in , , , ,

Uitgelekt plan? EU wil grootschalig vestigingsprogramma voor miljoenen Afrikanen

Wil het EU-parlement heel Afrika uitnodigen? Zo ziet het in het resultaat van een besluit van het Europees Parlement er wel uit. De mainstream media verzwijgen dit en de Duitse minister Horst Seehofer van Binnenlandse Zaken werkt nu al aan de uitvoering van het geheime plan.

Om te voorkomen dat de indruk ontstaat dat hier samenzweringstheorieën worden verspreid, eerst drie feiten:

Ten eerste heeft het Europees Parlement op 26 maart 2019 een resolutie aangenomen met de titel “De grondrechten van mensen van Afrikaanse afkomst”. Van de toenmalige 751 parlementsleden stemden er 535 voor, 80 tegen, 44 onthielden zich van stemming en 92 waren afwezig.

Ten tweede was er op dat moment geen openbare verslaggeving of debat over dit onderwerp. De mainstream media berichtten er niets over.

Ten derde: van 23 tot en met 26 mei 2019, en in Duitsland op 26 mei, vonden de verkiezingen voor het nieuwe Europees Parlement plaats.

Heeft dit alles iets met elkaar te maken? Ja, want wat het Europees Parlement hier in gang heeft gezet, kan zonder overdrijving onder de titel “Europa schaft zich af” worden geplaatst.

Men kan dus aannemen dat de resolutie geheim moest worden gehouden. De partijen die als rechtspopulisten worden bestempeld, hadden bij de verkiezingen stemmen kunnen winnen. De EU-resolutie wordt pas bekend met een incubatieperiode oftewel zwangerschap van bijna negen maanden. De mainstream media, die in Brussel goed bemand en goed uitgerust zijn, zwijgen en doen liever aan koninklijke hofhouding berichtgeving.

We hebben de zaak van dichterbij bekeken (zie hier en hier) en kunnen onze verbazing niet laten varen. Hier zijn de redenen:

1) De EU-resolutie spreekt van mensen van Afrikaanse afkomst “in Europa” en in eerste instantie wordt gesuggereerd dat het hier uitsluitend gaat om “Afro-Europeanen”, “Afrikaanse Europeanen”, “zwarte Europeanen”, “mensen van Afro-Caribische afkomst” of “zwarte Caraïbische afkomst”, “die in Europa geboren zijn of burgers of ingezetenen van Europese staten zijn”. (Zie punt A). Absoluut niet! In punt 23 van de catalogus van maatregelen staat dat het Europees Parlement “de Commissie en de lidstaten oproept ervoor te zorgen dat migranten, vluchtelingen en asielzoekers de EU veilig en legaal kunnen binnenkomen, rekening houdend met de bestaande wetgeving en procedures”. Wat is het nu? Hebben we het over degenen die hier al zijn, of degenen die kunnen (moeten) komen? En wat wordt bedoeld met “ingezetenen”? Zoiets als de definitie van bondskanselier Merkel, voor wie “zij die hier al lang wonen en zij die zich net hebben aangesloten” tot Duitsland behoren?

Schier een geheim plan voor “re-education”

2) Het Europees Parlement eist in totaal 28 maatregelen. Om het moeizame lezen voor de lezer te vergemakkelijken, zijn hier acht opvallende eisen uit het 28-delige eisenpakket:

Lees verder bij de bron: Fenixx


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Steun mij, zodat ik u op de hoogte kan houden!

Tikkie | PayPal

Rapporteren

3 Comments

Laat een reactie achter
  1. De Nieuwe Wereld Orde wil de EU van binnenuit slopen door de linkse partijen voor hun karretje te spannen.
    Vergis U niet: de elite heeft niets met milieu, maar heeft als grote doel de EU naar een failliet te helpen.
    Eens dat geval zal de elite de touwtjes strak in handen nemen met een fascistische regering …. terwijl de burgers het failliet mogen betalen. Ergo: straatarm en slavenbestaan.

    Maar dat snappen de aardige links mensen niet die denken dat het milieu volkomen aan de grond zit ….
    Hoe leggen we dat die aardige mensen uit die begaan zijn met het milieu en denken goed te doen ???

  2. Europa wordt overspoeld door gewelddadige hordes en nu willen ze ook nog kannibalen met miljoenen binnenhalen. Ze zijn werkelijk bezig met het uitroeien van de eigen bevolking. Als we als bevolking hier niets aan doen zullen we het niet overleven of als slaven verder moeten gaan.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Foto’s opgedoken van het luxe leven van Greta Thunberg en haar moeder

Spijker -kop -raak: Martin Bosma (PVV) legt de rol van de elites uit