in , ,

Creëert Google klanten voor het leven in de schoollokalen?!

google e1547648561243

De Westlandse scholenkoepel WSKO zet vol in op Google. Niet alleen op de Montessorischool in Naaldwijk maar ook op alle andere scholen die onder de stichting vallen, werken de leerlingen op Google Chromebooks in bezit van de school.

De Google-lessen worden veelal gegeven door docenten die zijn opgeleid tot ‘Google Education Trainer’ – een onlinecursus van Google.

Die grondige aanpak leverde de scholenkoepel onlangs het predicaat ‘Google Reference School’ op, uitgegeven door Google.

Van de Velde, stralend: ‘We zijn een erkende Google- koepel, als eerste basisschoolbestuur in de Benelux.’

Het is een beproefde methode. Door scholen uit te roepen tot ‘voorbeeldschool’ hoopt Google andere scholen te verleiden tot dezelfde werkwijze.

Dezelfde strategie bleek in de VS succesvol: daar gebruikt meer dan de helft van de scholieren het onderwijsplatform van Google.

Om de erkenning te vieren, bracht de Westlandse scholenkoepel een krantje uit vol enthousiasmerende stukken over Google in het onderwijs.

‘Ik kom nu veel makkelijker uit bed omdat ik echt zin heb om naar school te gaan’, vertelt een leerling. Een leraar:  …..

Lees verder bij de bron:  De Volkskrant

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
islam 1554554977

Wees welkom, de vrouwen waren het ergst: ‘IS-vrouwen hielpen strijders bij het verkrachten van vrouwen’

verkrachtingen 1549622319

Spanje: geen sprake van verkrachting als 5 mannen een bewusteloos 14-jarig meisje verkrachten