in

Europese president Ursula von der Leyen: dat EU-leger komt er gewoon!

Stiekem is die er al… EUROGENDFOR

Oh wat zijn ze blij, die Europese technocraten: dat Europese leger, waarvan ons verteld werd dat het er nooit nooit nooit zou komen… komt er toch.

Sterker nog, ze zijn al een heel eind op weg om dat Grote Doel te realiseren.

EU-president Ursula von der Leyen vindt het ge-wel-dig. Ze is, zegt ze, hard op weg om een “Europese Verdedigingsunie” op te zetten.

“Twee, drie weken geleden zijn we er voor het eerst in geslaagd,” aldus deze EU-dame, “om het rode [ze bedoelt: het GROENE] licht te geven voor een Europees commandocentrum in Brussel. Het is voor het eerst dat er tegelijk het bevel wordt gevoerd over civiele en militaire instrumenten.”

“Dat is een essentiële stap voorwaarts,” ging de Duitse EU-mevrouw verder. “Dit was korte tijd geleden nog ondenkbaar, maar het is precies de juiste aanpak als we een Europese smaak [hahaha] willen geven aan ons defensiebeleid.”

Ook vertelde Von der Leyen heel trots dat PESCO is opgezet, wat staat voor Permanent Structured Cooperation. Het doel van PESCO is om de legers van 25 lidstaten “structureel met elkaar te integreren.”

Met name dit deel van haar aankondiging maakte Von der Leyen heel, heel blij. PESCO zorgt er in haar ogen namelijk voor dat de EU eindelijk kan bewijzen dat het een gezamenlijk defensiebeleid kán organiseren en dat de Defensieunie werkelijkheid kan worden.

En dan was ze er nog niet…..

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
J e roen
1 jaar geleden

Wie is die trut Ursela?
President?

Ongekozen idioot is t
Geen enkel burger heeft op haar gestemd in Europa. En ik hoor niemand klagen, maar iedereen zeikt over de democratisch gekozen president van de VS heer Trump.

Maar de “””””president van europa””””””” is via interne machtsmisbruik van de EU naar voren geschoven.

Schande mede europeanen
Maar niemand klaagt met al die talen in europa.

Wilma
1 jaar geleden

We zijn totaal verloren door de machtsoverdracht, welke trouwens gestraft kan worden met levenslang volgens de grondwet, die door criminele, satanistische dictator Rutte en consorten is gepleegd. Dat leger wordt ingezet om de eigen bevolking te vernietigen. Kom in opstand en NEXIT en wel z.s.m.

NEXIT NU !!!!
1 jaar geleden

Wie tot vandaag dacht dat de EU een te respecteren club was waar je als land bij zou willen behoren moet nu toch langzaamaan wel wakker worden en zien dat zij als burgers zijn verraden door hun eigen regeringen.
Rutte draaide als een aal in een emmer met snot maar durfde niet tegen te spreken toen hij een landverrader werd genoemd.

De tijd van praten is wel voorbij: het is tijd voor harde acties.

Crimineeltje
1 jaar geleden

Eerste daad van eu leger is criminele eu president voor het peloton zetten maar helaas dan is het voor de eu burger al te laat..

N. Wiesner
1 jaar geleden

Schandalige misbruik van politieke macht !

Trolollolol: Justitie wil dat vluchteling meebetaalt aan opvang azc

E-bike’s zijn horrorfietsen met stomme accu’s zegt helft ANWB-leden