in , , ,

Burgers vragen aan de minister president de naakte waarheid achter het 5G beleid

Wij zijn gewoon burgers. Burgers die zich inlezen, burgers die opletten, burgers die een samenleving wensen waarbij de mens in een goede gezondheid en tevredenheid leeft in balans met de natuur.

Met deze video hebben wij als doel om de Minister-president van Nederland nog eens kritisch (en echt heel kritisch) te laten kijken naar de mogelijke gevaren van elektromagnetische straling waar wij nu aan blootgesteld worden en de straling van 5G, mocht de uitrol van 5G worden doorgezet.

In de video vertellen wij meer over de zorgen van onafhankelijke wetenschappers, de uitkomsten van onafhankelijke onderzoeken over gezondheidseffecten van straling en de belangen van de ICNIRP voor 5G.

De Brusselse minister van Leefmilieu neemt duidelijk zijn verantwoordelijkheid door 5G niet toe te staan en kiest voor de gezondheid van de burgers.

Meer onderzoek is nodig, dat is zo klaar als eenklontje. Dat moet meneer Rutte beseffen.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rutte CS moeten zich doodsch
9 maanden geleden

Het is natuurlijk schandalig dat mensen zover gaan om zich uit te kleden om de overheid duidelijk te maken en de overheid verzoeken om te doen wat zij al lang hadden moeten doen.
Grotere aanklacht tegen een overheid kan ik mij niet voorstellen …
Wat een vreselijke blamage voor de Nederlandse regering en overheid.

Hoe kan het zijn dat 5G wordt uitgerold terwijl de overheid nooit heeft aangetoond via grondige wetenschappelijke studies dat 5G absoluut veilig is voor mensen.

Rutte CS en de hele Nederlandse overheid moeten zich doodschamen !!!

scherpschutter1943
9 maanden geleden

Met Rutte aan het roer gaat nederland naar zijn moer. Daarom is de staat en haar companen, de ergste vijand van de burger.

Auk
9 maanden geleden

Als de overheid overheid 5G gaat toestaan dan weet je wel dat ze geen moer geven om de gezondheid van de mensen. Dus waarom nu zo’n hysterie om dat coronavirus? Als je nu nog niet ziet dat alles om geld draait in deze wereld, zit je je echt met je kop in het zand.

Har
9 maanden geleden

hoeveel schandalen nog voor we wakker worden…mensen verdiep je in zuivere info en neem je verantwoordelijkheid

Lady
9 maanden geleden

De tweedeling onder de ménsen is groot! Zeker bij de mensen welke een zwakke gezondheid hebben, en terecht natuurlijk. De angst regeert bij velen.
Heel veel mensen vinden iets van het huidige beleid en denken dat de huidige Regeringleiders ‘het beste met het Volk’ voor hebben. Ongelooflijk, maar waar!

Het is vreselijk dat een zo’n welvarend land willens & wetens naar de ‘verdoemenis wordt geholpen door een stel ondeskundige vertegenwoordigers’ van het Volk.

Waarom starten wij niet massaal een petitie om in te dienen bij het Hoge Gerechtshof in Den Haag, met het verzoek deze huidige Regering en de directeuren van zowel De Nederlandse Bank en van de Pensioenfondsen per direct op NON-AKTIEF te zetten wegens ondeskundigheid, corruptie mbt Pensioengelden, bewuste faillissementen creëerden etc….
NIET MET GEWELD maar met WOORDEN.
Er valt meer dan genoeg bewijs te achterhalen!
Als wij té lang wachten wirden de MIKHARDEN uit de Pensioenpot geconfisqueerd……

Lady
9 maanden geleden

Rectificatie laatste regel: Als wij té lang wachten, worden de MILJARDEN welke in de Pensioenpot zitten, geconfisqueerd door de huidige Regering!!!

BIZAR! Belastingdienst na schandaal zwartgelakte dossiers: pagina’s zijn nu wit

Huh!? Naar welke RIVM corona cijfers hebben we dan zitten kijken!?