in , ,

Oekraïense klokkenluider onthult MH17-tragedie werd georkestreerd door Poroshenko en Britse geheime dienst

rusland wat u niet werd verteld e1539611315250

Malaysian Airlines Flight 17 (MH-17), die op 17 juli 2014 werd neergeschoten in de Donbass-regio in Oost-, doodde alle passagiers aan boord en kreeg onmiddellijk de schuld van pro-Rusland Donbass-vrijwillige milities die vechten tegen handlangers van de burgerlijke onrust in Maidan , het  neonazistische bataljon Azov  en het Oekraïense leger.

De schuld werd toegewezen aan de Donbass-milities zonder dat er onderzoek plaatsvond en veel vragen onbeantwoord bleven.

Deze vragen werden beantwoord door voormalig luitenant-kolonel Vasily Prozorov van de Oekraïense veiligheidsdiensten, die naar Rusland vluchtte, in een verdoemde nieuwe documentaire getiteld ” MH-17: In Search Of Truth .”

https://youtu.be/gVMbCTWRcSs

De klokkenluider in de 39-minuten durende documentaire delegeert volledig de bevindingen van de Nederlandse onderzoekers en wereldleiders door te putten uit geclassificeerde documenten die hij heeft verkregen via zijn eigen hoge positie en degenen in zijn omgeving, evenals ooggetuigenverslagen, waaronder van de Donbass vrijwilligers.

De verantwoordelijkheid voor het onderzoeken van de tragedie werd gegeven aan een door Nederland geleid gezamenlijk onderzoeksteam met de Onderzoeksraad voor Veiligheid,  die beweerde  dat MH-17 werd neergehaald door de Donbass-vrijwilligers met een Buk-raket.

Prozorov betwist deze bewering en vroeg zich af waarom Maleisië, dat de MH-17 bezat, naar de periferie van het onderzoek werd geduwd en prioriteit werd gegeven aan de Nederlandse zijde.

Dit is op zichzelf niet schadelijk en bewijst niet dat de Donbass-vrijwilligers niet verantwoordelijk waren, maar het toont wel aan dat er een duidelijke agenda is wanneer een land met directe interesse in deze tragedie terzijde wordt geschoven.

Interessant is dat de Nederlandse onderzoekers volledig de informatie van het Russische ministerie van volledig hebben genegeerd. De informatie die de raket gebruikte om de MH-17 neer te halen, werd tijdens het Sovjet-tijdperk in de Sovjet-grens naar de Lviv-regio gestuurd, het tegenovergestelde van Donbass. Prozorov kon zelfs het serienummer van de raket onthullen (8-8-6-8-7-2-0).

Deze onthulling wordt aangevuld door het feit dat het Oekraïense militaire luchtafweerregiment 156 in Donbass opereerde en BUK-voertuigen in dienst had in de regio, zoals bevestigd door twee geïnterviewden die in het regiment dienden, waardoor de vraag werd gesteld waarom Nederlandse onderzoekers dergelijke kritiek negeerden informatie.

Dit komt alshet is nu bewezen, zoals uitgelegd in de documentaire, dat de vermeende Russische Buk-beweging in Oekraïne vervalst was, waarbij een enkele foto werd gebruikt met een foto van een tractor, een aanhangwagen en een Buk-voertuig in de foto.

De Oekraïense veiligheidsdienst die het 156 Luchtafweerregiment gebruikte, had echter niet alleen gehandeld en er waren aanzienlijke gezamenlijke inspanningen met externe staten, voornamelijk Groot-Brittannië, maar ook Australië. De documentaire onthult dat de Oekraïense majoor-generaal Valery Kondratyuk en luitenant-kolonel Vasily Burba, waarin Prozorov het laatste kende, enkele weken voor de tragedie met de MH-17 op 22 juni 2014 met twee Britse geheime dienstagenten in de strijdzone was .

Prozorov beweert dat Burba bij de Britse agenten in de regio bleef en samen met de Oekraïense veiligheidsdiensten plannen maakte om MH-17 te vernietigen. Aangezien dit werd geleid door de Britse inlichtingendienst, was het geen verrassing dat de Engelsman Elliot Higgins, een  voormalige verkoper, die geen politiek of journalistiek heeft gestudeerd, had zijn obscure blogging hoog op de Bellingcat-website geplaatst, met  geldelijke steun van  George Soros ‘Open Society Foundation , enkele dagen voor de tragedie.

Higgins werd zodanig gepromoveerd dat hij nauw begon samen te werken met  de Atlantische Raad , die  Edward Curtins  beschrijft als “een denktank met diepe banden met de Amerikaanse regering, de NAVO, oorlogsfabrikanten en hun bondgenoten en de National Endowment voor Democratie, een andere beruchte Amerikaanse frontorganisatie die sterk betrokken is bij zogenaamde kleurrevolutieregime-veranderingsoperaties over de hele wereld. ‘

Bij de MH-17-tragedie was Australië volgens Prozorov ook vreemd betrokken bij de Australische inlichtingenagent Peter Kalver, waarschijnlijk behorend tot de Australian Security Intelligence Organisation als Prozorov's beschuldigingen correct zijn, met een Brits telefoonnummer dat begint met +44 en eindigt met 575, ondanks actief in Oekraïne en zijnde Australisch, waarbij de nationale telefooncode van zijn thuisland +61 is.

Met deze onthullingen legt Prozorov uit dat “we voldoende informatie en documenten hebben verzameld waarmee we een definitieve conclusie kunnen trekken. De Boeing-crash was een provocatie die was gepland en gerealiseerd door het Oekraïense topleiderschap en de westerse inlichtingendiensten . ”

  • Petr Poroshenko, destijds de president van Oekraïne;
  • Alexander Turchinov, de secretaris van de Nationale Veiligheids- en Defensieraad van Oekraïne;
  • Viktor Muzhenko, het hoofd van de generale staf;
  • Valentin Nalivaychenko, het hoofd van de veiligheidsdienst van Oekraïne;
  • Vasiliy Gritsak, de chef van het antiterroristencentrum;
  • Valeriy Kondratiuk, het hoofd van de contraspionagedienst van de veiligheidsdienst;
  • Vasiliy Burba, de beveiligingsofficier;
  • Luitenant-kolonel Lyshchenko, de commandant van de tweede divisie van 156 luchtafweerregiment;
  • De Britse inlichtingenagenten die toezicht hielden op deze geheime operatie.

Het wordt ten zeerste aanbevolen dat de documentaire wordt bekeken omdat alle informatie, waarin alles relevant is, niet in één artikel kan worden beperkt. De inzichten en informatie die door Prozorov worden verstrekt, onderzoeken en concluderen grondig dat MH-17 het neerhalen van vluchten een agressieve actie was die door Oekraïne met de steun van buitenlandse inlichtingendiensten, met name Britten, werd ondernomen om de milities van Donbass in diskrediet te brengen.

Ik zou beweren dat dit ook is gedaan om een ​​westerse interventie in Oekraïne te legitimeren. Net zoals de desinformatiecampagne van Bellingcat tegen is mislukt, verkruimelt ook Higgins en andere volkeren om de Donbass-vrijwilligers de schuld te geven van de MH-17-tragedie.

Lees verder bij de bron: Zero Hedge

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
54e1d7444f5bab14ea898675c6203f78083edbe25b54704b7c2f73 640 propaganda

Rijksoverheidpropaganda.nl: Aanpak overlastgevende asielzoekers Harderwijk enorm succes

supermarkt 1561039171

Prijzen in 2019 het hardst gestegen in 17 jaar, stegen harder dan lonen!