in

Corona-signaal: waarom koopt regering de politie om?

global reset 05a

De politie krijgt een Corona-bonus van 350 euro per medewerker. Ongevraagd. Wat is hier gaande, en waarom is dit nu ‘nodig’?

Is het om de jaloezie van de politie op zorgmedewerkers te compenseren? Zo blijf je aan de gang, en dat kan een verstandige overheid derhalve nooit serieus zo bedoelen..

Zodat er iets gaande moet zijn dat niet wordt genoemd.

Nu is het patroon mij – als Oudhistoricus – niet onbekend. Soms zag je hetzelfde  gebeuren tijdens de Romeinse keizertijd door heersers die niet al te vast in het zadel zaten.

Die gaven dan hun Praetoriaanse garde – de enige militaire macht van betekenis in Italië gedurende die periode – een bonus om zich van hun trouw te verzekeren.

Corona

En dat sluit weer heel aardig aan bij waarover ik al enige tijd waarschuw (vanmorgen nog); dat de overheid niet in staat is haar oekazes desnoods met geweld kracht bij te zetten.

In die zin is onze overheid inderdaad een keizer zonder kleren geworden – in ieder geval zonder functionerend harnas, om dat keizerbeeld nog even vast te houden.

Niet verwonderlijk derhalve dat de NOS dit bericht rangschikt onder ….

Lees verder bij de bron: Veren Of Lood

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU 1541718025

Weer méér EU: EU-ministers steunen oprichting Europees toezichthouder witwassen

50e0d24b484faa0df7c5d57fcf293f761322dfe353557449762f79d0 640 Mohammed

100.000 handtekeningen tegen beledigen profeet Mohammed: ‘Niet verbaasd, wel zorgwekkend’