in , , , ,

Gemeenten krijgen binnentredingsrecht om de huizen die van gas af moeten af te koppelen

De politici die heilig geloven in de klimaatwet willen ons doen geloven dat het de burger ‘uiteraard’ vrij staat zélf te kiezen of men mee wil doen aan de klimaatgekte of niet. Ofwel kies je voor een torenhoge energierekening, ofwel je neemt maatregelen.

Niets is echter minder waar!

Om de burger iedere vorm van inspraak te ontnemen is daarvoor op pagina 34/35 van het klimaatplan de volgende clausule opgenomen:

De Rijksoverheid zorgt er daarbij voor dat de gemeente juridische doorzettingsmacht heeft om afkoppeling van het aardgasnet te (laten) realiseren (bestuursdwang, last onder dwangsom, bestuurlijk boete en binnentredingsrecht).

Rijk en VNG bezien via welke wetgeving dit zal lopen.

Beoogde inwerkingtreding: 1-1-2021.

Met andere woorden: heeft u een brief van de gemeente ontvangen waarin staat dat zij besloten hebben u van het gas te gaan halen, en was u dat helemaal niet van plan omdat die warmtepomp voor u onbetaalbaar is, dan kan de gemeente zelfs zover gaan om samen met de politie uw huis binnen te vallen om u gedwongen van het gas halen.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

Klimaatplan staat hier.


Wil jij, mij meehelpen om de mensen te informeren?!
Dat kan door berichten te delen of een donatie te doen die ik weer herinvesteer.

Tikkie | iDeal | PayPal

Rapporteren

6 Comments

Laat een reactie achter
 1. ook gezocht naar de tekst van de klimaatwet zoals aangenomen in de 2e kamer. Kan deze niet vinden. Als u de link geeft zijn uw opmerkingen te verifiëren en anders blijft het verkiezingsretoriek.

 2. Deze overheid heeft nog op geen enkele manier aangegeven hoe zij denkt aardgas uit te faseren …. (en nee, dat lukt niet met warmtepompen, zonnevellen en windparken – ik weet dat met 30 jaar ervaring met grote energieprojecten). Technisch zijn er oplossingen zoals Thorium LFTR maar dat komt de elite financieel niet uit omdat zij grote belangen in olievelden en installaties hebben.
  Wat is er aan de hand in de wereld? En waar staat de NL regering? Alles wijst er op dat de NL regering achter de fascistische Nieuwe Wereldorde staat waar de elite, een kleine groep banken en multinationals, de dienst uitmaakt en waar burgers niet meer dan slaven zijn.
  Stop de NWO en wordt wakker !!!

 3. de 1e twee zijn wsch trollen van de gevestigde orde

  De gevestigden komen vanaf vandaag “politiek” op achterstand. De gehele bende op Justitie en binnenlands bestuur wordt gekiepeld

  .
  En dan de Awob – deze wordt oneigenlijk gebruikt. Daar dient deze Wet niet voor.
  .
  Een ieder heeft het recht zich teweer te stellen – ‘tegen Staatsterreur”

 4. thx voor de link. Daar idd gevonden….overigens schokkend om te lezen hoe de burger als een klein kind wordt neergezet dat er langzaamaan ingeluisd moet worden, zonder al te veel weerstand. Met achter de hand de dwang van de wet. Wie afwijkt draait op voor de extra kosten die dat ook bij wel-volgers oplevert. Dus je betaalt mee, ook al gebruik je het niet. ‘t Is werkelijk te zot voor woorden.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Significante stijging mentale problemen bij jongeren tot 25 jaar

Die cijfers geweld tegen politie Oud en Nieuw blijkt ook leugen, net als de rest van de misdaadcijfers