in , , , ,

De klimaatgekte kent geen grenzen

De klimaatgekte kent geen grenzen. Ik, en vele ouderen met mij, hebben in de 2e helft van de vorige eeuw en een groot gedeelte van deze eeuw keihard gewerkt om Nederland op te bouwen. Wij hebben onze oude dag verzorgd door jaren en jaren onze AOW- en Pensioenpremie te betalen.

Nu komen een stelletje yuppen en hipsters ons van ons beroven onder het mom van een of andere fantasie. Schandalig hoe die groengekken zich manifesteren en als dank de generatie die hun land en in hun pensioenvermogen tot 1.300.000.000.000 Euro, lees het getal goed “hooggeschoolde” yuppen en hipsters, heeft opgebouwd.

De ouderen zitten nu met de gebakken peren van de klimaat gekte want wij worden verplicht onze huizen, door onze generatie en met ons zweet gebouwd zwaar te verbouwen met allerlei groene gekte.

Ik weet niet waar ik mij op moet verheugen. Op een geruste oude dag? Weinig kans want klimaat idioten bij gezag en overheid kleden ons uit. Dan maar op mijn einde. Dat is gelukkig niet zo heel lang niet meer weg. Ik hoef de idiotie van doorgeslagen managers in Tesla patserbakken niet meer mee te maken.

Nu nog leef ik redelijk boven de armoedegrens maar typetjes als bestuurders en klimaatgekke “wetenschappers” die geen enkel tegengeluid dulden dragen onze hele generatie ouderen daar dik overheen. Straks geen geld meer door boetes op stroom gebruik, gasgebruik, water, en verblijf en reizen naar kinderen of kleinkinderen.

Ga zo door, stelletje criminelen, en ik wed dat te zijner tijd het aantal zelfdodingen onder ouderen gaat toenemen. Noem het maar klimaat euthanasie dan komt het bij jullie wat rustgevender binnen. En waar draaien wij ouderen voor op? Voor yuppen die met hun vieze stinkende benzineauto’s in gaan werken en in Enschede blijven wonen of anders om.

Voor de Yuppen die een veel te hoge verplichting zijn aangegaan waardoor ze zichzelf noodzaken als “twee verdieners” een tweede vieze gore stinkende benzineauto er na te houden omdat ze in Enschede wonen maar de partner in Zwolle werkt. Waar komen anders die vieze klimaat opwarmende files vandaan? ’s Morgens heen ’s avonds terug. Elke dag weer!

Als de groen slinkse regeerder daar nou een kilometerheffing op zou leggen in plaats van belonen met buiten proportionele op elektrische auto’s. Subsidie die betaald worden uit de lastenportemonnee van de bijstand moeder die zich zelfs een elektrische fiets niet kan betalen. Uit de boetepot van de bejaarde die zijn huis warm wil stoken.

Uit de buitenproportionele klimaatlasten van de kei en keiharde stratenmakers, metselaars en wegwerkers.

Klimaat gekken, zoek een hoek, ga daarin zitten en ga u diep en diep schamen.

Lees verder bij de bron: dewerkgroepcom


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De griezelige gezichtsherkenning deurbel van Amazon zal hele wijken gaan bespieden

Beurzen in mineur: gaat de bubbel barsten