in

Het covid-19 vaccin dat geen ‘normaal’ vaccin is

De mainstream media zijn de hersens van de mensen al zachtjes aan het masseren om vooral positief te gaan denken over de komende vaccinaties en stellen verder geen kritische vragen. Wij van CommonSenseTV hadden wel kritische vragen en gingen op onderzoek uit.

Er is recent door de alternatieve media al veel gezegd en geschreven over vaccins en dat zal de komende tijd ook wel zo blijven. En dat is maar goed ook, want het is van belang dat iedereen (die dat tenminste wil) zichzelf goed kan informeren.

Elk geneesmiddel is in principe schadelijk voor de gezondheid. Daarom dienen geneesmiddelen ook uitsluitend te worden toegediend aan mensen met ziektes die het eigen lichaam niet kan oplossen. Daarbij dient ook de afweging gemaakt te worden tussen de ernst van de ziekte en de schadelijke gevolgen van het medicijn.

Tot zover de theorie.

In de praktijk is de farmaceutische industrie één van de grootste industrieën wereldwijd en daar gaan vele duizenden miljarden in om. De nettowinst van de farmaceutische industrie bedroeg vorig jaar ruim 1,25 triljard dollar. Ondanks dat elk medicijn door toezichthoudende instanties eerst moet worden goedgekeurd zijn er zeer veel schadelijke medicijnen in omloop. (zie voetnoot 1 en 5)

Farmaceutische bedrijven zijn meesters in het manipuleren van informatie en het achterhouden van onderzoeksgegevens en relevante data, teneinde zo snel mogelijk toekenning van de toezichthouders te bemachtigen. Met de ontwikkeling van een nieuw medicijn is veel tijd en veel geld gemoeid dus is het van het allergrootste belang dat de toezichthouders het medicijn zo snel mogelijk gaan toekennen.

Maar nu over vaccins:

Vaccins zijn de natte droom van de farmaceutische industrie. Bedenk maar eens een bedrijf dat een product kan verkopen aan hele massa’s mensen terwijl ze niet om dat product gevraagd hebben en het niet nodig hebben.

Verkoop maar eens een koelkast aan een eskimo…

Vaccineren is medicijnen verkopen aan mensen die niet ziek zijn. En niet aan een paar mensen, nee, het doel is om elke bewoner van de aarde, zo’n 7,5 miljard mensen, een medicijn te verkopen terwijl ze niet ziek zijn.

Bang, dat zijn we wel. Nou ja, een klein groepje niet, maar de mensenmassa wel.

Stel dat je die eskimo zo bang kan maken voor de en met name van het plekje waar hij woont…. Misschien koopt hij dan wel die koelkast.

Ik ben geen specialist op het gebied van vaccins, maar ik weet wel dat de Pfizer, de CureVac, de AstraZeneca en de Moderna vaccins geen vaccins zijn. Dit zijn injecties die in uw dna gaan zitten knoeien. Genetische modificatie heet dat, geloof ik. Volgens mij is het in nog steeds verboden om op commercieële wijze planten en dieren genetisch te modificeren. Dit, omdat we de lange termijn gevolgen van genetische modificatie niet kunnen overzien. In de vindt genetische modificatie van planten en gewassen wel al plaats. (Dus hoe dan ook krijgt u het toch op uw bord).

Wist u trouwens dat Moderna (dat staat voor Modefied RNA) helemaal geen farmaceutisch bedrijf is? Zij hebben nog nooit een goedgekeurd medicijn of vaccin gemaakt. Dit bedrijf is nog niet zo lang geleden opgericht en houdt zich alleen maar bezig met genetische modificatie. heeft zijn tentakels ook in ModeRNA.

Het gerucht gaat dat behalve de genetische modificatie het ModeRNA vaccin ook nog een biometrische nanovloeistof (patent: Microsoft) in uw lichaam aanbrengt. Wat ze daarmee van plan zijn weet ik niet en dat komen we nu ook nog niet te weten wat alles wat met de huidige vaccin ontwikkeling te maken heeft is strikt geheim en op voorhand is aansprakelijkheid van de ontwikkelende bedrijven uitgesloten.

Vaccins zijn op zich een goede manier om ziektes de baas te kunnen, nog voor ze toeslaan. Een vaccin bestaat in principe uit een verzwakt levend ….

