in , , ,

George Soros lanceert campagne om klimaatontkenners op YouTube het zwijgen op te leggen

Velen zijn het erover eens dat klimaatverandering misschien wel het grootste en meest kritieke punt is waarmee we als wereldwijd worden geconfronteerd. En ik ben het daar persoonlijk mee eens.

Maar het hangt allemaal af van welke kant van het hek je landt. En natuurlijk, net als elk argument of debat, zijn er minstens twee kanten aan elk verhaal.

De ene kant wordt momenteel verdedigd als de mensen die de wereld willen redden, vooral jonge mensen, die bereid zijn zich uit te spreken tegen het establishment en hun slechte manieren voor het goede voor de mensheid en moeder aarde.

Deze kant van het argument dat zichzelf als grassroots afbeeldt, valt toevallig in wezen letterlijk in overeenstemming met de gevestigde orde, die zij de schuld geven van deze vermeende klimaatcrisis.

De andere kant van het argument is iemand die zelfs de legitimiteit, of de achter de beweringen dat de wereld gaat eindigen, in twijfel trekt, tenzij we nu iets doen aan door de mens veroorzaakte klimaatverandering!

Deze zijde staat bekend als de klimaatontkenners.

Dat klopt, als u een open discussie wilt voeren, een dialoog wilt voeren, vragen wilt stellen, een debat wilt voeren of een dergelijke actie wilt uitvoeren die niet in overeenstemming is met de klimaatagenda van de VN 2030, maakt u deel uit van het probleem en moet u het zwijgen opleggen.

Dit rapport laat zien hoe miljardair-krachtpatser een campagne bankrollt om ‘klimaatontkenners’ het zwijgen op te leggen op YouTube.

Lees verder bij de bron: Activistenpost


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Drain the Swamp
1 jaar geleden

Het is alom bekend dat Soros een top oorlogsmisdadiger is en crimineel die enorme schade toebrengt aan de bewoners van deze aarde en dat alles uit eigengewin en zucht naar macht van Soros en zijn bazen (de Rothschilds). Beide satanisten en joden ….
Het is deze man die false flag operaties wereldwijd opzet om landen te destabiliseren, zodat malafide regeringen kunnen worden neergezet die een land compleet kunnen leegzuigen. Het is al zo vaak wereldwijd vertoond dat je er misselijk van wordt.

Het is deze man die vluchtelingen ronselt en in grote hoeveelheden naar de EU stuurt met als doel om de EU van binnen uit te slopen. En de partijen achter de EU (NWO, globalisten) werken daar aan mee omdat hun doel is om de boel te laten instorten zodat de NWO een wereldregering kan vormen.

Er bestaan geheime diensten wereldwijd juist om er voor te zorgen dat kwalijke figuren geen schade kunnen aanrichten. Maar waarom wordt een figuur als Soros niet uit de weg geruimd?
Waarom zitten de Rothschilds nog steeds veilig in hun gigantische kastelen en worden zij niet uit de weg geruimd terwijl ze vele miljoenen slachtoffers op hun naam hebben?

‘Boeing in 2009 op verzoek van Amerikanen gedoofpot bij crash Schiphol, voorbode voor 737 MAX drama’

Belastingparadijs Nederland hielp rijkste vrouw van Afrika om rijkste vrouw van Afrika te worden