in

Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo vaccin brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam

48551690231 ba8bebd280 b vaccination no

Als ID2020, Microsoft patent 2020-060606 en H.R. 6666 nog niet voldoende waren om uw wenkbrauwen te doen fronsen over het project van Bill Gates om de hele wereldbevolking te vaccineren, dan is het misschien wel de in het wetenschappelijke (peer-reviewed) vakblad RSC Advances gepubliceerde naam van het enzym dat door de ‘quantum dots’ in de door Bill Gates gefinancierde geïnjecteerde tattoo – die gebruikt kan worden als merkteken van verplichte vaccinaties – het menselijk lichaam in wordt gebracht: Luciferase.

In de samenvatting van de in RSC Advances gepubliceerde studie staat (versimpeld) dat ‘CS-Qdots fascinerende optische eigenschappen bevatten, en met een gevisualiseerd proces op efficiënte wijze genen in cellen kunnen brengen.

Door het gebruik van CS-Qdots als genendragers, worden specifieke HCC oplichtende luciferase genen (p(HRE)AFP-luc) in HCC (=kanker)cellen gebracht, voor bioluminescente beeldvorming’ (zoals een scan).’

‘De resultaten die in deze studie zijn verkregen tonen aan dat nanodragende CS-Qdots door de in de genen gecodeerde luciferase, die in de (menselijke) cellen worden gebracht, kunnen worden geactiveerd.’

Deze technologie kan in ziekenhuizen worden toegepast om bijvoorbeeld tumoren in het lichaam beter in beeld te brengen.

Luciferase is dus het bioluminescente enzym dat ervoor zorgt dat de Qdot (quantum dot) injectie / vaccinatie van buiten het lichaam met een infrarood scanner valt af te lezen.

In deze quantum dots kan allerlei digitale informatie worden gestopt, zoals uw ID en de vaccinaties die u heeft gehad, oftewel een digitaal geïnjecteerd, en onmogelijk te omzeilen vaccinatiepaspoort, waar Gates in diverse interviews voor heeft gepleit.

Dit opsporen en controleren van de aan- of afwezige stoffen in uw bloed (/lichaam) wordt ……

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

Photo by verchmarco cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Islam = Vrede, Leidschendam: ’Avondklok en fouilleer acties’ vanwege ramadan relschoppers

bananenrepubliek2

Nederlandse politie rot door, steeds corrupter, steeds meer ontslagen …