in , ,

Foto’s opgedoken van het luxe leven van Greta Thunberg en haar moeder

Terwijl ze andere mensen een schuldgevoel aanpraten vanwege hun vlieg- en autoreizen, en zelfs hun complete welvaart, zijn er wederom sterke aanwijzingen opgedoken dat de Thunbergers –volgens de aloude linkse traditie jezelf een uitzonderingspositie te geven- het er zelf flink van blijven nemen.

Op dit moment gaat er een foto rond (helaas niet rechtstreeks te plaatsen ivm copyright) van Greta –door Time magazine uitgeroepen tot Persoon van het Jaar- die op de schoot van haar moeder in een designer stoel zit, waar een prijskaartje van € 5629,- aan hangt.

‘Onze biosfeer wordt opgeofferd zodat mensen in landen zoals het mijne in luxe kunnen leven,’ verkondigde Greta de extreemlinkse Marxistische waandenkbeelden van haar speechwriter, activist Jennifer Morgan. ‘De weelde van weinigen wordt met het lijden van velen betaald.’

Daar lijkt de familie Thunberg zelf overigens geen enkel probleem mee te hebben. Eerder reisde ze ook al met haar ouders en adviseurs per vliegtuig naar om de mensen daar te vertellen dat ze hun welvaart moeten opgeven voor het klimaat. Greta had nog zo beweerd dat haar moeder haar carrière had opgegeven, omdat ze voor haar werk vaak moest vliegen.

Financiert Al Gore de Thunbergjes via Greenpeace?

Het klim(h)aatmeisje was adviseur van We Don’t Have Time, dat partner leek te zijn van Al Gore’s Climate Reality Project, 350.org. We Don’t Have Time voorman Ingmar Rentzhog zou Greta’s portret hebben mogen gebruiken om fondsen te werven, zo bericht Climate Change Dispatch. Toen dit aan het daglicht kwam ontkenden de Thunbergjes natuurlijk dat ze hier iets vanaf wisten, en zouden ze de banden met Rentzhogs organisatie hebben verbroken.

Wel duidelijk is dat Al Gore en Jennifer Morgan samenwerken. Morgan wordt heel vaak in het gezelschap van Greta gezien, ook toen ze onlangs samen naar het Word Economic Forum in Davos gingen. Sommigen denken dat Al Gore de Thunbergjes via financieel ondersteunt. Tenzij iemand een gerechtelijk bevel krijgt om de bankrekeningen van Greta en haar ouders te controleren zal dit echter wel speculatie blijven.

Zweedse journalist: ‘Greta’s toespraak Klimaatconferentie voor lege zaal’

Volgens de Zweedse journalist Henrik Alexandersson werd Greta’s wereldwijd bekend geworden toespraak voor de VN Klimaatconferentie in in 2018 in werkelijkheid voor een lege zaal gehouden. Niemand heeft foto’s die dit bevestigen noch ontkrachten.

Het Zwitserse magazine Die Weltwoche schrijft daarnaast dat …

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Veenbrand op Wereldschaal
Gast
1 jaar geleden

Je vraagt je werkelijk af hoe het mogelijk is dat burgers in de onzin stappen van deze opgefokte hysterische tiener dei werkelijk van geen toeten of blazen weet. Je vraagt je ook af waarom de media volop aandacht besteden aan dit kind dat geen idee heeft waar ze over praat. Ze weet waarschijnlijk niet eens wat CO2 is.
Waarom brengt het NOS nieuws en de TV deze onzin terwijl programma’s van mensen met tientallen jaren milieu ervaring niet aan het woord worden gelaten. Mensen die met kennis zan zaken kunnen vertellen over het klimaat etc. Maar nee … de media brengen eindeloos onderbroekenlol programma’s van Paul de Leeuw en de Hilversum incrowd op de TV.
Zelfs over groeiend gras kun je een interessant programma brengen. Wat is er met de TV gebeurd sinds die in handen van corporaties gekomen is? Maar is het wel alleen TV ? Want zien we niet dagelijks dingen die ons verbazen dat die zo vreemd gaan. Zoals de grote aantallen immigranten die hier nooit zullen aarden en wat uiteindelijk alleen maar tot grote problemen leidt. Of de plotselinge stikstof gekte en het uitfaseren van aardgas terwijl en geen goed alternatief is. Er klopt teveel niet !!! En zeker niet bij de regering die volledig van het spoor is !!!

Nog veel te weinig mensen beseffen dat er een ondergrondse oorlog gaande is. Eentje die heel anders is dan WWI en WWII, maar eentje die veel en veel gevaarlijker is omdat deze geheime oorlog ondergronds is en waar decennia lang aan is gewerkt. En eenmaal begonnen woedt hij als een veenbrand voort. De naam van het beest is Nieuwe Wereld Orde. Een naam die door Bush Sr openlijk werd genoemd in een presentatie aan de senaat in 1995. Dat was het moment dat ik wist: dit is fout !!! Het is de extreem rijke elite van banken en grote corporaties die de absolute macht op deze wereld willen en met die plannen zijn zij in het geheim al direct na WWII begonnen. De Bilderberggroep is de grote partij die al decennia regeringen stuurt en die ook aangestuurd samen met de CIA (criminele organisatie met hoofdkantoor in Zwitserland) heeft op de invoering van de EU.

Zoek op internet: er is heel veel te vinden op alternatieve sites (nu de media volledig corrupt geworden zijn ).

Rechters (D66) weigeren nu al om geweldplegers tegen hulpverleners zwaarder te straffen

Uitgelekt plan? EU wil grootschalig vestigingsprogramma voor miljoenen Afrikanen