in , , , ,

Inkt van het VN-migratiepact moet nog drogen maar Europees Parlement stemt al in met afgeven van humanitaire visa

Het Europees Parlement wil dat de Europese Commissie een humanitair visum in het leven roept dat asielzoekers in de ambassades van de lidstaten kunnen aanvragen en dat hen toegang verleent tot die lidstaat om asiel aan te vragen.

Het doel is “mensensmokkelaars de wind uit de zeilen te nemen”. Ja echt waar hoor!

Het Parlement schaarde zich dinsdag in Straatsburg met 429 tegen 194 stemmen bij 41 onthoudingen achter een resolutie die de Europese Commissie oproept om tegen eind maart een voorstel voor een Europees humanitair visum op tafel te leggen.

Dat visum zou dan aangevraagd kunnen worden in de ambassades van de lidstaten.

Volgens het Parlement zou zo’n visum de dodentol op de Middellandse Zee kunnen verminderen en mensensmokkelaars de wind uit de zeilen nemen.

Het zou mensen immers in staat stellen om op een veilige en wettelijke manier naar Europa te reizen om asiel aan te vragen.

Lees verder bij de bron: De Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

Één reactie

Laat een reactie achter
  1. Het is duidelijk dat de EU en de VN volgas doorstomen om maar zoveel mogelijk getekende toezeggingen binnen te halen. En de EU landen lopen daar achter aan als lammetjes. Daar is inderdaad maar een antwoord op: DE BURGERS MOETEN NU VOLOP IN DE TEGENAANVAL !!!! De Fransen hebben een uitstekende start gemaakt en nu moet duidelijk worden dat de burgers deze EU absoluut niet zullen accepteren. Regeringen lijken wel gedrogeerd en tekenen zonder enige discussie (worden zij gehersenspoeld, MKUltra?, gehypnotiseerd, gechanteerd?, bedreigd?). En je moet je afvragen wat daar aan de hand is ?? Hoe kan het dat volksvertegenwoordigers volledig stil zijn. Dit stinkt aan alle kanten .. dat kan niet anders …. En waar staat de politie? En waar staat het leger?

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Handig om alvast te wennen voor het nieuwe jaar: Boodschappen zijn nu al duurder geworden in aanloop naar btw verhoging

Mars tegen Marrakesh gaat door, Brussel Centraal, zondag 12 uur, oproep tot vreedzaam verzet tegen dictatoriale politiek verbod