanse, migranten in tenten in het gebied kamperen, meldt RTL.

De migranten worden gevoed, gehuisvest en schoongemaakt door Améline en haar familie. “We proberen ons best te doen, ze zijn schoon … we zijn altijd achter hen, maar het is niet gemakkelijk voor ons, we beginnen uitgeput te raken,” zei Améline.

Terwijl ten minste één buurman Améline helpt, hebben verschillende anderen geëist dat de de illegale migranten uit het dorp haalt en verplaatst, waarbij één bewoner beweert dat het kamp in de zomer verschrikkelijk stonk.

Améline heeft geprobeerd de buren te kalmeren door een deel van de migrantententen naar een nabijgelegen snelweg te verplaatsen, waar migranten vaak proberen een lift te maken op vrachtwagens op weg naar het VK.

“Ik respecteer het werk van de politie en de gemeente. Als ze komen, komen ze maar niet op mijn privéland! Dat is zeker!” Zei Améline nadat de politie had gezworen om enkele van de migrantententen uit het gebied te verplaatsen.

Andere delen van België hebben ook te maken met kampen met migrantenkrakers, sommige in openbare parken zoals het Maximilien-park in Brussel, waar georganiseerde bendes vorig jaar ‘intieme ruimtes' hebben opgezet voor migranten om seks te hebben met lokale prostituees.

Het park is ook een centrum geworden voor en geweld waarbij een politieagent wordt neergestoken nadat hij geprobeerd heeft een paar migranten wakker te maken.

De meeste migranten proberen actief het VK te bereiken in plaats van in België te blijven. Dit leidde Kruibeke-politiechef Wim Pieteraerens ertoe zich af te vragen waarom zijn officieren hen zouden moeten opsluiten en niet toestaan ​​dat ze naar het VK zouden gaan.

Lees verder bij de bron: breitbart.com

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
schip ketting 1556022116

Mensensmokkelboot SW3 aan de ketting: Mensensmokkelclub Sea-Watch klaagt minister aan

Photo by Rob Dammers

Tip: Je mag van de lieve NS éénmaal per jaar zwartrijden zonder boete, zo regel je het!