in , ,

Er is een nieuwe ziektedragende teken soort ontdekt

Teken zijn het nieuwe oorlogsmiddel, met je vaccins

teek 1565271819
skeeze / Pixabay

Zoveel problemen worden gecreëerd door krachtige mensen, en dan bieden dezelfde krachtige mensen ons graag de oplossingen. Een goed voorbeeld is valse vlagterrorisme, zoals liegen en ensceneren van chemische gasaanvallen in Syrië, en deze vervolgens gebruiken als een excuus om dat land te infiltreren, binnen te vallen en ‘democratie’ te brengen om zijn volk te beschermen.

U kunt meer lezen over dat specifiek voorbeeld te lezen hier. Dit is bij sommigen bekend, zoals Robert F. Kennedy jr. Onlangs in een Facebook-bericht over de opwarming van de aarde, als “rampkapitalisme”, de wetenschap van hoe bedrijven en tirannen profijt hebben van de crisis die ze veroorzaken, heeft uitgedrukt, ongeacht of die crisis wordt georganiseerd of echt.

Als het op teken aankomt, is het moeilijk om niet na te denken als we hier hetzelfde zien spelen. Zal de toename van teken en nieuwe teken soorten plotseling leiden tot de ontwikkeling van meer vaccins, die specifiek zijn ontworpen om de ziekten te bestrijden die deze teken dragen?

Er zijn een aantal onderwerpen die ooit werden beschouwd als ‘complottheorieën’ die zich nu niet meer in dat rijk bevinden. ‘Samenzweringstheorieën’ komen naar mijn mening meestal voort uit geloofwaardig bewijs.

De implicaties zijn echter zo groots en zo geestverruimend dat velen hierdoor een soort cognitieve dissonantie kunnen ervaren. Een van de onderwerpen die vaak wordt beschouwd als een ‘complottheorie’ zijn bewapende ziekten, en het laatste voorbeeld komt uit een goedgekeurde  wijziging dat werd voorgesteld door een Republikeins congreslid uit New Jersey.

Zijn naam is Chris Smith, en hij gaf de Inspecteur-generaal van het Departement van Defensie opdracht om een ​​onderzoek in te stellen naar de vraag of de VS al dan niet “experimenteerden met teken en insecten over het gebruik als een biologisch wapen tussen 1950 en 1975” en “of er teken zijn of insecten die in een dergelijk experiment werden gebruikt, werden buiten een laboratorium per ongeluk of experimentontwerp vrijgelaten.”

Het feit dat het amendement bij stemming in het Parlement is goedgekeurd, spreekt boekdelen. Smith zei dat het amendement was geïnspireerd door  “een aantal boeken en artikelen die suggereren dat er aanzienlijk onderzoek was gedaan bij Amerikaanse overheidsinstellingen, waaronder Fort Detrick, Maryland en Plum Island, New York, om teken en insecten in biowapens te veranderen.”

Nu is voor het eerst in 50 jaar een nieuwe tekensoort geïdentificeerd in de VS. De langhoornige teek is productief en kan tot 2.000 eieren tegelijk leggen. “In Azië veroorzaakt het een verwoestende ziekte genaamd“ SFTS ”- ernstige koorts en trombocytopenie syndroom. Ongeveer 15% van die mensen is gestorven. Het is nog niet gebeurd in de VS, maar epidemiologen houden dit nauwlettend in de gaten. ”( Bron )

Als het gaat om de ziekte van Lyme, wijst de Guardian  erop dat:

Een nieuw boek, gepubliceerd in mei door een wetenschapsschrijver van de Stanford University en voormalig Lyme-patiënt, Kris Newby, heeft vragen opgeworpen over de oorsprong van de ziekte, die elk jaar 400.000 Amerikanen treft.

Gebeten: De geheime geschiedenis van de ziekte van Lyme en biologische wapens,  citeert de in Zwitserland geboren ontdekker van de Lyme-ziekteverwekker, Willy Burgdorfer, als zeggend dat de Lyme-epidemie een militair experiment was dat fout was gegaan.

Burgdorfer, die stierf in 2014, werkte als onderzoeker naar biowapens voor het Amerikaanse leger en zei dat hij de taak had vlooien, teken, muggen en andere bloedzuigende insecten te fokken en deze te infecteren met ziekteverwekkers die menselijke ziekten veroorzaken.

Volgens het boek waren er programma’s om “bewapende” teken en andere insecten uit de lucht te laten vallen, en dat niet-geïnfecteerde insecten in woonwijken in de VS werden vrijgegeven om te achterhalen hoe ze zich verspreiden. Het suggereert dat een dergelijk schema verkeerd had kunnen zijn en heeft geleid tot de uitbarsting van de ziekte van Lyme in de VS in de jaren zestig.

Kan deze nieuwe teek een soort van bewapende zijn? Wie weet het echt.

  • De feiten: Voor het eerst in 50 jaar is in de VS een nieuwe tekensoort geïdentificeerd. De langhoornige teek is productief en kan tot 2.000 eieren tegelijk leggen. Het heeft gevolgen voor de gezondheid.
  • Reflecteren op: Nog niet zo lang geleden werd de Amerikaanse regering beschuldigd van geproduceerde ziekten via teken, om te worden gebruikt als biowapens. Meer daarover in het artikel.

Lees verder bij de bron: Collective Evolution

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coca cola 1565271133

Je verwacht het niet: Ministerie van ‘Volksgezondheid’ speelt onder één hoed met Coca-Cola

Replacement 1565247151

The Great Replacement, dit is de reden dat iedereen de mond moet houden