in , , , , ,

Het vervoer van 1/3 migranten per vliegtuig naar Duitsland is nu geclassificeerd als ‘geheim’

moving migrants

Het gaat ook over de vraag hoe de vluchtelingen naar Duitsland kwamen – te voet, per trein, per auto, bus of vliegtuig. Een vraag van de afgevaardigde AfD-groepsleider Holm onthulde vorig jaar dat iets minder dan een derde van alle geïnterviewde vluchtelingen zei dat ze per vliegtuig waren aangekomen.

De Duitse federale regering weigert nog steeds informatie te publiceren over het aantal vluchtelingen dat met het vliegtuig naar Duitsland komt. Overeenkomstige cijfers werden door het AfD-lid Leif-Erik Holm meerdere malen van de autoriteiten geëist.

De plaatsvervangend parlementair leider van de AfD in de Bondsdag werkt al lang aan dit onderwerp, omdat het Federale Bureau voor Migratie en Vluchtelingen (Bamf) al sinds 2017 vele asielzoekers over hun reisroutes interviewt.

Toen Holm onlangs naar de laatste cijfers informeerde, kreeg hij het antwoord dat ze nu als geheim waren geclassificeerd (VS) – alleen voor officieel gebruik – om redenen van ‘staatswelzijn’. Dit betekent dat het AfD-lid de cijfers in het parlementaire secretariaat van de Bondsdag mag zien, maar hij moet ze niet openbaar maken – en het grote publiek moet niet weten in welke mate de aankomsten plaatsvinden.

Omdat Holm dat niet wilde accepteren, informeerde hij opnieuw bij de bondsregering en vroeg hij om de redenen voor hun geheimhouding. Maar het ministerie van Binnenlandse Zaken blijft de plaatsvervanger blokkeren. De reisroute-enquête wordt nu gestandaardiseerd voor alle aanvragers die ouder zijn dan 18 jaar, volgens parlementaire staatssecretaris Stephan Mayer (CSU) van het parlement.

De bevindingen hiervan zouden worden gebruikt om migratiebewegingen op de hoofdroutes naar Duitsland te analyseren. Daarnaast kan de reisroute-enquête ook worden opgenomen in het besluitvormingsproces met betrekking tot respectieve asielaanvragen.

“De openbaarmaking van de evaluatie van de reisroute-enquête kan informatie opleveren over de specifieke vragen die in de enquête naar voren zijn gebracht, die de kerncomponent zijn van de asielhoorzitting,” merkte het officiële antwoord op het Berlijnse weekblad Junge Freiheit op.

Maar Holm wilde niet alleen weten hoeveel vluchtelingen rechtstreeks naar Duitsland vluchten, maar ook hoeveel er ooit een vliegtuig op hun hele reis hebben gebruikt. Ten slotte is het denkbaar dat asielzoekers – bijvoorbeeld uit Afrika – eerst naar Frankrijk vliegen en vandaar met de trein of bus verder reizen naar Duitsland. Daar aangekomen, vragen ze vervolgens asiel aan.

Maar zelfs hier weigerde de federale regering commentaar te leveren. De route was bedoeld om “evalueerbare route-informatie en ”modi-operandi te verzamelen“, was het korte antwoord. “Een gedetailleerd antwoord op het eerste deel van de vraag zou informatie geven over de specifieke vragen die in de enquête werden gesteld. Deze informatie is vooral bescherming waard. “

Volgens Holm wil de regering de impact van immigratie op het sociale systeem onder het tapijt vegen

Hij zegt dat hij de beslissing van het ministerie van Binnenlandse Zaken niet begrijpt. “Wat is er zo geheimzinnig en verdient bescherming voor vragen die al zijn gesteld aan duizenden asielzoekers in het kader van de reisroute? De asielzoekers hebben de vragen zeker niet geheim gehouden. Het gedrag is volkomen onbegrijpelijk. “

De vraag hoe asielzoekers illegaal in Duitsland aankomen, is de kern van de hele asielcrisis. Het gaat tenslotte ook om welke buurlanden eenvoudigweg vluchtelingen kunnen zwaaien. “Vooral de vraag of een vliegtuig op de hele reisroute naar Duitsland werd gebruikt, is in deze context van groot belang,” voegt Holm toe.

Degenen die genoeg geld hebben om comfortabel per vliegtuig naar Europa te vliegen, kunnen nauwelijks een behoeftige vluchteling zijn.

“Het gaat gewoon over de gebruikelijke verzorgingsstaat-immigrant. En dat is precies wat de federale overheid onder het tapijt wil vegen. ‘

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
tornado 1560420560

Eindelijk wordt het beestje bij naam genoemd: Niet één maar meerdere tornado’s op 4 juni

goud economie 1560418996

Als Rusland de goudstandaard terug aanneemt is het grootste probleem van cryptocurrencies opgelost en dollar klapt