in

Het covid-19 vaccin dat geen ‘normaal’ vaccin is

53e3d0414253a414f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784d762f7ad39248 640 vaccin

De mainstream media zijn de hersens van de mensen al zachtjes aan het masseren om vooral positief te gaan denken over de komende vaccinaties en stellen verder geen kritische vragen. Wij van CommonSenseTV hadden wel kritische vragen en gingen op onderzoek uit.

Er is recent door de alternatieve media al veel gezegd en geschreven over vaccins en dat zal de komende tijd ook wel zo blijven. En dat is maar goed ook, want het is van belang dat iedereen (die dat tenminste wil) zichzelf goed kan informeren.

Elk geneesmiddel is in principe schadelijk voor de gezondheid. Daarom dienen geneesmiddelen ook uitsluitend te worden toegediend aan mensen met ziektes die het eigen lichaam niet kan oplossen. Daarbij dient ook de afweging gemaakt te worden tussen de ernst van de ziekte en de schadelijke gevolgen van het medicijn.

Tot zover de theorie.

In de praktijk is de farmaceutische industrie één van de grootste industrieën wereldwijd en daar gaan vele duizenden miljarden in om. De nettowinst van de farmaceutische industrie bedroeg vorig jaar ruim 1,25 triljard dollar. Ondanks dat elk medicijn door toezichthoudende instanties eerst moet worden goedgekeurd zijn er zeer veel schadelijke medicijnen in omloop. (zie voetnoot 1 en 5)

Farmaceutische bedrijven zijn meesters in het manipuleren van informatie en het achterhouden van onderzoeksgegevens en relevante data, teneinde zo snel mogelijk toekenning van de toezichthouders te bemachtigen. Met de ontwikkeling van een nieuw medicijn is veel tijd en veel geld gemoeid dus is het van het allergrootste belang dat de toezichthouders het medicijn zo snel mogelijk gaan toekennen.

Maar nu over vaccins:

Vaccins zijn de natte droom van de farmaceutische industrie. Bedenk maar eens een bedrijf dat een product kan verkopen aan hele massa’s mensen terwijl ze niet om dat product gevraagd hebben en het niet nodig hebben.

Verkoop maar eens een koelkast aan een eskimo…

Vaccineren is medicijnen verkopen aan mensen die niet ziek zijn. En niet aan een paar mensen, nee, het doel is om elke bewoner van de aarde, zo’n 7,5 miljard mensen, een medicijn te verkopen terwijl ze niet ziek zijn.

Bang, dat zijn we wel. Nou ja, een klein groepje niet, maar de mensenmassa wel.

Stel dat je die eskimo zo bang kan maken voor de opwarming van de aarde en met name van het plekje waar hij woont…. Misschien koopt hij dan wel die koelkast.

Ik ben geen specialist op het gebied van vaccins, maar ik weet wel dat de Pfizer, de CureVac, de AstraZeneca en de Moderna vaccins geen vaccins zijn. Dit zijn injecties die in uw dna gaan zitten knoeien. Genetische modificatie heet dat, geloof ik. Volgens mij is het in Europa nog steeds verboden om op commercieële wijze planten en dieren genetisch te modificeren. Dit, omdat we de lange termijn gevolgen van genetische modificatie niet kunnen overzien. In de VS vindt genetische modificatie van planten en gewassen wel al plaats. (Dus hoe dan ook krijgt u het toch op uw bord).

Wist u trouwens dat Moderna (dat staat voor Modefied RNA) helemaal geen farmaceutisch bedrijf is? Zij hebben nog nooit een goedgekeurd medicijn of vaccin gemaakt. Dit bedrijf is nog niet zo lang geleden opgericht en houdt zich alleen maar bezig met genetische modificatie. Bill Gates heeft zijn tentakels ook in ModeRNA.

Het gerucht gaat dat behalve de genetische modificatie het ModeRNA vaccin ook nog een biometrische nanovloeistof (patent: Microsoft) in uw lichaam aanbrengt. Wat ze daarmee van plan zijn weet ik niet en dat komen we nu ook nog niet te weten wat alles wat met de huidige vaccin ontwikkeling te maken heeft is strikt geheim en op voorhand is aansprakelijkheid van de ontwikkelende bedrijven uitgesloten.

Vaccins zijn op zich een goede manier om ziektes de baas te kunnen, nog voor ze toeslaan. Een vaccin bestaat in principe uit een verzwakt levend ….

Lees verder bij de bron: CSTV

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e9d4414252ab14ea898675c6203f78083edbed5753764c772c7d 640 corona

Corona richt ravage aan in sperma: “Wordt niet zwanger kort na besmetting”

bew politie

Vrije journalisten zijn intimidatie door politie beu