De bevolkingsuitwisseling wordt wet

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Simon schreef:

  Dus toch nog Deportatie plus een moderne vorm van slavernij. De Elite heeft dus “va de VN – de oude plannen van Adolf Hitler bestudeerd en opnieuw leven ingeblazen. En gaat nu de plannen van Adolf Hitler – “80 jaar later alsnog ‘uitvoeren. Allemaal ten dienste van een paar kapitalistische dictators

 2. Wordt Wakker schreef:

  Schandalig dat een kleine elite niet geselecteerd op kwaliteiten en intentie wel even bepaalt hoe de wereld moet worden ingericht. Schandalig dat de UN volledig achter de schermen opereert zonder dat iemand weet wie daar in zitten, schandalig dat landen overeenkomsten ondertekenen zonder de bevolking te raadplegen of zelfs maar informeren (ja Rutte, jij ook en met name !!!!) en vergaande besluiten nemen. Kijk naar Zweden met giga problemen en een land als Duitsland dat wel even 1.5 miljoen gelukzoekers uit noord Afika uit een totaal andere cultuur wil opnemen (dankzij krankzinnige Frau Merkel).

  Ieder met maar enig verstand ziet dat je niet van boven af kunt afdwingen dat rassen en cultuur kunnen worden gemengd. De verschillen leiden tot getto vorming en tot grote spanningen in de samenleving vooral als immigranten hun eigen cultuur eisen te willen blijven handhaven. Iets wat gewoon niet past …. NL heeft 50 jaar ervaring met moslims en tot op de dag van vandaag is er niets geïntegreerd. Fortuyn zei het al in 2001 en werd vermoord door de CIA (nee, niet door ene VvdG – dat was alleen maar een hulpje die inmiddels al weer fijn buiten loopt en straks met andere identiteit en een aardige bankrekening de rest van zijn leven niet meer behoeft te werken).

  De UN heeft nota bene in haar agenda 21 staan dat de wereldbevolking terug zou moeten naar 500 miljoen burgers omdat de UN dat vindt. U leest het goed: 500 miljoen !!!! En Nederland heeft ook ondertekend !!!!
  Het is van het grootste belang dat burgers massaal wereldwijd wakker worden en weten van deze plannen en dat zij deze UN zo snel mogelijk opheffen als zijnde onacceptabel en een bedreiging van de wereldbevolking !! Burgers kunnen hun overheden niet vertrouwen – zo simpel is het.

  De aarde had al vele jaren een paradijs kunnen zijn en het is dankzij instituten als de UN dat het nog steeds een chaos is. Hoewel na WWII was aangegeven dat Afrrika zou worden ontwikkeld met steun van het Westen is het werelddeel alleen kaal geroofd en zijn mensen vermoord. De elite heeft gefaald in alle opzichten. Het moet anders en het zal anders.

 3. Ik denk dat de bevolkingsuitwisseling gebruikt wordt om chaos te creeren in Europa.Na een paar aanslagen, demonstraties, verkrachtingen, mishandelingen, etc. zal de bevolking de EU smeken om in te grijpen, en dan komt het EU leger als reddende engel, schoon schip maken. Alle vervorven rechten zullen terug gedraaid worden en er zal totale controle geimplementeerd worden…. de laatste stap naar de NWO… en er is ons niks opgedrongen, we hebben er zelfs om gesmeekt….

Heb jij er iets over te zeggen?