in ,

Gelekt MIVD-document: Geen Buk-raketsystemen rond rampplek MH17

Vlucht van Malaysia Airlines is neergehaald in een gebied waar op het moment van de ramp geen Buk-raketsystemen aanwezig waren.

Dat blijkt uit een gelekt document van de , schrijft persbureau TASS.

In het document, dat naar Nederlandse aanklagers is gestuurd, staat dat vlucht MH17 buiten het bereik was van alle actieve Oekraïense en Russische Buk-systemen.

De belangrijkste conclusie die hieruit kan worden getrokken, is dat gedurende het conflict informatie had over de locaties van Buk-installaties, reageerde journalist Max van der Werff.

“Deze informatie hadden we nog niet eerder gezien,” zei hij tegen TASS.Het document maakt deel uit van een reeks die door Bonanza Media, opgericht door Van der Werff, naar buiten is gebracht.

Er zijn in totaal vier documenten gepubliceerd.

Een ander stuk gaat over een gesprek tussen de Duitse onafhankelijke journalist Billy Six en Australische politieagenten.

Tijdens het gesprek merkte Six op dat ooggetuigen op de dag van het incident Oekraïense gevechtsvliegtuigen in de lucht hebben gezien.

Een derde document onthult dat Australische …

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eindelijk verlost van dickpics? Man veroordeeld voor ongevraagd sturen naaktfoto’s en filmpjes

EU-commissaris: “Automatische gezichtsherkenning in strijd met GDPR”