in

COVID19-maatregelen maken ons ON-menselijk…

53e1d74b4e51ac14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714c702d7dd39045 640 corona vaccins

De sluipende invloed van de COVID-19 maatregelen, zijn voor velen onduidelijk. Onbewust worden maatregelen geaccepteerd, die van fundamentele invloed zijn op het sociaal leven van ieder mens.

Sterker nog: de maatregelen leiden tot het verdwijnen van de oorspronkelijke betekenis van normaal fysiek en menselijk sociaal contact. Welke rol gaat de menselijke maat spelen in het nieuwe sociaal contract? En zijn we ons wel bewust van de aantasting van deze onderliggende fundamenten?

Want het gaat niet alléén om gevoelens van  eenzaamheid en geestdodenheid; de fysieke consequenties zijn enorm.Omhelzen.‘Waar betekenis verdwijnt, verschijnt wantrouwen en vervolgens controle’. (1)

Hoe maak je duidelijk dat je van iemand houdt, zonder die persoon even ‘vast te houden’? Als woorden tekort schieten of als we juist woorden willen onderstrepen, gebruiken we immers een andere manier van communicatie.

Die is non-verbaal en minstens zo effectief; we raken elkaar aan!  Sinds WO II is er veelvuldig onderzoek gedaan naar de effecten van sociaal fysiek contact of juist het ontbreken daarvan. Tijdens de eerstejaars psychologie colleges komt de aap van Harry Harlow al snel uit de mouw. (2)

Kijk naar deze aangrijpende video..

https://www.youtube.com/watch?v=_O60TYAIgC4

Baby’s overleven niet zonder aanraking, volwassenen wel, maar de vraag is vervolgens HOE ze overleven. De verschillende onderzoeken van de afgelopen 70 jaar tonen aan, dat fysiek contact ….

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Corona paspoort vliegen app IATA

De IATA Travel Pass is in aantocht, app bepaalt of jij mag vliegen

bomen kappen 1572077712

Linkse zotheid: ‘Stukken bos kaalgekapt in Estland voor Nederlandse biomassacentrales’