in , ,

Gedoe in het Europees Parlement: commissielid krijgt de wind van voren, omdat hij ‘illegale migrant’ zegt

vlcsnap 2018 12 21 10h37m16s417

Een lid van de en een europarlementariër zijn hard op hun vingers getikt in een vergadering van de burgerlijke vrijhedencommissie. De twee hadden het geregeld over “illegale migratie” en dat mag niet in het . Je moet verplicht “onregelmatige migratie” zeggen. “Dit is de correcte terminologie!”, zo beet commissievoorzitter Claude Moraes het duo toe.

Doe je dat niet, dan mept hij je om de oren met de voorzittershamer.

Op 27 november was het raak: de Europese Commissie hield een verhaal over de illegale migratie die bereikt, waarna Moraes direct – en zichtbaar geïrriteerd – het woord nam: dat was toch maar verkeerd, dat van die illegale migratie. Je moest vanaf nu alleen nog maar “onregelmatige migratie” zeggen en anders ben je verkeerd bezig. “Dit is hier al tien jaar het geval, oké?”

Daarop wordt Moraes direct gecorrigeerd door de Deense eurosceptische europarlementariër Anders Vistisen. Hij meldt dat het Verdrag van Lissabon, op basis waarvan de huidige EU bestaat, gewoon over illegale migratie spreekt. Dan zou je toch ook gewoon in het Europese Parlement die taal moeten mogen bezigen, zegt Vistisen.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
islam 1545523255

Duitsland: nieuwe wet die kindhuwelijk verbiedt ongrondwettelijk verklaard

led 1545526670

Dit is diep maar wilde het niet voorbij laten gaan: Zullen LED lampen worden gebruikt voor mind control?