in ,

Chemtrails galore: Nederland en de EU stemmen in met verlaging CO2-doel luchtvaart

De heeft dinsdag ingestemd met een wijziging van wereldwijde afspraken over CO2-uitstoot door de luchtvaart. De luchtvaartsector had hierom gevraagd vanwege de .

Volgens milieuorganisaties betekent de wijziging dat klimaatactie door de luchtvaart met drie tot vijf jaar wordt vertraagd.

heeft ook ingestemd, ondanks Kamervragen van onder meer coalitiepartijen en .

De wijziging is een afzwakking van CORSIA (Carbon Offsetting and Reduction Scheme for International Aviation), een programma dat de CO2-uitstoot door de luchtvaart moet gaan begrenzen.

In 2016 besloten 193 landen binnen VN-luchtvaartorganisatie ICAO dat er vanaf 1 januari 2021 sprake moet zijn van carbon neutral growth.

Groei mag nog wel, maar moet worden gecompenseerd, bijvoorbeeld door bosbouw te financieren.

Lees verder bij de bron: NRC


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
8 maanden geleden

Werd tijd ook

Hoe de burgers worden voorgelogen en de burgers worden vergiftigd
8 maanden geleden

Het hele CO2 verhaal is echt een verzonnen verhaal want er zit ten eerste praktisch geen CO2 in lucht (0,04 % of wel 400 ppm) en die CO2 is ook nog eens nodig voor plantengroei.
En vergeet dat de aarde opwarmt door dat hele kleine beetje CO2 in de lucht.
De elite lacht zich een krul in de staart om zoveel domheid van mensen die in hun “grappen” trappen …
En zij lachen nog harder nu zij mensen zo gek krijgen ook nog eens te betalen voor geproduceerde CO2 …. naast de kunstmatig hoge kosten van fossiele brandstof. Want die olie komt uit de aard … en die aarde behoort niet toe aan de oliemaatschappijen en ook niet aan Arabieren ….. Zoek eens bij vooraanstaande wetenschappers op internet die niet onder druk staan van de Illuminati, die gezond kunnen denken en ook nog eens niet bang zijn te zeggen wat zij weten. Planten absorberen CO2 en geven onder de invloed van zonlicht zuurstof (O2) terug. Zonder CO2 zijn er geen planten en zonder planten geen mensen. Wordt wakker mensen …. dit duurt nu al veel te lang. Ga op onderzoek uit, praat met vrienden en familie en lach die elite hard uit in hun gezicht !!!!

Er zijn beslist mogelijkheden om vliegtuigmotoren onafhankelijk te maken van fossiele brandstof maar dat is of extreem kostbaar (waterstof bijvoorbeeld) of bepaalde technieken worden door de elite tegengehouden omdat het omschakelen naar andere technieken de belangen van de elite schaadt … En de elite leeft bij de gratie dat mensen hard werken, veel geld betalen voor energie en heel veel belasting betalen.
Het is nooit de bedoeling van de schepper geweest dat mensen het beste gedeelte van hun leven zich uitsloven voor een elite (terwijl die elite zelf niet werkt en niet meer zijn dan parasieten).

Volgende punt is dat de huidge vliegtuigmotoren zeer efficient met brandstof omgaan …. wanneer iedereen met de auto naar zijn bestemming zou gaan zou het brandstofverbruik veel en veel groter zijn.
Reken maar eens de brandstofkosten uit voor als je met de auto naar je vakantie adres gaat en vergelijk dat met de kosten van een vliegticket.

Oja: de foto boven dit artikel is zeer misleidend. Dit zijn chemtrails en niet de uitlaatgassen van vliegtuigmotoren. Het verbrandingsgas van vliegtuigen bestaat uit CO2 + H2O. Die H2O kan wat condenseren in koude lucht en dan zie je een streep van gecondenseerde waterdeeltjes. Zo’n streep is met een paar minuten weg. De strepen op de foto boven dit artikel zijn chemtrails. De strepen bestaan uit deeltjes alumiium, barium , strontium etc worden door ‘de Cabal in de lucht geinjecteerd en die deeltjes blijven uren in de lucht hangen.
Die deeltjesk unne gebruikt worden voor informatie verkeer en voor het projecteren van holograms in de lucht.
EN je kunt er nog meer dingen mee doen die schadelijk zijn voor de mensen op aarde.
Die deeltejs komen uiteindelijk in de grond terecht wat slecht is voor de kwaliteit van de grond en slecht is voor de planten en ons voedsel.
Het is puur bedoeld om de aarde en de mensen kapot te maken ….

Uit ervaring kan ik melden dat op schrijven aan de overheid met vragen wat die chemtrails zijn en wie achter die chemtrails zitten door de politieke partijen niet wordt gereageerd. Waar van acte.

We leven in krankzinnige tijden.

Deze 3 rampen werden voorspeld vóór de opwarming van de aarde en zijn nooit gebeurd

“Global warming” faalt in Zuid-Afrika: Temperatuur bereikt laagterecord