in , ,

Hoppa! Overheid gaat passagiersdata opvragen voor registratie reizigers uit corona-risicogebieden i.v.m. thuisquarantaine

De gaat passagiersgegevens bij vervoerders opvragen om reizigers uit risicogebieden te registreren. De informatie wordt vervolgens gebruikt om te controleren of deze reizigers zich wel aan de thuisquarantaine houden.

Dat heeft minister De Jonge in een brief over de ontwikkelingen rondom het bekendgemaakt.

Het wil gegevens opvragen van passagiers van schepen, zoals cruises, en luchtvaartuigen die met reservering werken voor zover vervoerders hierover de beschikking hebben. Er zal met luchtvaartmaatschappijen en rederijen overleg plaatsvinden over de praktische uitvoering van de maatregel.

De Jonge merkt op dat voor internationale treinen en bussen een wettelijke grondslag om passagiersgegevens op te vragen ontbreekt.

“Over de praktische uitvoering ten aanzien van deze vervoersmodaliteiten ga ik samen met betrokken partijen bekijken wat de eventuele mogelijkheden zouden zijn om te kunnen beschikken over passagiersgegevens”, zo laat de minister weten.

Lees verder bij de bron: privacynieuws.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
REVOLUTIE : RUTTE CS MOET NU WORDEN GESTOPT !!!!
6 maanden geleden

De overheid houdt de burgers in een wurggreep en dat is alleen te accepteren als daar heel sterke redenen voor zijn en dan alleen wanneer die zeer tijdelijk zijn. Of aan beide voorwaarden is voldaan is uiterst discutabel. Sterker nog: zelfs de vraag wat een virus eigenlijk is, is nog niet eens beantwoord.

Zweden heeft vanaf het begin het virus zijn gang laten gaan en daar zijn de minste slachtoffers. Dus je kunt je afvragen waarom de NL regering maar terug blijft komen met maatregelen?
Het CV is nu inmiddels bijna 6 maanden bij ons en dit virus zou nog steeds niet uitgeraasd zijn? Burgers hebben vanaf het begin nauwelijks slachtoffers gezien en berichten van steeds meer artsen zijn unaniem dat het virus uitstekend te genezen is met HCQ + Zn.

Vreemd genoeg wordt HCQ + Zn niet algemeen genoemd alsof de burgers dat niet zouden mogen weten en niet gebruiken. Wat is hier aan de hand? Waarom wil de overheid vaccins waarvan niet bewezen zijn dat ze veilig zijn? Met Agenda 21 en Agenda 2030 voelt niemand zich toch veilig?

Vreemd genoeg zijn het instanties als CDC, FDA, RIVM die er sterk aan hechten om de bevolking op alle mogelijk manieren onder controle te willen houden. En vervolgens blijven de verhalen opduiken over vaccinatie die alleen maar slachtoffers kan maken en waar geen enkele controle bestaat over de stoffen die in het het vaccin zitten. De naam van satanist BIll Gates valt regelmatig en deze man is verantwoordelijk voor duizenden doden in Afrika. Deze man subsidieert het RIVM en de WHO … De NL regering speelt een heel vreemde rol met de subsidie van bedrijven die vaccin ontwikkelen.

Burgers begrijpen steeds minder van regering Rutte die afgelopen jaren steeds meer dubieuze besluiten heeft genomen die het vertrouwen alleen maar hebben gereduceerd.
Er is alle reden om de regering Rutte aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen want er kloppen te veel dingen niet !

Meer geld naar pensioenen door forse stijging pensioenpremies, minder naar loonsverhoging

“Corona” is niet meer