Gemeenten krijgen binnentredingsrecht om de huizen die van gas af moeten af te koppelen

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. wiem schreef:

  ik kan geen klimaatplan vinden waar dat op pg 34/35 in staat….graag een linkje

 2. Jan schreef:

  ook gezocht naar de tekst van de klimaatwet zoals aangenomen in de 2e kamer. Kan deze niet vinden. Als u de link geeft zijn uw opmerkingen te verifiëren en anders blijft het verkiezingsretoriek.

 3. De Wereld is Zwaar Ziek schreef:

  Deze overheid heeft nog op geen enkele manier aangegeven hoe zij denkt aardgas uit te faseren …. (en nee, dat lukt niet met warmtepompen, zonnevellen en windparken – ik weet dat met 30 jaar ervaring met grote energieprojecten). Technisch zijn er oplossingen zoals Thorium LFTR maar dat komt de elite financieel niet uit omdat zij grote belangen in olievelden en installaties hebben.
  Wat is er aan de hand in de wereld? En waar staat de NL regering? Alles wijst er op dat de NL regering achter de fascistische Nieuwe Wereldorde staat waar de elite, een kleine groep banken en multinationals, de dienst uitmaakt en waar burgers niet meer dan slaven zijn.
  Stop de NWO en wordt wakker !!!

 4. kk schreef:

  de 1e twee zijn wsch trollen van de gevestigde orde

  De gevestigden komen vanaf vandaag “politiek” op achterstand. De gehele bende op Justitie en binnenlands bestuur wordt gekiepeld

  .
  En dan de Awob – deze wordt oneigenlijk gebruikt. Daar dient deze Wet niet voor.
  .
  Een ieder heeft het recht zich teweer te stellen – ‘tegen Staatsterreur”

 5. wiem schreef:

  thx voor de link. Daar idd gevonden….overigens schokkend om te lezen hoe de burger als een klein kind wordt neergezet dat er langzaamaan ingeluisd moet worden, zonder al te veel weerstand. Met achter de hand de dwang van de wet. Wie afwijkt draait op voor de extra kosten die dat ook bij wel-volgers oplevert. Dus je betaalt mee, ook al gebruik je het niet. ‘t Is werkelijk te zot voor woorden.

Heb jij er iets over te zeggen?