in , ,

Eerste bevestigde Coronavirus-patiënt in Noord-Korea doodgeschoten, probleem opgelost…

26396603837 0f45ff1384 noord korea

Om losjes Stalin te citeren: “Geen patiënt nul, geen probleem.”

Wekenlang speculeert de buitenwereld over de ernst van de uitbraak van coronavirus in Noord-Korea. En de hele tijd heeft Noord-Korea volgehouden dat het geen coronavirusprobleem heeft, en werd het zelfs woedend op een openbaar aanbod van hulp van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Voor zover we weten over de Noord-Koreaanse virusreactie, heeft de regering het Noord-Koreaanse volk misschien gewoon gehersenspoeld door te geloven dat loyaliteit aan de Arbeiderspartij en Supreme Leader Kim Jong Un immuniteit voor het virus verleent. Er is echter gefluisterd.

Een paar weken geleden werd er gefluisterd dat een van de eerste coronaviruspatiënten in het land op brute wijze werd gedood door het regime na ontsnapping uit een (waarschijnlijk onvoorstelbaar brute) quarantaine. Bovendien werd hij volgens het gerucht geëxecuteerd via de traditionele Noord-Koreaanse straf voor het uitsterven van criminelen door ze met een luchtafweer te schieten.

Nu meldt IB Times , een schaduwrijke Engelstalige nieuwswebsite met een reputatie voor het voorzichtig oppakken van zijn voorzichtiger concurrenten, dat Kim Jong Un naar verluidt de executie van de eerste coronaviruspatiënt van het land heeft bevolen. IBT haalde een anoniem twitteraccount aan met de naam “Secret Beijing” en beweerde dat het een geschiedenis heeft van nauwkeurig rapporteren.

Volgens Secret Beijing, een anonieme social media-commentator, die zichzelf als analist op het gebied van China noemt, werd de patiënt doodgeschoten. Het verhaal ontwikkelt zich nog steeds en er is nog steeds geen duidelijkheid over de details van de door Noord-Korea geëxecuteerde patiënt.

Het verslag wijst erop dat dergelijke brute tactieken in overeenstemming zijn met de reputatie van het regime.

Vorige week werd gesuggereerd dat de patiënt de quarantaine had verlaten om een ​​openbaar bad te bezoeken en daarvoor werd vermoord. Het slachtoffer ving het virus in China en bracht het vervolgens terug naar NK. Naar verluidt vertelde Pyongyang aan de WGO dat het 141 vermoedelijke gevallen van coronavirus had getest, en dat alles negatief was.

De Zuid-Koreaanse pers heeft gemeld dat verschillende gevallen in het noorden zijn geïdentificeerd, waarvan sommige tot de dood hebben geleid, wat weerspiegelt wat er gebeurt in het overduidelijk overweldigde gezondheidszorgsysteem van Iran.

Er wordt aangenomen dat KJU door angst voor het virus de afgelopen weken niet in het openbaar is verschenen.

Lees verder bij de bron: Zero Hedge

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
belastingdienst scr1

Vragen over je aangifte? Succes! Nog langere wachttijden Belastingtelefoon door onervaren medewerkers

52e8d2444354ad14ea898675c6203f78083edbed51597249772b7f 640 pandemie

‘Het is een economische pandemie’: Beursvolatiliteit stijgt met meer dan 40% door Coronavirus