in , ,

‘EU-grensbewaking Frontex organiseert illegale migratie naar Europa’

immigranten uit zwart afrika in gevangenschap in libi 2

Facebook faciliteert almaar groter wordende Afrikaanse exodus naar Europa en blokkeert immigratie-kritische berichten

2018 01 04 16 07 10.facebook%20mensensmokkelaars%2000a

Screenshot van een advertentie van mensensmokkelaars op Facebook (bron (2)).

Er zijn sterke aanwijzingen dat de Europese Unie zijn grensbewakingsorganisatie Frontex inzet om met behulp van Europese marineschepen enorme aantallen illegale migranten uit Libië naar Europa te halen. Van tal van NGO’s en ‘hulp’organisaties is al veel langer bekend dat zij door Brussel betaald worden om migranten pal voor de kust in Libië op te pikken, en geheel tegen alle regels in honderden kilometers verder in Europa af te zetten. Inmiddels zijn er alleen al vanuit Libië 600.000 Afrikaanse migranten opgehaald.

 

Het officiële doel van de ‘Sophia’ operatie op zee is om illegale mensensmokkel tegen te gaan, maar de aanwijzingen dat zowel Frontex als Europese marineschepen juist actief deelnemen aan deze mensensmokkel, stapelen zich op.

Zo maken sociale netwerken, met Facebook voorop, alle ruimte vrij voor de pagina’s en berichten van mensensmokkelaars, waaruit duidelijke verbanden zijn op te maken tussen het transport van Afrikanen naar de kust, en hun ‘redding’ op zee. Tegelijkertijd worden -in samenwerking met de Duitse regering Merkel en de Europese Unie- schrijvers, commentatoren en hun berichten die kritisch zijn over de massa immigratie en/of de islam(isering) van Europa als ‘haatspraak’ door Facebook geblokkeerd.

Samenwerking mensensmokkelaars met Frontex

Een voorbeeld: op 2 december werd op een Facebook pagina van een smokkelaar een aankondiging gedaan van een ‘trip’ van Libië naar Italië, die op 6 december zou beginnen.

Op 7 december verscheen een update met de info dat de smokkeloperatie die dag van start zou gaan. Een dag later publiceerde Frontex op zijn Twitter dat het patrouillerende schip Olympic Commander 78 mensen van een boot op de Middellandse Zee had ‘gered’.

Dit is weliswaar geen direct bewijs dat het om dezelfde boot ging, maar de smokkelaars hadden van tevoren een bericht geplaatst dat zij een haven in Libië verlieten, en zouden worden opgepikt door een schip van de Europese marine, of van een NGO, zoals het al jaren zeer actief meesmokkelende Doctors Without Borders. Dat wijst sterk in de richting van gecoördineerde, door de EU gefaciliteerde illegale immigratie.

‘Wet van de zee’ massaal misbruikt

NGO’s en mensensmokkelaars lijken hun methodes rechtstreeks uit Saul Alinsky’s boek ‘Rules for Radicals’ te hebben. Alinsky, een extreemlinkse anarchist wiens doel de ondergang van de Westerse beschaving is, was tevens één van de grote inspiratoren van president Barack Hussein Obama. Zijn ‘Regel nummer 4’ stelt dat activisten ervoor moeten zorgen dat ‘de vijand (de blanke, conservatieve, ‘rechtse’, al dan niet christelijke Westerling) aan zijn eigen wetten wordt gehouden’. De uitleg en toepassing van die wetten moet dan zo worden verdraaid, dat maatschappij ondermijnende activiteiten –zoals massale mensensmokkel- mogelijk worden gemaakt.

Dat is exact wat de mensensmokkelaars, de Europese Unie, de NGO’s, de hulporganisaties en Frontex nu doen: ze verkrachten de ‘wet van de zee’ dat alle schepen zijn verplicht om drenkelingen aan boord te halen. Die wet werd echter met het oog op incidentele scheepsrampen opgesteld, niet om de stelselmatige illegale immigratie van honderdduizenden mensen te organiseren en mogelijk te maken.

Immigratie in jaar tijd verdubbeld

Op een Facebook pagina van een mensensmokkelaar valt te lezen dat de kosten voor een ‘ticket’ naar Europa vanuit Tunesië $ 400,- bedragen, en vanuit Libië $ 1000,-. Gezinnen krijgen korting. In juli 2017 werden er 11.500 Afrikaanse migranten via Libië naar Europa gehaald, twee keer zoveel als in dezelfde maand een jaar eerder, waarna Brussel destijds maatregelen nam om deze illegale immigratie ‘in te dammen’. Nu blijkt ook dat een glasharde leugen te zijn geweest, en wordt juist exact het tegendeel gedaan.

EU heeft frontale aanval op Europa geopend

Samengevat: de Europese marines en de EU-grensbewaking worden door Brussel ingezet om de grootste exodus uit de menselijke geschiedenis gaande te houden, een die in niet één lidstaat door een meerderheid van de bevolking wordt ondersteund. We kunnen daarom gerust spreken van een gerichte aanval door de EU met migranten die voor het leeuwendeel een agressieve, gewelddadige en vijandige religieuze ideologie volgen – een aanval op de oorspronkelijke bevolking van Europa, bedoeld om onze cultuur en soevereiniteit te vernietigen, en zo ieder verzet tegen een totalitaire en geïslamiseerde EU-Superstaat te breken.

(1) Zero Hedge
(2) Facebook via Zero Hedge

Lees ook eens verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
sleepwet logo groot

Sleepwet zorgt voor politiek generatieconflict

screenshot 117

Hongarije zet in op nationale veiligheid: Meer geld voor strijdkrachten en grensbewaking