Het digitale controle net sluit om ons heen: De nieuwe ANPR camera’s hebben gezichtsherkenning

Pexels / Pixabay

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. EU=UN=globalisme=N**ISME=fascisme=satanisme schreef:

  Heel veel politie is nog van het type Bromsnor …. Goed van hart maar met weinig verstand. Blind uitvoerend wat door meneer burgemeester wordt opgedragen terwijl Saartje koffie inschenkt met een koekje.
  Het is de hoogste tijd dat de politie wakker wordt en eens nadenkt of zij werkelijk de grote misdaad bestrijdt. Tegenwoordig wordt de kleine burger vervolgd voor kleine dingen als een snelheidsovertreding met 4 km/hr alsof hij de grootste terrorist is terwijl de echte terroristen: politici, satanisten, geheime genootschappen, pedofielen, figuren als Soros, bankiers etc vrij rond lopen en ondertussen hard verder gaan met hun plannen een wereldregering te vormen en de wereldbevolking in gijzeling te nemen.

  Overdreven? Onderzoek de feiten van de EU !!!! Misschien wil de overheid eens nagaan wat zij aan het doen is …

  Kan de overheid aangeven waarom zij deze camera wil hebben?
  Wie hebben aangedrongen om deze camra’s te gebruiken?
  Kan de overheid aangeven wat het gebruik van de camera noodzaakt?
  Is de overheid bewust van het feit dat een groep globalisten zeer actief is de macht in de wereld te grijpen en alles doet om mensen onder controle te krijgen?
  Onder ander door op luchthavens iedere passagier te fouilleren alsof hij een crimineel is …. Denk daar eens over na !!!
  Kan de overheid garanderen dat gegevens van burgers absoluut veilig worden beheerd? Nee want alles wordt doorgesluisd.
  Kan de overheid garanderen dat andere computer niet kunnen inbreken op een dergelijke systeem. De ervaringen op dit moment met de overheid zijn dusdanig dat de overheid absoluut niet kan worden vertrouwd. En daarvoor behoeven we alleen maar naar Rat Rutte te kijken die absoluut niet kan worden vertrouwd omdat hij niet naar burgers luistert maar heel duidelijk opdrachtgevers heeft achter de schermen.

 2. Demiurg schreef:

  De leveranciers en het betalingsverkeer naar die leveranciers ontwrichten cq.saboteren.
  Onze maatschappij is financieel vastgelopen. En een oorlog durft niemand aan. Zou er wel een oorlog komen dan is dat het definitieve einde van de democratie. Er is ongeveer 300000 x miljard Euro “niet te verantwoorden geld” in omloop – wegens een corrupt banksysteem. Dus verzinnen ze wat anders om de MASSA onder controle te houden. Want daar zijn ze bang voor. de MASSA -opstand

 3. Piet schreef:

  vertrouw niet meer op uw overheid, Deze verlenen [bewijsbaar] hand en spandiensten aan criminelen uit het bedrijfsleven,
  Het is natuurlijk de grootste kwats om crminaliteit als drogreden op te geven Angst en spoken

Heb jij er iets over te zeggen?