in , , , ,

Gemeenten krijgen binnentredingsrecht om de huizen die van gas af moeten af te koppelen

De politici die heilig geloven in de klimaatwet willen ons doen geloven dat het de burger ‘uiteraard’ vrij staat zélf te kiezen of men mee wil doen aan de of niet. Ofwel kies je voor een torenhoge energierekening, ofwel je neemt maatregelen.

Niets is echter minder waar!

Om de iedere vorm van inspraak te ontnemen is daarvoor op pagina 34/35 van het klimaatplan de volgende clausule opgenomen:

De Rijksoverheid zorgt er daarbij voor dat de gemeente juridische doorzettingsmacht heeft om afkoppeling van het aardgasnet te (laten) realiseren (bestuursdwang, last onder dwangsom, bestuurlijk boete en binnentredingsrecht).

Rijk en VNG bezien via welke wetgeving dit zal lopen.

Beoogde inwerkingtreding: 1-1-2021.

Met andere woorden: heeft u een brief van de gemeente ontvangen waarin staat dat zij besloten hebben u van het gas te gaan halen, en was u dat helemaal niet van plan omdat die warmtepomp voor u onbetaalbaar is, dan kan de gemeente zelfs zover gaan om samen met de uw huis binnen te vallen om u gedwongen van het gas halen.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

Klimaatplan staat hier.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

Significante stijging mentale problemen bij jongeren tot 25 jaar

Die cijfers geweld tegen politie Oud en Nieuw blijkt ook leugen, net als de rest van de misdaadcijfers