in , , , ,

Gemeenten krijgen binnentredingsrecht om de huizen die van gas af moeten af te koppelen

De politici die heilig geloven in de klimaatwet willen ons doen geloven dat het de ‘uiteraard’ vrij staat zélf te kiezen of men mee wil doen aan de of niet. Ofwel kies je voor een torenhoge energierekening, ofwel je neemt maatregelen.

Niets is echter minder waar!

Om de burger iedere vorm van inspraak te ontnemen is daarvoor op pagina 34/35 van het klimaatplan de volgende clausule opgenomen:

De Rijksoverheid zorgt er daarbij voor dat de gemeente juridische doorzettingsmacht heeft om afkoppeling van het aardgasnet te (laten) realiseren (bestuursdwang, last onder dwangsom, bestuurlijk boete en binnentredingsrecht).

Rijk en VNG bezien via welke wetgeving dit zal lopen.

Beoogde inwerkingtreding: 1-1-2021.

Met andere woorden: heeft u een brief van de gemeente ontvangen waarin staat dat zij besloten hebben u van het gas te gaan halen, en was u dat helemaal niet van plan omdat die voor u onbetaalbaar is, dan kan de gemeente zelfs zover gaan om samen met de uw huis binnen te vallen om u gedwongen van het gas halen.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

Klimaatplan staat hier.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
wiem
2 jaren geleden

ik kan geen klimaatplan vinden waar dat op pg 34/35 in staat….graag een linkje

Jan
2 jaren geleden

ook gezocht naar de tekst van de klimaatwet zoals aangenomen in de 2e kamer. Kan deze niet vinden. Als u de link geeft zijn uw opmerkingen te verifiëren en anders blijft het verkiezingsretoriek.

De Wereld is Zwaar Ziek
2 jaren geleden

Deze overheid heeft nog op geen enkele manier aangegeven hoe zij denkt aardgas uit te faseren …. (en nee, dat lukt niet met warmtepompen, zonnevellen en windparken – ik weet dat met 30 jaar ervaring met grote energieprojecten). Technisch zijn er oplossingen zoals Thorium LFTR maar dat komt de elite financieel niet uit omdat zij grote belangen in olievelden en installaties hebben.
Wat is er aan de hand in de wereld? En waar staat de NL regering? Alles wijst er op dat de NL regering achter de fascistische Nieuwe Wereldorde staat waar de elite, een kleine groep banken en multinationals, de dienst uitmaakt en waar burgers niet meer dan slaven zijn.
Stop de NWO en wordt wakker !!!

kk
2 jaren geleden

de 1e twee zijn wsch trollen van de gevestigde orde

De gevestigden komen vanaf vandaag “politiek” op achterstand. De gehele bende op Justitie en binnenlands bestuur wordt gekiepeld

.
En dan de Awob – deze wordt oneigenlijk gebruikt. Daar dient deze Wet niet voor.
.
Een ieder heeft het recht zich teweer te stellen – ‘tegen Staatsterreur”

wiem
2 jaren geleden

thx voor de link. Daar idd gevonden….overigens schokkend om te lezen hoe de burger als een klein kind wordt neergezet dat er langzaamaan ingeluisd moet worden, zonder al te veel weerstand. Met achter de hand de dwang van de wet. Wie afwijkt draait op voor de extra kosten die dat ook bij wel-volgers oplevert. Dus je betaalt mee, ook al gebruik je het niet. ‘t Is werkelijk te zot voor woorden.

LadyL
1 jaar geleden

Ik lees dit nu pas…. vréselijk dat het ons opgelegd gaat worden. En dit dateert van april! Het is al bijna half november !
Wij de Burgers moeten echt iets gaan ondernemen om te zien of dit nog gestopt kan worden. Nederland wordt onder onze ogen verkwanseld….
Recent heb ik op YouTube gelezen dat dhr. Lakeman officiële klachten in gaat dienen bij het Europees hof over diverse zaken, o.a. over Pensioenen (hij heeft bewijs dat er dubbele accounts /fraude met Pensioen wordt gepleegd door directeur Nederlandse Bank.
Er zitten MILJARDEN in de Pensioenfondsen!!
Ook mbt KLIMAAT gaat hij klacht /bezwaar indienen.
Het is té gek voor woorden dat ‘tijdelijk’ gekozen mensen, Nederland naar de Kl…… helpen.

Shadow1100
1 jaar geleden

Voor het bestaan van de linkse partijen:
Democratie (van het Grieks δῆμος/dèmos, “volk” en κρατειν/kratein, “heersen”, dus letterlijk “volksheerschappij”) is een bestuursvorm waarin de wil van het volk de bron is van legitieme machtsuitoefening.
Daarna:
Een dictatuur of alleenheerschappij is een regeringsvorm waarin alle macht (het machtsmonopolie) bij één persoon (een dictator) of bij een kleine groep mensen, bijvoorbeeld een politieke partij, junta of familie, berust.

jumbo787
1 jaar geleden

Get yourself a gun….

1 jaar geleden

Kan hier kort over zijn, ik hou niet van bedreigingen en zeker niet door deze regering

Nederlandse overheid volledig de weg kwijt
1 jaar geleden

En dan te weten dat het hele klimaat verhaal een grote leugen is.
Bekijk onderstaand overzicht hoe met data wordt gegoocheld.
Er is geen enkel bewijs voor een klimaatverandering door toedoen van mensen.
En dat is de mening van verreweg de meeste ter zake kundige wetenschappers.

https://www.youtube.com/watch?v=ewJ6TI8ccAw

En dan wordt het nog krankzinniger, want Nederland wil aardgas,de brandstof die het minst CO2 produceert per hoeveelheid energie uitfaseren. En Nederlandn heeft niet eens een goed alternatief, want warmtepompen werken wel in Spanje, maar niet in Nederland met een veel kouder klimaar.

De enige conclusie moet zijn dat de regering geen enkele kennis van zaken heeft en luistert naar een paar bedrijven die lobbyen voor eigen business. Daar is geen ander woord voor dan : krankzinnig !

scherpschutter1943
1 jaar geleden

De staat nis je ergste vijand. Blijkt nu ook weer.

Significante stijging mentale problemen bij jongeren tot 25 jaar

Die cijfers geweld tegen politie Oud en Nieuw blijkt ook leugen, net als de rest van de misdaadcijfers