Lees verder bij de bron: CSTV


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Henk
7 maanden geleden

In Groot-Brittannië zijn 34 van de 37 leden van het UK Vaccine Network financieel gebonden aan de Bill & Melinda Gates Foundation. GlaxoSmith Kline is de grote producent die bezig is om samen met Bill Gates en Microsoft vaccins te ontwikkelen die injecteerbare chips bevatten.

Het reeds ontwikkelde COVID-19-vaccin bevat anti-hCG, naast CTP (een mix van 37 aminozuren). Dr. Andrew Preston van het Milner Centre for Evolution aan de Bath University heeft 30 miljoen euro ontvangen van de Bill & Melinda Gates Foundation om een trial uit te voeren. Hij werkt samen met dr. Eric Harvill van de Penn State University die 11 miljoen euro heeft ontvangen van Gates. Preston werkt samen met GSK Biologicals in Wavre (België) dat dagelijks al 2 miljoen vaccins produceert. Dr. Ernst van de University of Baltimore heeft 8 miljoen euro ontvangen. In deze trial is al gebleken dat van 63 vrouwelijke deelnemers 61 vrouwen onvruchtbaar zijn geworden na toediening van het genoemde vaccin. Vaccins met dit antigeen zijn voorheen al succesvol getest in Kenia door bedrijven van de Bill & Melinda Gates Foundation met het oog op geboortebeperking.

Mannen krijgen een ander vaccin toegediend dat het anti-GnRH bevat. Dit is een antigeen dat de testikels doet krimpen, waarna het testosteron-niveau daalt en de prostaat atrofieert. Dit antigeen vernietigt bovendien de mitochondriën van spermacellen en vrouwen die met dit sperma worden “besmet”, worden eveneens onvruchtbaar, zelfs zonder toediening van de vrouwelijke variant van het vaccin.

Daarnaast bevatten beide vaccinsoorten carcinogene hulpstoffen, waarvan dr. Dolores Cahill al herhaaldelijk heeft verklaard dat deze totaal onnodig zijn. Zij ontwikkelt biomarkers voor biomedische applicaties.

Na 7-10 jaar zal men een gigantische geboorte-afname kunnen constateren. Wanneer men dit globaal extrapoleert, zal er na die tijd bijgevolg extinctie van de mensheid optreden. Het is mij een raadsel wat dit te maken heeft met SARS-CoV-2 / COVID-19. Dit lijkt wel aan te sluiten bij de doelstellingen van Agenda 2030.

Bronnen:

– Een GSK-insider die informatie heeft gelekt aan Ben Fellows (www.govote.org.uk), https://www.bitchute.com/video/zcWPlXP8rtXW/

– HCG Found in WHO Tetanus Vaccine in Kenya Raises Concern in the Developing World [October 2017Open Access Library Journal 04(10):1-30]

DOI: 10.4236/oalib.1103937

In 1993, WHO announced a “birth-control vaccine” for “family planning”. Published research shows that by 1976 WHO researchers had conjugated tetanus toxoid (TT) with human chorionic gonadotropin (hCG) producing a “birth-control” vaccine. Conjugating TT with hCG causes pregnancy hormones to be attacked by the immune system. Expected results are abortions in females already pregnant and/or infertility in recipients not yet impregnated. Repeated inoculations prolong infertility.

– NCI Drug Dictionary

Anti-GnRH vaccine PEP223: A peptide vaccine derived from the synthetic peptide pyroEHWSYGLRPG, corresponding to amino acids 22-31 of mouse gonadotropin releasing hormone (GnRH), with potential immunocastration activity. Testosterone production may be inhibited.

– Theriogenology, Volume 141, 1 January 2020, Pages 211-218 / https://doi.org/10.1016/j.theriogenology.2019.07.019

Castration reduces aggressive and sexual behaviour and provides better carcass quality in bull calves. Vaccination against gonadotrophin-releasing hormone (GnRH) is used as an alternative to surgical castration for the purposes of reducing pain and distress in the animals.

