in , , ,

Het systeem waarin we zitten zal zichzelf nooit corrigeren

qimono / Pixabay

Nooit of te nimmer zal het huidige volledig corrupte systeem van binnenuit gecorrigeerd kunnen worden. Vast blijven houden aan die valse hoop werkt als een vergif en er zijn dan ook maar twee mogelijke oplossingen.

De wereld kijkt ook nu weer vol spanning toe en hoopt dat er na de affaire de nodige koppen zullen rollen en dat er nu dan eindelijk veranderingen zullen komen. De professionele spindokters melken dit dan ook volledig uit en steunen of de linkse zienswijze of de rechtse en beiden zijn niet meer dan afleidingen van waar het werkelijk om gaat.

Eén van de meest fascinerende afleidingen voor de massa is er als er ergens een hooggeplaatst iemand weggeschopt wordt. Maar, daarmee is het systeem niet gecorrigeerd en als de machthebbers één of meerdere pionnen moeten opofferen om een bepaald doel te bereiken, zullen ze daar echt niet van wakker liggen.

Dat is omdat het systeem waarin wij gevangen zitten, zodanig is opgezet dat het nooit het “kwaad” zal uitroeien, maar dit juist onder alle omstandigheden in stand zal houden.

Waar we vooral ook mee te maken nu is het fenomeen “valse hoop”. Dit fenomeen kweekt totale apathie bij de bevolking die denkt achterover te kunnen leunen, omdat anderen het vuile werk wel zullen opknappen en de ontmaskering van “de cabal” staat altijd om de hoek (dit staat al tientallen jaren net om de hoek volgens Benjamin Fulford en andere profeten) en is nooit vandaag.

Als het systeem gemaakt zou zijn om “het kwaad” uit te roeien, dan hadden ze Epstein nooit 12 jaar geleden laten lopen. Hoeveel kinderverkrachters die voor de komen, kunnen op de Epstein manier daarvan weg lopen?

Waarom stond de wereld 12 jaar geleden niet in vuur en vlam toen Epstein werd opgepakt? Omdat alles op deze wereld wordt gestuurd en gecontroleerd en dat wat er gebeurt heeft totaal niets met gerechtigheid te maken. Net zoals er een reden is dat Epstein nu wordt opgepakt en die reden zal ongetwijfeld binnenkort duidelijk worden, maar wat die ook is, het heeft helemaal niets te maken met het uitroeien van pedofilie en het stoppen van de verkrachtingen van kinderen.

Het hele theater rondom Epstein dat nu plaatsvindt is niets meer dan een show voor het publiek, waarbij hetzelfde publiek de valse hoop krijgt dat er nu eindelijk eens iets gaat veranderen en dat elite criminelen eindelijk op dezelfde manier zullen worden behandeld als “gewone” criminelen. Hoe vaak komt zo iets werkelijk voor in de praktijk?

En als er dan een pion wordt geofferd, dan blijven de anderen alsnog volledig buiten schot. Neem bijvoorbeeld de man van het Ponzi plan, Bernie Madoff, die voor oplichting werd veroordeeld tot 150 jaar gevangenisstraf. Hij kon deze oplichting jarenlang volhouden en er 65 miljard dollar van zijn cliënten doorheen jagen, maar de bank die hem daarbij faciliteerde, JP Morgan, kreeg alleen maar een boete.

En zo kun je nog uren doorgaan. Degenen die verantwoordelijk waren voor de financiële crisis in 2008 blijven volledig buiten schot en worden zelfs nog uit de brand geholpen door de belastingbetaler en gaan daarna vrolijk op dezelfde voet verder.

Dit soort mensen gaat bijna nooit naar de , omdat ze sleutelposities in het corrupte systeem bekleden. Je zal nooit van z'n leven een centrale bankier naar de gevangenis zien gaan, hoewel zij bij de ergste misdadigers ter wereld behoren met hun gemanipuleer van de markten en de vele oorlogen die zij naar believen kunnen veroorzaken met miljoenen doden tot gevolg.

Donald Trump heeft zogenaamd ruzie met Jerome Powell, de voorzitter van de Federal Reserve, omdat deze niet doet wat Trump wil. Trump heeft al vele malen gedreigd om Powell te ontslaan, maar deze verklaarde deze week dat het geen bal uitmaakt of Trump hem ontslaat of niet, want hij zal gewoon zijn termijn als voorzitter van de FED uitdienen. Hiermee is wederom aangetoond dat de voorzitter van de FED vele malen machtiger is dan de president van Amerika. 

De Trump aanhangers hangen wilden verhalen op over hoe Powell wel bang zal zijn voor Trump en dat deze de controleover de Federal Reserve wel zal overnemen. Wat een totale onzin. Trump heeft geen enkele bevoegdheid om de voorzitter van de FED te ontslaan. De raad van bestuur van de FED bepaalt wie de voorzitter is en kan iedereen benoemen tot voorzitter die zij willen, ongeacht wat de president doet. De “keuze” die de president maakt bij de benoeming van de voorzitter van de FED is niets anders dan een ceremonie.

Nooit of te nimmer zal Donald Trump het moeras legen en Brandon Smith van Alt-Market heeft een verklaring voor het fenomeen dat er nog steeds mensen rondlopen die denken dat dit wel het geval is.

And yet, there are still people out there that imagine this is all part of some elaborate ruse on Trump's part; that he is playing a game of “4D Chess” with the globalists. I believe this insane delusion stems from a singular psychological malfunction that is suffered by many people – the idea that the system, no matter how corrupt, can be fixed from the inside.

Volgens Smith verkeren de aanhangers van Trump en Q in een krankzinnige waan en hij ziet het meer als een psychologische afwijking omdat die mensen geloven dat het systeem van binnenuit gerepareerd kan worden, ongeacht hoe corrupt het nu is.

Nooit zal je in de mainstream media iets aantreffen, en ook bijna niet in de alternatieve media, waarbij wordt gesproken over echte oplossingen voor het probleem van misdaden gepleegd door de elite en volkomen corrupte overheden.

Je hoort en ziet nooit iets over oplossingen voor dat soort problemen, omdat dit in de praktijk moeilijk is met strijd en opoffering. Je stem uitbrengen via het kiezen is gemakkelijk en daarom werkt dat ook niet. En in een protestmars lopen met een groot bord is ook gemakkelijk, maar dat werkt ook niet. De blijft gewoon.

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

FaceApp: van kijken naar bekeken worden

Verpesten van Vierdaagse door verontwaardigde klimaatdrammers voorkomen