in , ,

Gedoe in het Europees Parlement: commissielid krijgt de wind van voren, omdat hij ‘illegale migrant’ zegt

Een lid van de en een europarlementariër zijn hard op hun vingers getikt in een vergadering van de burgerlijke vrijhedencommissie. De twee hadden het geregeld over “illegale migratie” en dat mag niet in het Europees Parlement. Je moet verplicht “onregelmatige migratie” zeggen. “Dit is de correcte terminologie!”, zo beet commissievoorzitter Claude Moraes het duo toe.

Doe je dat niet, dan mept hij je om de oren met de voorzittershamer.

Op 27 november was het raak: de Europese Commissie hield een verhaal over de illegale migratie die bereikt, waarna Moraes direct – en zichtbaar geïrriteerd – het woord nam: dat was toch maar verkeerd, dat van die illegale migratie. Je moest vanaf nu alleen nog maar “onregelmatige migratie” zeggen en anders ben je verkeerd bezig. “Dit is hier al tien jaar het geval, oké?”

Daarop wordt Moraes direct gecorrigeerd door de Deense eurosceptische europarlementariër Anders Vistisen. Hij meldt dat het Verdrag van Lissabon, op basis waarvan de huidige EU bestaat, gewoon over illegale migratie spreekt. Dan zou je toch ook gewoon in het Europese Parlement die taal moeten mogen bezigen, zegt Vistisen.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
een korte overzicht ...
2 jaren geleden

De EU is verlengstuk van de Cabal cq Deep State die in de VS is opgezet sinds de moord op Kennedy in 1963. Toen was Bush Sr directeur van de CIA en hij was betrokken bij de moord op Kennedy. Bush Sr heet eigenlijk Scherff en is een Duitser …. zoon van een topbankier die Hitler financierde … Via operatie Papeclip naar de VS gevlucht samen met 1500 wetenschappers en NAZI kopstukken.
Ook Kissinger is een NAZI. Je kunt rustig zeggen dat de NAZI’s niet zijn gestopt na WWII maar ondergronds verder zijn gegaan in de VS.
Tot op de dag van vandaag zijn kopstukken in de VS regering familie van deze NAZI’s ….
Onder Reagan was Bush minister van buitenlandse zaken en Bush Sr zat achter de moordaanslag op Reagan! Alle presidenten sinds Reagan. Dus Bush Sr, Bush Jr, Clinton, Obama, HIllary Clinton zijn lid van een ondergrondse samenzwering om de VS van binnen uit te vernietigen en de macht volledig bij banken en een klein aantal grote multinationals te leggen en uiteindelijk een communistische wereldregering (New World Order) van slaven te vormen geregeerd door een technocratische regering.
De omvang van deze samenzwering (of ook wel Deep State of Cabal genoemd) is gigantisch en de schade toegebracht aan het land, de burgers, het milieu en de economie loopt echt in de vele triljoenen.
Deze cabal heeft oorlogen gestart in het midden oosten om geen andere reden dan geld uit te geven aan heel veel wapens. Dat geld werd door de FED (criminele groep prive banken) geprint (want de FED heeft geen geld) en geboekt als staatsschuld te betalen door de burgers … Ziet U het spel? Daarnaast werd uitgebreid drugs als opium gesmokkeld uit Afganistan waaruit plannen konden worden gerealiseerd zoals ondergrondse tunnels, treinen en ondergrondse steden waar deze cabal zich tijdelijk zou kunnen terugtrekken als dat nodig was. De schaal waarop dit alles is uitgewerkt is niet te geloven ….. Verhaal gaat dat er 2000 km ondergrondse treinen rijden ….

Waarom dit verhaal? Omdat het alles te maken heeft met de EU en hoe die tot stand is gekomen.
NAZI spion Bernhard heeft daar een grote rol in gespeeld met de vorming van de Bilderberg groep, waar later Beatrix prominent lid van is geworden ….. Dus als U denkt wat ik vind van dit koningshuis … zal Willem straks moeten gaan werken ..
Via onder andere de Bilderberg groep (en de CIA) is de EU opgericht.
Deze EU is op slinkse wijze uit een handelsverdrag opgezet. De EU is niet democratisch gekozen en is opgezet door banken en multinationals (met grote invloed van de CIA die overigens zijn hoofdkantoor in Zwitserland heeft !!!!). De ECB, IMF, BIS, Bilderberggroep en de VN zijn alle criminele organisaties die op geen enkele wijze de burgers vertegenwoordigen of de belangen van burgers behartigen.
De werkwijze van de EU is heel herkenbaar door beetje bij beetje steeds meer bevoegdheden naar de EU te halen totdat de burgers niet meer vooruit of achteruit meer kunnen … Een situatie door George Orwell in zijn boek 1984.

Nu is ook duidelijk dat de EU tegen Rusland wordt opgezet door de VS !!! Want het doel van de Cabal is niets minder dan om de EU te slopen en om een wereldoorlog uit te lokken met Rusland om vervolgens daadwerkelijk een wereldregering te vormen. En nu kun je ook goed zien waar Nederland staat. Nederland is niets minder dan gidsland van de NIeuwe Wereld Orde. En Rutte, Macron, Merkel, Michel zijn niets minder dan gehuurde landverraders …

In de VS is Trump bezig een einde te maken aan de Deep State ….. De verkiezing van Trump is niet spontaan ontstaan want het VS leger is al sinds de moord op Kennedy op de hoogte wat er aan de hand was en is al jaren bezig bezig hoe zij deze cabal kan ontmantelen. Dus Trump is bewust door het leger aangezocht als aanspreekpersoon. Maar de werkelijke macht ligt echt bij de militairen. Op internet is dat voor een deel te volgen wie een beetje de weg weet. Tegen een groot topambtenaren en topadviseurs zijn aanklachten opgesteld (zo’n 50.000 verzegelde aanklachten ….) en binnenkort zal worden afgekondigd dat met deze groep wordt afgerekend ….

Ongetwijfeld heeft wat plaats vindt in de VS gevolgen voor de EU …. Men kan zich voorstellen dat achter de schermen hard gewerkt wordt door de VS en nationalisten in de EU onder andere door de acties met de gele vestjes. Begrijpelijk dat Juncker dagelijks vlucht in de drank. Hij weet dondersgoed dat hij volledig fout zit en zal worden berecht. Net zoals “damped rag” Van Rompey en Baroso …. Merkel is al op een zijspoor gezet, Macron verdwijnt zeker. Michel (Belgie) is al weg. Het wachten is nog op Rutte ….

Duitsland: nieuwe wet die kindhuwelijk verbiedt ongrondwettelijk verklaard

Dit is diep maar wilde het niet voorbij laten gaan: Zullen LED lampen worden gebruikt voor mind control?