in ,

EU ‘adviseert’ lidstaten: stel een avondklok in

Photo by edenpictures

Alle -landen zouden er goed aan doen een avondklok in te voeren, vindt de Europese Commissie. Ook moeten ze nadenken over een langere kerstvakantie.

Dat moet voorkomen dat de feestdagen een nieuwe coronagolf in gang zetten. Het versoepelen van de coronamaatregelen raadt het dagelijks bestuur van de EU ernstig af.

De najaarsgolf zwakt wat af, constateert de commissie in een reeks aanbevelingen die ervoor moeten zorgen dat de lidstaten één lijn trekken in de strijd tegen de coronapandemie, maar het virus gaat nog steeds veel rond.

Daarom „is het moeilijk om het versoepelen van beheersingsmaatregelen te rechtvaardigen.” De Europeanen staan voor een paar „zware maanden” en „heel andere feestdagen dan anders”, waarschuwt zij.

Om te voorkomen dat Kerstmis en oud en nieuw het virus weer een slinger geven, kunnen mensen elkaar ook tijdens de feestdagen beter zo weinig mogelijk opzoeken. Wil een EU-land bijvoorbeeld toch meer gasten toelaten bij het kerstdiner, dan moeten zij voor- en nadien minstens een week in quarantaine.

En voer dan ’bubbels’ in, zodat mensen steeds met dezelfde anderen in aanraking komen en het virus niet breder kunnen verspreiden, adviseert het dagelijks bestuur van de EU.

Verder zouden EU-landen een avondklok moeten invoeren, als ze dat nog niet …..

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl

Photo by edenpictures


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stop de NL regering en de NIeuwe Wereld Orde
4 maanden geleden

WORDT WAKKER, WORDT WAKKER, WORDT WAKKER !!!
Ziet U nog niet dat U wordt bedonderd waar U bij staat?
De EU wil absolute controle over de burgers. Dit is niets minder dan een fascistische coup !!!

Vangils
4 maanden geleden

Weg met die EU lieden spelen het spelletje machthebbers mensen onderdrukken mooi mee wordt zeker goed betaald mensen bang maken onderdrukken ba,schandalig weg met die lui

Wilma
4 maanden geleden

Nexit en wel zo snel mogelijk. Die EU maffia gaat steeds verder met hun dictatuur en slavernij en het kabinet doet daar grif aan mee.

astrid
4 maanden geleden

En hierom moest Baudet buiten spel gezet worden, omdat hij de NGO’s aan wilde pakken, minder EU bemoeienis, liefst nog een Nexit enz. De angst dat er massaal op hem gestemd zou worden zat er dik in, maar je hebt grote kans dat er nog steeds massaal op de FvD gestemd gaat worden hierdoor.

In Brussel zitten alleen maar (n) azi’s, de 2e werelkdoorlog is nooit afgelopen geweest, alleen alle doelen die Hitler voorhad zijn op een andere manier steeds ingevoerd.

Kabinet wil kieswijze Eerste Kamer aanpassen, pakt nadelig uit voor kleinere partijen

Corruptie bij politie viert hoogtij: Criminelen kregen inzage in politiesystemen