Henk
7 maanden geleden

Het gaat in dit geval niet om een “vaccin” in de traditionele betekenis van het woord, maar om genetische manipulatie. Dit is zeer nieuw en de mogelijke gevolgen hiervan zijn niet te overzien. Wat men in feite doet is mRNA injecteren: dit is niets anders dan biologische code om cellen te instrueren welke eiwitten ze moeten aanmaken (of juist niet: dat kan goed fout gaan). Dit passeert iedere vorm van ‘controle’ door het lichaam en cellen gaan hier gewoon mee aan de slag.

Dit zeggen artsen over reeds bestaande ‘vaccins’:

“The entire vaccine program is based on massive FRAUD.”—Dr. Russell L. Blaylock, M.D., neurosurgeon, editorial staff of Journal of American Physicians and Surgeons

“Vaccinations do not work. They don’t work at all.” —Dr. Lorraine Day, MD

“Vaccinations are now carried out for purely commercial reasons because they fetch huge profits for the pharmaceutical industry. There is no scientific evidence that vaccinations are of any benefit.” —Dr. Gerhard Buchwald, MD, “Vaccination: A business based on FEAR”

“Don’t get your flu shot.” —Dr. Raymond Francis, D.Sc., M.Sc., RNC, chemist, MIT graduate

“My own personal view is that vaccines are unsafe and WORTHLESS. I will not allow myself to be vaccinated again. Vaccines may be profitable but in my view, they are neither safe nor effective.” –Dr. Vernon Coleman, MB, ChB, DSc (Hon)

“Everyone who is vaccinated is vaccine injured—whether it shows up right away or later in life.” —Dr. Shiv Chopra, B.V.S., A.H., M.Sc., PhD, Fellow of the World Health Organization, former senior scientist at Health Canada

“The pediatrician indoctrinates your child from birth into a lifelong dependency on medical intervention. The first stage of indoctrination is the ‘well-baby’ visit. The well-baby visit is a cherished ritual of the pediatrician that enhances their income and does nothing constructive for your child. It’s a worthless visit.” — Dr. Robert Mendelsohn, MD, board certified pediatrician

“Vaccines are the backbone of the entire Pharmaceutical Industry. If they can make these children sick from a very early age, they become customers for life. The money isn’t really to be made in the vaccine industry. The money is made by Big Pharma with all of the drugs that are given to treat and address all of the illnesses that are subsequent to the side effects of vaccines.”—Dr. Sherri Tenpenny, D.O. (osteopathic medical doctor)

“Studies are increasingly pointing to the conclusion that vaccines represent a dangerous assault to the immune system leading to autoimmune diseases like Multiple Sclerosis, Lupus, Juvenile Onset Diabetes, Fibromyalgia, and Cystic Fibrosis, as well as previously rare disorders like brain cancer, SIDS (Sudden Infant Death Syndrome), childhood leukemia, autism, and asthma.”—Dr. Zoltan Rona, MD, “Natural Alternatives to Vaccination”

“The vaccine industry is itself a FRAUD. I spent my whole career studying vaccines.”—Dr. Shiv Chopra, B.V.S., A.H., M.Sc., Ph.D., Fellow of the World Health Organization, “Corrupt to the Core”

“The greatest danger to your health is the doctor who practices modern medicine.” —Dr. Robert Mendelsohn, MD, board certified pediatrician

Henk
7 maanden geleden

De weerstand tegen vaccineren wordt alsmaar groter. Tijdens de onlangs gehouden top (Global Health Vaccine Safety) in Genève, georganiseerd door de WHO, werd het duidelijk dat steeds meer artsen en wetenschappers twijfels hebben omtrent het nut of de veiligheid van inentingen.

Voor 2017 werden geen studies uitgevoerd om na te gaan of bijvoorbeeld het DTP-vaccin wel werkzaam is. Al sinds de jaren ’90 heeft men dit vaccin niet meer gebruikt in de VS, noch in andere westerse landen nadat er duizenden meldingen binnenkwamen omtrent overlijden en hersenbeschadiging. Toch maakte Bill Gates gebruik van een TED-presentatie om zijn vaccinatieprogramma te stimuleren, waarbij hij letterlijk heeft gezegd:”Als we echt goed werk verrichten door kinderen te vaccineren, dan kunnen we de wereldbevolking met 10 – 15% reduceren …” https://www.youtube.com/watch?v=JaF-fq2Zn7I

Robert F. Kennedy Jr. is een fervent voorstander van de rechten van kinderen en tevens een tegenstander van vaccineren. Hij heeft een petitie opgesteld om het Witte Huis aan te sporen een onderzoek op te starten naar de medische wanpraktijken van en de misdaden tegen de mensheid door de ‘Bill and Melinda Gates Foundation’. Gates, UNICEF en WHO zijn op basis van aantoonbare feiten al beschuldigd van het doelbewust steriliseren van kinderen in Kenia door een HCG-antigen te verstoppen in tetanusvaccins.

