in ,

Videobeelden uit Italië: migrant grilt kat op plein voor het station

Een circuleert momenteel op sociale netwerken en veroorzaakt veel opwinding, vooral in . Zelfs heeft het gedeeld op zijn YouTube-kanaal. De video zou een Afrikaanse migrant laten zien die een vuur aansteekt in Livorno op straat om een ​​kat te grillen die hij heeft gevangen en eerder heeft gedood.

De Italiaanse krant “Libero quoditiano” heeft sindsdien gerapporteerd (30 juni 2018): Het hele verhaal zou zijn gebeurd in Campiglia Marittima (Livorno). De Afrikaan zou een vuur hebben aangestoken op het dorpsplein voor het station en vervolgens de kat voor iedereen hebben gegrild.

De dader is een 21-jarige man uit Ivoorkust. De scène werd gefilmd en op video verspreid door de centrumrechtse kandidaat voor Toscane, Susanna Ceccardi.

Man benadrukt dat hij gewoon honger had

Ceccardi vraagt ​​of dit het type integratie is dat links verkiest. Duizenden van zulke mensen waren naar Italië gebracht, die nu zulke scènes op straat brengen en “de meest elementaire regels van onze beschaving negeren”.

De 21-jarige kattenkok, die enige tijd geleden protesteerde tegen de weigering van de vluchtelingenstatus en momenteel wacht op een vonnis, werd door de teruggebracht naar de vluchtelingenopvang. Hij bleef benadrukken dat hij honger had.

Salvini schreef kort na het incident:

Lees verder bij de bron: SDB


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
3 maanden geleden

En dat noemt zich “beschaafde mensen”? Ik noem dat barbaren zonder enig gevoel van fatsoen en respect. Meteen uitzetten, want aanpassen zullen ze zich nooit aan onze normen en waarden.

Trek de portemonnee maar: 180 gemeenten luiden noodklok, grote financiële problemen door corona

Politie en justitie kraken chatdienst gebruikt door criminelen: miljoenen berichten live meegelezen, honderd arrestaties