in , ,

Foto’s opgedoken van het luxe leven van Greta Thunberg en haar moeder

getty greta thunberg klimaatgodin

Terwijl ze andere mensen een schuldgevoel aanpraten vanwege hun vlieg- en autoreizen, en zelfs hun complete welvaart, zijn er wederom sterke aanwijzingen opgedoken dat de Thunbergers –volgens de aloude linkse traditie jezelf een uitzonderingspositie te geven- het er zelf flink van blijven nemen.

Op dit moment gaat er een foto rond (helaas niet rechtstreeks te plaatsen ivm copyright) van Greta –door Time magazine uitgeroepen tot Persoon van het Jaar- die op de schoot van haar moeder in een designer stoel zit, waar een prijskaartje van € 5629,- aan hangt.

‘Onze biosfeer wordt opgeofferd zodat mensen in landen zoals het mijne in luxe kunnen leven,’ verkondigde Greta de extreemlinkse Marxistische waandenkbeelden van haar speechwriter, Greenpeace activist Jennifer Morgan. ‘De weelde van weinigen wordt met het lijden van velen betaald.’

Daar lijkt de familie Thunberg zelf overigens geen enkel probleem mee te hebben. Eerder reisde ze ook al met haar ouders en adviseurs per vliegtuig naar Canada om de mensen daar te vertellen dat ze hun welvaart moeten opgeven voor het klimaat. Greta had nog zo beweerd dat haar moeder haar carrière had opgegeven, omdat ze voor haar werk vaak moest vliegen.

Financiert Al Gore de Thunbergjes via Greenpeace?

Het klim(h)aatmeisje was adviseur van We Don’t Have Time, dat partner leek te zijn van Al Gore’s Climate Reality Project, 350.org. We Don’t Have Time voorman Ingmar Rentzhog zou Greta’s portret hebben mogen gebruiken om fondsen te werven, zo bericht Climate Change Dispatch. Toen dit aan het daglicht kwam ontkenden de Thunbergjes natuurlijk dat ze hier iets vanaf wisten, en zouden ze de banden met Rentzhogs organisatie hebben verbroken.

Wel duidelijk is dat Al Gore en Jennifer Morgan samenwerken. Morgan wordt heel vaak in het gezelschap van Greta gezien, ook toen ze onlangs samen naar het Word Economic Forum in Davos gingen. Sommigen denken dat Al Gore de Thunbergjes via Greenpeace financieel ondersteunt. Tenzij iemand een gerechtelijk bevel krijgt om de bankrekeningen van Greta en haar ouders te controleren zal dit echter wel speculatie blijven.

Zweedse journalist: ‘Greta’s toespraak Klimaatconferentie voor lege zaal’

Volgens de Zweedse journalist Henrik Alexandersson werd Greta’s wereldwijd bekend geworden toespraak voor de VN Klimaatconferentie in Polen in 2018 in werkelijkheid voor een lege zaal gehouden. Niemand heeft foto’s die dit bevestigen noch ontkrachten.

Het Zwitserse magazine Die Weltwoche schrijft daarnaast dat …

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 Rechtsstaat 3

Rechters (D66) weigeren nu al om geweldplegers tegen hulpverleners zwaarder te straffen

afrika vluchtelingen asielzoekers ceuta

Uitgelekt plan? EU wil grootschalig vestigingsprogramma voor miljoenen Afrikanen