in ,

Dramatische bomenkap in ons land begint rampzalig te worden

bomen kappen 1560080900
JerzyGorecki / Pixabay

Terwijl de wereld luisterde naar een kleine klimaatheks uit Zweden die de aarde wil “redden”, gaat de verwoesting in ons land onverdroten verder.

Ook het kleine beetje natuur dat we nog hebben moet eraan geloven en dan vooral de bomen.

Jarenlang is er al sprake van massale bomenkap in ons land en de meeste bomen zullen worden gerooid om het oh zo gewenste internet der dingen mogelijk te maken.

Want om dat te kunnen bereiken hebben we 5G nodig en aangezien de zendmasten voor 5G een veel korter bereik en minder penetratiekracht hebben dan 4G moeten talloze “obstakels” wijken zoals bomen.

Ondertussen hebben ruim 3.500 lezers onze poll ingevuld met de vraag of ze weten dat er bomen worden gekapt voor 5G. Zoals je ziet zijn dat er inmiddels heel veel, maar toch is er nog altijd een deel die dat niet weet of onzin vindt.

xxx

Natuurlijk zal niet iedere boom die ons land gekapt wordt betrekking hebben op 5G, maar in veel gevallen, de meeste, zal dat wel zo zijn.

Opvallend is ook dat er bijna iedere week wel verhalen actueel zijn die gaan over bomenkap in ons land en dat in een piepklein landje waar, in vergelijking met andere landen, nauwelijks echte bossen te vinden zijn.

Zoals het verhaal van de bomenkap langs de A28 die op dit moment heel actueel is.

Om de kans op natuurbranden te voorkomen, is Rijkswaterstaat (RWS) voornemens het bos langs A28 flink uit te dunnen. Vrijwel alle naaldbomen verdwijnen in een strook van 80 meter breed, inclusief de circa 30 meter brede snelweg. Het gaat om bomen aan beide zijden van de A28 en in de karakteristieke middenberm. De maatregel wordt genomen op verzoek van de VNOG.

Het Nunspeetse college werd afgelopen zomer naar eigen zeggen ‘overvallen’ door de plannen van RWS.

Omdat er misschien ooit brand zal ontstaan, gaan we bij voorbaat vast de bomen kappen zodat ze niet in brand kunnen vliegen. Ongeveer dezelfde logica als je borsten laten amputeren omdat je dan geen borstkanker meer kunt krijgen. Zoals zo vaak zijn het totaal ongeloofwaardige verhalen die als reden worden gegeven voor, in dit geval, massale bomenkap.

In Nunspeet doen ze inmiddels wat iedereen altijd doet en dat is een petitie opstarten en handtekeningen verzamelen.

Hetzelfde doen ze in Ouderkerk aan de Amstel, een dorp onder de rook van Amsterdam. Een dorp van 8.000 inwoners waar maar liefst 14.000 bomen gekapt gaan worden.

Ongeveer 14.000 bomen moeten wijken voor de verbreding van de A9 bij Ouderkerk aan de Amstel. Bewoners van het dorpje onder de rook van Amsterdam vrezen overlast als de bomen verdwijnen en grijpen hun laatste strohalm: ze stellen de gemeente verantwoordelijk en beginnen een handtekeningenactie.

Er moeten onder andere 3.500 bomen gekapt worden voor een nieuw benzinestation. Logisch toch als je druk bezig bent om het land vol te plempen met windmolens, zonnepanelen en iedereen verplicht in een elektrische auto …

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ezgif 4 19a2edbedfef

EU-document: het ging nooit over “vluchtelingen”, maar over “hervestiging”

5G 1563343065

5G dekking in 54 steden in Zwitserland: bewoners zijn alleen massaal ziek