In een recent interview met Fox News en met andere stations heeft Gates gezegd:”Het is terecht om te stellen dat de huidige situatie niet meer naar zijn normale toestand kan terugkeren totdat we een vaccin hebben dat globaal kan worden verspreid.” Hij financiert de meeste activiteiten op dat vlak. Het gebruik van Microsoft-producten ondersteunt die praktijk.

De ‘Bill and Melinda Gates Foundation’ heeft ruim $21 miljoen geïnvesteerd om een technologie te perfectioneren waarbij men micronaalden gebruikt om vlak onder de huid een onzichtbare barcode aan te brengen die zichtbaar kan worden gemaakt met infrarood licht zodat medewerkers van de overheid in staat zullen zijn om burgers te scannen en vast te stellen of ze zich onderwerpen aan gedwongen vaccinatie. Onderzoekers van MIT hebben in december 2019 de resultaten gepubliceerd van een onderzoek, gefinancierd door de ‘Bill and Melinda Gates Foundation’, waarin wordt beschreven dat men een vaccin onder de huid kan aanbrengen, samen met onzichtbare nanopartikels waarin men informatie kan coderen voor gedecentraliseerde opslag en bioscanners. Medewerkers van het Instituut voor Chemie van de Chinese Academie voor Wetenschappen hebben aan dit onderzoek deelgenomen, evenals het ‘Intellectual Ventures Laboratory in Bellevue‘.

Henk
7 maanden geleden

Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt een enzym, genaamd ‘Luciferase’ in het menselijk lichaam

Onderzoekers van het prestigieuze Massachusetts Institute of Technology (MIT) hebben een methode ontwikkeld waarmee -in eerste instantie- 100% verplichte vaccinaties kunnen worden afgedwongen. Iedereen die gevaccineerd wordt, krijgt gelijktijdig in de huid een soort onzichtbare tatoeage, bestaande uit halfgeleidende kristallen geïnjecteerd, die oplichten bij infrarood licht. Deze kristallen zijn een ‘brandmerk’ dat de persoon zijn vaccinaties heeft gehad, maar kunnen ook voor andere doeleinden worden gebruikt, zoals het opslaan van medische gegevens of voor algemene identificatiedoeleinden.

ID2020, Microsoft patent 2020-060606 en H.R. 6666 betreffen het project van Bill Gates om de hele wereldbevolking te vaccineren waarbij ‘quantum dots’ als onzichtbare tattoo kunnen worden geïnjecteerd als merkteken van verplichte vaccinaties.

In RSC Advances wordt een studie vermeld waarin staat dat ‘CS-Qdots’ fascinerende optische eigenschappen bezitten die op efficiënte wijze genetisch materiaal in cellen kunnen brengen. Door het gebruik van CS-Qdots worden specifieke HCC-oplichtende luciferase-genen (p(HRE)AFP-luc) in HCC-cellen (= kankercellen) gebracht voor bioluminescente beeldvorming zoals een scan.

Luciferase is dus het bioluminescente enzym dat ervoor zorgt dat de Qdot(quantum dot)-injectie / -vaccinatie van buiten het lichaam met een infraroodscanner kan worden uitgelezen. In deze quantum dots kan allerlei digitale informatie worden opgeslagen zoals een ID of informatie omtrent de vaccinaties die men al heeft gehad. Oftewel een digitaal geïnjecteerd en onmogelijk te omzeilen (vaccinatie)paspoort, waar Gates in diverse interviews voor heeft gepleit.

