in , , ,

Hoelang laten we de afbraak van onze eigen opgebouwde samenleving doorgaan?

vernietiging 1570726600
TheDigitalArtist / Pixabay

Volgens de meest recente cijfers krijgen we er dit jaar weer zoveel mensen bij dat we daarmee een nieuwe stad ter grootte van Maastricht kunnen vullen.

Met al die mensen is de woningnood hoog, groeit de bovendien hard en gaan sommige gemeenten nu rücksichtslos de laatste bossen kappen om woningen te kunnen bouwen.

Het volgende plaatje is afkomstig uit een artikel van Gerrit Stanneveld dat wij gisteren op deze website publiceerden. Het is een belangrijk plaatje, want het toont wederom aan dat die absurde “verrijking van onze cultuur” zoals die op dit moment plaatsvindt, niet toevallig tot stand is gekomen.

Saillant detail hierbij is dat de bron van dit stukje journaliste Pamela Hemelrijk is, goede vriendin destijds van de vermoordde journalist Theo van Gogh, en dat zij met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid net als Theo, ook is vermoord (sept. 2009). Voortkomend uit de inhoud van onderstaand plaatje hekelde Hemelrijk ook fel dit door haar genoemde ‘Oil for Immigration’ beleid van de EEG.

xxx

Het is een door de sekte des Doods bedacht en door de vrijmetselaar Kalergi uitgewerkt plan om het originele Europese ras, inclusief haar cultuur en geschiedenis, volkomen te vernietigen.

Bij steeds meer mensen begint het door te dringen dat er toch iets niet helemaal klopt:

Het Duitse mainstream medium ‘Welt’ heeft het verhaal van de 67 jarige vluchtelingenwerker Gabriela B. geplaatst, waarin de vrouw zegt dat zij en veel van haar collega’s ontnuchterd zijn na jaren met migranten te hebben gewerkt. ‘Veel vluchtelingen gaan er allang vanuit dat bijna alles hier gratis is.’ Verder zijn er amper migranten bereid om te werken en te integreren in de Duitse samenleving. De meesten komen namelijk uit een islamitische cultuur, en kijken daarom met minachting neer op de Westerse gewoonten. Ook een ander kernonderdeel van die cultuur komt steeds duidelijk naar voren: velen komen hun beloften en afspraken niet na.

Niet alleen wordt onze cultuur en geschiedenis  moedwillig vernietigd, het land is zo langzamerhand bomvol met mensen die niet meer weten waar ze in hemelsnaam een woning moeten krijgen.

En het gaat maar door:

Wat is het spannend mensen! Wat voor stad krijgen we er dit jaar in Nederland bij? Met nog 4 maanden te gaan, aan ongebreidelde import van Marrakeshque omvolkiërs uit Veiligelandië en labbekakkerig uitzetbeleid van uitgeprocedeerde asielzoekers zijn we Assen en Hoorn al voorbij en lijken we af te stevenen op een stad zo groot als Purmerend, Hengelo, Amstelveen, Leeuwarden, Deventer, VENLO!

Alleen al in de eerste acht maanden van dit jaar kwamen er al 76.000 nieuwe inwoners bij en dan zijn er uiteraard nog vier maanden te gaan en komen we naar verwachting uit ruim boven de 100.000.

Door de overheid worden gemeenten onder druk gezet om toch maar vooral heel veel huizen te gaan bouwen, want de woningnood is hoog. En dus krijg je situaties zoals de volgende:

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
success 2917048 640

Gevaar! ‘Overheden willen alleen maar controle’

getty aanslag halle synagoge 9 okt 2019

Aanslag op synagoge Halle, een false-flag operatie?