in , , ,

George Soros lanceert campagne om klimaatontkenners op YouTube het zwijgen op te leggen

soros klimaat e1579547609416

Velen zijn het erover eens dat klimaatverandering misschien wel het grootste en meest kritieke punt is waarmee we als samenleving wereldwijd worden geconfronteerd. En ik ben het daar persoonlijk mee eens.

Maar het hangt allemaal af van welke kant van het hek je landt. En natuurlijk, net als elk argument of debat, zijn er minstens twee kanten aan elk verhaal.

De ene kant wordt momenteel verdedigd als de mensen die de wereld willen redden, vooral jonge mensen, die bereid zijn zich uit te spreken tegen het establishment en hun slechte manieren voor het goede voor de mensheid en moeder aarde.

Deze kant van het argument dat zichzelf als grassroots afbeeldt, valt toevallig in wezen letterlijk in overeenstemming met de gevestigde orde, die zij de schuld geven van deze vermeende klimaatcrisis.

De andere kant van het argument is iemand die zelfs de legitimiteit, of de wetenschap achter de beweringen dat de wereld gaat eindigen, in twijfel trekt, tenzij we nu iets doen aan door de mens veroorzaakte klimaatverandering!

Deze zijde staat bekend als de klimaatontkenners.

Dat klopt, als u een open discussie wilt voeren, een dialoog wilt voeren, vragen wilt stellen, een debat wilt voeren of een dergelijke actie wilt uitvoeren die niet in overeenstemming is met de klimaatagenda van de VN 2030, maakt u deel uit van het probleem en moet u het zwijgen opleggen.

Dit rapport laat zien hoe miljardair-krachtpatser George Soros een campagne bankrollt om ‘klimaatontkenners’ het zwijgen op te leggen op YouTube.

https://youtu.be/eJjWDBKPaTk

Lees verder bij de bron: Activistenpost

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
53e1d646485bb114a6da8c7ccf203163143ad9ec5657704d7726 640 boeing 737

‘Boeing in 2009 op verzoek van Amerikanen gedoofpot bij crash Schiphol, voorbode voor 737 MAX drama’

onderzoek toont aan nederland is

Belastingparadijs Nederland hielp rijkste vrouw van Afrika om rijkste vrouw van Afrika te worden