in , , ,

De ‘sharia’ in Denemarken: bekritiseer je de islam, dan kunnen je kinderen worden afgepakt

Tama66 / Pixabay

Dit is een nachtmerrie. We zijn in shock, “zegt Jaleh Tavakoli. Vorige maand ontving de 36-jarige Iraans-Deense criticus van de islam bericht van de Deense sociale diensten dat ze niet langer in staat is te zorgen voor het 8-jarige kind dat ze sinds haar geboorte heeft opgevoed. Waarom?

Tavakoli, een columnist en auteur, zegt dat het komt door haar ‘politiek incorrecte’ opvattingen over de islam die ze haar pleegkind oplegt.

Een Deense toezichthoudende instantie heeft de Deens-Iraanse blogger en auteur Jaleh Tavakoli (hieronder) bedreigd met de verwijdering van haar pleegkind nadat zij een online video van een moord door terroristen van de Islamitische Staat in Marokko had gedeeld.

De sociale toezichthoudende autoriteit heeft mevrouw Tavakoli laten weten dat de goedkeuring van haar en haar man als pleegouders was ingetrokken en dat hun acht jaar oude pleegdochter – die zij hebben opgevoed sinds haar kleutertijd – van huis mag worden gehaald, omdat zij werd verteld, “je hebt niet de noodzakelijke kwaliteit om kinderen onder je hoede te hebben.”

Mevrouw Tavakoli is volgens de Deense wet beschuldigd van het delen van de video over de jihadistische moord op Louisa Vesterager Jespersen en Maren Ueland. Hoewel Tavakoli toegaf dat ze de video had gedeeld, zei ze dat ze dacht dat dit in het publieke belang was om dit te doen, omdat ze probeerde mensen te informeren over de ernstige dreiging van het islamitische terrorisme.

De brief van de Toezichtautoriteit stelt dat Tavakoli’s “deelname aan het openbare debat” haar rol als pleegouder in gevaar brengt en dat haar keuze “jezelf bloot te stellen en politiek te communiceren” onverenigbaar wordt geacht met de taak als pleeggezin.

“Wij zijn van mening dat u, gezien bovenstaande kosten, niet over de noodzakelijke kwaliteit beschikt om kinderen te krijgen”, verklaart de brief.

Martin Henriksen, de leider van de Deense Volkspartij, bekritiseerde het besluit van de Autoriteit als “zeer verontrustend” omdat er geen echte verwaarlozing of misbruik werd beweerd, alleen een soort politiek activisme vanuit een impopulaire hoek.

Lisbeth Zornig Andersen, voormalig voorzitter van de Nationale Raad voor Kinderen van , zei dat de beslissing van de regering “helemaal gek en buiten proporties” was.

“Het kind is bij Jaleh Tavakoli en haar man geweest sinds ze erg klein was. Ze kan zich niets anders herinneren, ‘zei mevrouw Andersen, eraan toevoegend dat’ het voor het kind zeer oneerlijk is ‘.

Quillette  In deze context hebben Tavakoli’s geschriften het afgelopen decennium resonantie en weerstand gevonden. ” Islam, islamitische immigratie en de dood van Europa .” ” Stop met de verwerking van asielaanvragen in Denemarken .” ” Moslims delen gezinnen .” Dit zijn enkele columns die ze in Jyllands-Posten heeft geschreven.

Het dagblad is buiten Denemarken bekend voor het publiceren van de satirische Mohammed-cartoons in 2005 die dodelijke protesten over de hele wereld teweegbrachten.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Overheden zullen verdwijnen omdat zij zich onmogelijk hebben gemaakt
1 jaar geleden

Overheden die dreigen met het weghalen van kinderen bij ouders …. Hoe ver kun je als overheid zakken?
…. Mag ik even in herinnering roepen de fouten die de NL overheid beging in de zestiger jaren toen zij kinderen weghaalde bij ouders omdat de overheid vond dat ouders niet voor hun kinderen konden zorgen. En dat is ongelooflijk fout gegaan. Zo godvergeten fout dat de overheid het niet eens aan kan er openlijk en duidelijk over te praten. Laat staan dat zij probeert de schade te repareren. Daar zijn kinderen voor het leven kapot gemaakt. Een inbreuk die regelrecht ingaat tegen de rechten van de individuele mens.

En nu durft de overheid in Denemarken dit middel te gebruiken om de vrijheid van meningsuiting aan te vechten. Volkomen terecht komen burgers in opstand omdat de immigratie van grote aantallen moslims een grote bedreiging vormt voor de westerse maatschappij. Een taak die de overheid juist zou moeten uitvoeren en die daar volkomen faalt.

Het feit dat overheden voor de zoveelste keer zo volkomen falen en de burgers van de EU landen zo veel schade toebrengen zal de toekomst van overheden blijvend bepalen in de zin dat overheden zullen verdwijnen. Daar is geen andere oplossing.

Adviseur Van Rompuy waarschuwt voor Europese “dag van afrekening”

Ambtenaren te wit, moeten op multiculti-les voor onbewuste vooroordelen en racistisch sollicitatiebeleid invoeren