in ,

Eerste juridische succes in rechtszaak voor nieuw 9/11 onderzoek

videodocu jfk to 911 everything

Een goed bericht voor al diegenen die streven naar een nieuw en onafhankelijk onderzoek naar de misdaden, die op 11 september 2001 gepleegd zijn tégen het Amerikaanse volk.

Nadat een groep advocaten, werkend onder de naam ‘Lawyers' Committee for Inquiry', onder leiding van de fenomenale en uiterst erudiete Barbara Honegger, een rechtszaak besloten aan te spannen, tegen de Amerikaanse , sprak op 26 november jl. U.S. Attorney Geoffrey Berman (Amerikaans procureur) uit, dat de V.S. de eerste stap zet naar het vervolgen van explosieve vernietiging van het World Trade Center op 9/11 kan zetten.

Naast een aantal advocaten, is in het team van Barbara Honegger ook ingenieur Richard Gage betrokken. Hij is de voorman van AE911Truth, dat zijn ‘Architecten & Ingenieurs vóór 9/11 Waarheidsvinding'. Tot ook hun grote vreugde, heeft nu dus een -staatsprocureur ingestemd om, geheel conform de federale wetten, het rapport ontvankelijk te verklaren, dat het Lawyers' Committee for 9/11 Inquiry' en 9/11-slachtoffersfamilieleden willen gebruiken om nog aan te klagen, 9/11-gerelateerde federale misdrijven, te vervolgen.

De brief van de Amerikaanse procureur werd ondertekend door Michael Ferrara en Ilan Graff, beiden leidinggevenden van de ‘ en de International Narcotics Unit'. Op 24 november 2018 antwoordde het ‘Lawyers' Committee' in een brief, dat het de Amerikaanse procureur bedankte en tevens haar steun uitsprak voor een grondig onderzoek naar de misdaden, die in de verzoekschriften van het Lawyers' Committee zijn en werden gerapporteerd.

Hierin wordt opgeroepen tot een nieuw onderzoek naar de achtergronden van de 911-aanvallen. Een open brief die ‘vredes- en rechtvaardigheidsleiders'  vraagt een nieuw onderzoek te eisen naar de ‘full 9-11 truth' (o.a. via het ‘9-11 Visibility Project').

Het oorspronkelijke verzoekschrift van de Commissie Advocaten van 10 april, is een 52-pagina's rapport, dat als bijlagen 57 openbare bewijsstukken bevatte, stukken die uitgebreid bewijs leveren, dat explosieven werden gebruikt om drie WTC-gebouwen te vernietigen. Dat bewijs bestond onder meer uit onafhankelijke wetenschappelijke laboratoriumanalyses van WTC-stofmonsters waaruit de aanwezigheid van hightech explosieven en/of brandgevaarlijke stoffen bleek; het zg. nano-thermiet.

Red Thermite Chips Superthermite Super Nano Thermate Thermitic Jones Dust 911 World Trade Center WTC investigate911 org

Dit is het dus: Nano-super-thermate. Een high-tech combinatie van ijzeroxide en aluminium, verspreid gevonden in het puin van de WTC-torens. Deze chips zijn de bron van de gigantische die architecten en ingenieurs al tekort kwamen in het hele proces van de vernietiging van de torens en WTC7.

Talrijke rapporten ook uit de eerste hand van de zogenaamde ‘First Responders' bij de explosies bij het WTC op 9/11; deskundige analyse van seismisch bewijs dat er explosies plaatsvonden bij de WTC-torens op 9/11 voorafgaand aan de ineenstorting van het en voorafgaand aan de ineenstorting van het gebouw; en deskundige analyse door architecten, ingenieurs en wetenschappers, die concluderen dat de snelle symmetrische bijna vrije-val-instorting van drie WTC-gebouwen op 9/11 de belangrijkste kenmerken zijn van een gecontroleerde instorting.

Het ‘Lawyers' Committee' concludeert in de verzoekschriften dat explosieven en brand-veroorzakende instrumenten, die vooraf in de WTC-torens waren geplaatst, tot ontploffing werden gebracht, waardoor…..

Lees verder bij de bron met veel meer informatie: WantToKnow.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
politie 1543438444

Aantal zaken dat wordt stopgezet door politie is veel hoger dan 16.000, ook echt forse zaken met daderindicatie

Ex-bankier klapt uit de biecht: “Ik was vooral bezig met belastingontduiking”