in , , ,

Wanneer klimaatplan, klimaatdictatuur wordt ….

Sponchia / Pixabay

Alle Nederlandse huishoudens moeten de komende jaren van het gas af. Mensen moeten hun CV-ketels en gaskachels vervangen, een warmtepomp van circa 20.000 aanschaffen, hun keuken verbouwen en extreem hoge isolatiekosten maken.

Volgens berekening van het Economisch Instituut voor de Bouw gaat dat in totaal 60.000 euro per huishouden kosten.

Daar komt nog bij dat blijkens een schrijven van -minister Eric Wiebes (Economische Zaken en Klimaat) d.d. 23 augustus 2019 aan de Tweede Kamer huishoudens straks ook nog gedwongen worden zonnepanelen op de daken te nemen.

Dezelfde dwang die op 1 januari 2021 toegepast gaat worden om huishoudens van het gas af te koppelen. Dat gaat zelfs zo ver dat gemeenteambtenaren het recht krijgen tot het betreden van woningen, ook tegen de wens van de eigenaar of bewoner.

01

02

Lees verder bij de bron: Gerard de Boer

Gemeenten krijgen binnentredingsrecht om de huizen die van gas af moeten af te koppelen

Nieuwe ronde in de klimaatgekte: overheid wil verplicht zonnepanelen op onze daken

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma De Jong-Schobbe
1 jaar geleden

Als er niet snel; verandering komt en de Haagse criminelen afgezet worden, dan zorgt deze dictatuur dat wij allemaal hun slaven worden en puur voor hun eigen gewin, want de klimaat/stikstof en CO2 waanzin zijn gewoon leugens.

Martin.
1 jaar geleden

Ja ik vind dit je reinste dictatuur. Het is toch ongeloofelijk wat die crimi’s in Den Haag verzinnen. Democratie my ass! Zelf verprutsen ze van alles stelen en liegen alles bij elkaar en wij de sheeple pikken alles maar. Daar zou toch echt verandering in moeten komen. Word tijd dat wij de burgers wakker worden en terug pakken wat grondwettelijk ons recht is namelijk een echte democratie.

Jan Vermeer
1 jaar geleden

Greta Thunberg is dat al: Wij moeten naar haar luisteren. Zij vindt dat wij verkeerd leven.Wij moeten allemaal zoals de Amish in Amerika leven: niet meer vliegen,geen internet,tv,auto,toliet, doe je maar buiten in een gat,Of zoals in de “achterlijke”Middeleeuwen leven,maar toen waren ze nog intelligenter dan tegenwoordig.

Met je PFAS en stikstof probleem: Bangladesh plant tientallen kolencentrales

Als de politie niet komt, doen zij het zelf wel: de burgerwacht op het platteland