in ,

Dramatische bomenkap in ons land begint rampzalig te worden

JerzyGorecki / Pixabay

Terwijl de wereld luisterde naar een kleine klimaatheks uit Zweden die de aarde wil “redden”, gaat de verwoesting in ons land onverdroten verder.

Ook het kleine beetje natuur dat we nog hebben moet eraan geloven en dan vooral de bomen.

Jarenlang is er al sprake van massale bomenkap in ons land en de meeste bomen zullen worden gerooid om het oh zo gewenste der dingen mogelijk te maken.

Want om dat te kunnen bereiken hebben we nodig en aangezien de zendmasten voor 5G een veel korter bereik en minder penetratiekracht hebben dan 4G moeten talloze “obstakels” wijken zoals bomen.

Ondertussen hebben ruim 3.500 lezers onze poll ingevuld met de vraag of ze weten dat er bomen worden gekapt voor 5G. Zoals je ziet zijn dat er inmiddels heel veel, maar toch is er nog altijd een deel die dat niet weet of onzin vindt.

xxx

Natuurlijk zal niet iedere boom die ons land gekapt wordt betrekking hebben op 5G, maar in veel gevallen, de meeste, zal dat wel zo zijn.

Opvallend is ook dat er bijna iedere week wel verhalen actueel zijn die gaan over bomenkap in ons land en dat in een piepklein landje waar, in vergelijking met andere landen, nauwelijks echte bossen te vinden zijn.

Zoals het verhaal van de bomenkap langs de A28 die op dit moment heel actueel is.

Om de kans op natuurbranden te voorkomen, is Rijkswaterstaat (RWS) voornemens het bos langs A28 flink uit te dunnen. Vrijwel alle naaldbomen verdwijnen in een strook van 80 meter breed, inclusief de circa 30 meter brede snelweg. Het gaat om bomen aan beide zijden van de A28 en in de karakteristieke middenberm. De maatregel wordt genomen op verzoek van de VNOG.

Het Nunspeetse college werd afgelopen zomer naar eigen zeggen ‘overvallen’ door de plannen van RWS.

Omdat er misschien ooit brand zal ontstaan, gaan we bij voorbaat vast de bomen kappen zodat ze niet in brand kunnen vliegen. Ongeveer dezelfde logica als je borsten laten amputeren omdat je dan geen borstkanker meer kunt krijgen. Zoals zo vaak zijn het totaal ongeloofwaardige verhalen die als reden worden gegeven voor, in dit geval, massale bomenkap.

In Nunspeet doen ze inmiddels wat iedereen altijd doet en dat is een petitie opstarten en handtekeningen verzamelen.

Hetzelfde doen ze in Ouderkerk aan de Amstel, een dorp onder de rook van Amsterdam. Een dorp van 8.000 inwoners waar maar liefst 14.000 bomen gekapt gaan worden.

Ongeveer 14.000 bomen moeten wijken voor de verbreding van de A9 bij Ouderkerk aan de Amstel. Bewoners van het dorpje onder de rook van Amsterdam vrezen overlast als de bomen verdwijnen en grijpen hun laatste strohalm: ze stellen de gemeente verantwoordelijk en beginnen een handtekeningenactie.

Er moeten onder andere 3.500 bomen gekapt worden voor een nieuw benzinestation. Logisch toch als je druk bezig bent om het land vol te plempen met windmolens, zonnepanelen en iedereen verplicht in een elektrische auto …

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Roland Jaap Straaten. van der
1 jaar geleden

Ik vind het ronduit schandalig zoals er met ons land en ons volk wordt omgesprongen. En wat maakt nu dat de politiek zo eager is om ons land, inclusief onze schaarse bossen, naar de knoppen te helpen ? De politiek ligt onder een betovering van buitenaf en wij als volk zien het maar kunnen er niets, werkelijk niets tegen doen. Democratie ? Vergeet het maar. We hebben niets meer te zeggen als burgers van dit land. De door ons gekozen volksvertegenwoordigers hebben een eigen en andere agenda dan we mochten verwachten. En ze doen gewoon wat hen van verre wordt geïnstrueerd. Van verre ? Ja, boven onze hoofden en van hun spelen krachten en machten zich verwoed af. Om het plan van de Schepper en verordineerder aller dingen dwars te zitten en mensen af te houden van God. Ik zou hen die daaraan meedoen willen aanraden om zich te beraden op wat hen wacht als ze zo doorgaan. Niet dat men zal luisteren maar dan heb ik het in ieder geval duidelijk gezegd. Helaas tellen gewaarschuwde mensen tegenwoordig niet meer voor twee. Het zij zo.

NL = maffiastaat
1 jaar geleden

Dit is niets minder dan een leugen en die leugen is zeker hard te maken.
Die overheid die zo begaan is met het CO2 probleem kapt op grote schaal bomen – hier klopt iets niet.
De zoveelste leugen van de Nederlandse regering naar de burgers.
Want inderdaad vormen bomen een probleem voor 5G.
Diezelfde overheid gering die niet wenst te reageren op vragen over gezondheids-implicaties van 5G ..

Kan er niet eens een onderzoek worden gehouden in hoeverre de burgers de Nederlandse overheid vertrouwen??

Ik pleit voor het aanklagen van de Nederladnse staat bij het internationaal gerechtshof. Al heb ik niet de illusie dat dat veel uitpakt …. bovendien is het erg traag. En die tijd hebben we niet meer. Veel effectiever is dat een werkgroep wordt gevormd die namens de burgers direct appelleert bij de Nederlandse regering.

Wie had ooit gedacht dat Nederland zo’n corrupt land was ….

H Folkers
1 jaar geleden

En maar zeuren over klimaat en stikstof ja als je alles maar weg rooit krijg je juist nog meer problemen

jmm.peters
1 jaar geleden

tja ik had zelf al ingevuld dat het 5 g netwerk hier achter zit. A28 ja die snelweg moet breder worden en ja de opbrengsten van hout zijn al hoger. ook moet er veel ruimte beschikbaar komen voor de bouw van recreatie parken en woning bouw voor de vluchtelingen. ook is er veel hout nodig voor de milieu hout electriciteits opwekkers. en wat er al niet links en rechts aan de strijkstok blijft hangen. het is in ieder geval vreselijk om te zien hoe ons land in zeer korte tijd gesloopt word. …..ik wil hier eigenlijk niet meer wonen.

Kenes
1 jaar geleden

Liever veel bomen dan 5G

bertmaathuis
1 jaar geleden
Longjohn
1 jaar geleden

Het is een vreemde wereld hier in Nederland. Bomen zorgen voor o.a. de verwerking van co2. Dus er wordt door het 5G netwerk heel hard mee gewerkt aan de e ongezonde leef situatie van de burgers. De burger moet weer opdraaien hiervoor. Wat hebben we toch een fijne regering.

EU-document: het ging nooit over “vluchtelingen”, maar over “hervestiging”

5G dekking in 54 steden in Zwitserland: bewoners zijn alleen massaal ziek