in , ,

9/11 en de voorkennis van de aanslagen

denk erover

Brasscheck TV heeft afgelopen week een aantal video’s en geluidsfragmenten gepubliceerd waarin duidelijk te zien en te horen is dat de aanslagen op o.a. het WTC in 2001 een door de VS zelf georganiseerde zaak is.

Ook het volgende artikel en video van Brasscheck TV gaat door op deze weg, in de video zie je bijvoorbeeld een man, die zogenaamd toevallig aanwezig was en kort na deze aanslagen al het verhaal ophangt dat de VS tot op de dag van vandaag volhoudt, ondanks het grote aantal deskundigen die van dit verhaal gehakt hebben gemaakt (dat de vliegtuigen een zo heftige brand hebben veroorzaakt dat de Twin Towers zijn ingestort, iets dat volgens deze deskundigen alleen met explosieven bereikt kan worden, springstoffen vooral in de basis van de torens en gebouw 7 van het WTC.)

Zelfs presentatoren van nieuwszenders wisten vlak na de aanval al te vertellen wat er gebeurd was, althans wat de toenmalige en opvolgende VS regeringen de wereld willen laten geloven dat er gebeurd is.

De redactie van Brasscheck TV destijds kwam een paar uur na de aanslagen tot de conclusie dat het een ‘inside job’ moet zijn geweest, ofwel dat de VS zelf de zaak heeft georganiseerd. Volgens de redactie kon dit niet anders, gezien de enorme organisatie die nodig was om e.e.a. te regelen, een ‘job’ waar de luchtdefensie van de VS bij betrokken moet zijn geweest. Uiteraard was onderdeel van het oordeel dat Brasscheck gaf, de hiervoor aangehaalde figuren die met voorkennis de gebeurtenissen ‘beoordeelden’ voor de camera’s.

Onder het geheel nog een video van Brasscheck waarin men het geldspoor van deze aanslagen volgt (follow the money) om bij de daders en handlangers te komen. Zo hebben ‘de eigenaren’ (lease contract voor 99 jaar) van de Twin Towers, Larry Silverstein en zijn bedrijf Silverstein Properties plus een paar andere miljonairs kapitalen verdiend aan deze aanslagen, waarvoor ze een paar dagen tevoren nog verzekeringen hadden afgesloten.

De daders hadden de idee dat de servers en harde schijven van de Deutsche Bank vernietigd zouden zijn nadat de gebouwen waren ingestort, echter een gespecialiseerde Duitse firma (destijds het enige bedrijf ter wereld) heeft toch informatie van de harde schijven enz. kunnen achterhalen, daaruit blijkt dat de computers van de Deutsche Bank vlak voor de aanslagen werden overgenomen door een derde. Men kon zien dat vlak voor de aanslagen een bedrag van 100 miljoen dollar van eigenaar veranderde.

Uit transacties kon men later afleiden dat o.a. wapenfabrikanten flink garen hebben gesponnen bij de aanslagen, waaruit blijkt dat er voorkennis moet zijn geweest over de aanslagen, ook aandelenhandelaren hebben grote bedragen ‘verdiend’ met voorkennis van de aanslagen…..

Het bedrijf Ptech komt een aantal keren terug in de video en wordt genoemd als sponsor van terreurgroepen. Zelfs de NAVO heeft geprofiteerd van de aanslagen.

Ex-CIA agent Robert Bear is ….

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
duiven 1568464152

CIA geeft bestanden vrij over spionerende duiven en dolfijnen

flashes of light coming from the moon 678x381 678x336

Wetenschappers proberen mysterieuze lichtflitsen op het oppervlak van de maan te doorgronden