“Luciferase”?! Lucifer = lichtbrenger (maar is het dat soort licht waar men op zit te wachten?). Het teken van het Beest = 666 … Eveneens opmerkelijk: indien de Engelse term van deze technologie, ‘Implantable Quantum Dot Microneedle Vaccination Delivery System’, wordt omgezet in cijfers (A=1, Z=26), dan krijgt men opgeteld ook het getal 666 … “Toevallig”? De wereldwijd als gezaghebbend beschouwde King James Bijbel is de enige die letterlijk het woord ‘Lucifer’ gebruikt, iets dat in bijvoorbeeld alle Nederlandse vertalingen is veranderd in ‘Morgenster’. Numerologisch stelt het woord ‘corona’ (kroon) ook een bizarre getallenreeks voor …

Rapid USA Inc, een tak van ApiJect Systems, begint onmiddellijk met ‘Project Jumpstart’, zodat het bedrijf eind dit jaar al meer dan 100 miljoen voorgevulde injectienaalden over de VS kan distribueren. Volgend jaar moet dat aantal zijn opgelopen tot meer dan een half miljard. Eind 2021 wil Apiject Systems 330 miljoen smart naalden per maand produceren, genoeg om de hele Amerikaanse bevolking iedere maand te kunnen vaccineren. Deze ‘smart’-naalden bevatten ieder een eigen RFID-chip of een NFC- (Near Field Communication) GPS-tag met een uniek serienummer en kunnen worden gesynchroniseerd met een smartphone.

Henk
7 maanden geleden

Profusa (Emoryville, CA) wordt gefinancierd door Google en ontwikkelt samen met de NIH, DARPA (de technologietak van het Pentagon) en de Bill & Melinda Gates Foundation een biosensor die tegelijk met een RNA/DNA-“vaccin” als drager vlak onder de huid kan worden geïnjecteerd om de mensheid genetisch te modificeren en te controleren. Dit bedrijf voert een studie uit, samen met het Imperial College (London), dat ook wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation. Zij hebben de compleet onrealistische “pandemie”-voorspellingen van professor Neil Ferguson geleverd die nog steeds als basis dienen voor de huidige maatregelen. Australië en Nieuw-Zeeland zijn duidelijk testgebieden met extreme maatregelen en aanstaande vaccinatieplicht. Australië investeert $5,5 miljoen om mensen die nog nadenken tegen te werken: “anti-vaxxers”.

Aldus de website van Profusa:

“De sensor kan vier jaar autonoom werken en is kleiner dan een rijstkorrel. Het micro-implantaat bestaat uit twee delen: een strookje van 5 mm, bestaande uit poreuze hydrogel (het materiaal van zachte contactlenzen), dat vlak onder de huid komt te liggen en waarvan de gebruikte polymeren specifiek beginnen te fluoresceren van zodra in het lichaam bijvoorbeeld een immuunrespons optreedt. Het licht hiervan wordt door het andere deel, de biosensor, opgepikt. Het strookje bevordert capillaire en cellulaire ingroei: het wordt dus als lichaamseigen weefsel ingekapseld, waardoor (bloed)perfusie tot stand komt. Door de aanwezigheid van diverse polymeren kan men infecties opsporen, het zuurstof- en glucoseniveau in het bloed monitoren; daarnaast ook de hormonenspiegel (menstruele cycli, geslacht, enz.), de hartslag, de ademhaling (hoesten, seksuele activiteit, enz.), de lichaamstemperatuur, dopamineniveaus (verslavingen) en zelfs emoties.”

Deze informatie levert een unieke bio-footprint op, terwijl het implantaat continu alle data via 5G / AI – dat versneld wordt uitgerold – doorstuurt. Het implantaat kan ook informatie en opdrachten ontvangen (software updates en nieuwe biofuncties; misschien ook wel electroshocks toedienen als je “stout” bent :-)). Begin 2021 zal de sensor door de FDA worden goedgekeurd en dan begint – naar verwachting – ook de geplande, wereldwijde “Covid-19”-vaccinatiecampagne. Tot die tijd zijn we, als alles volgens plan verloopt, nog enigszins menselijk en vrij.

“And so it is to the printing press – to the recorder of man’s deeds, the keeper of his conscience … confident that with your help man will be what he was born to be: free and independent.” – John F. Kennedy

Adam Keiper, The New Atlantis: “Nanotechnology could theoretically be used to make mind-control systems, invisible and mobile eavesdropping devices, or unimaginably horrific tools of torture.”

Corona richt ravage aan in sperma: “Wordt niet zwanger kort na besmetting”

Vrije journalisten zijn intimidatie door politie beu