in ,

Integratie loopt spaak: Omstreden salafisten prediken in Almelo

Moslim Jongeren Almelo nodigt meerdere keren per jaar sprekers uit met zeer omstreden denkbeelden voor bijeenkomsten in de Masjid moskee.

Een aantal predikers houdt zich volgens experts bezig met het salafistische gedachtegoed, een uiterst conservatieve stroming binnen de islam.

In de Marokkaanse moskee in Almelo kwamen de afgelopen twee jaar zeker vier sprekers langs met een dubieuze achtergrond, blijkt uit onderzoek van deze krant.

Dat strookt niet met wat de gemeente Almelo onlangs naar buiten bracht in antwoorden op vragen van de , die wilde weten of het in Almelo verspreid wordt.

De gemeente zegt geen aanwijzingen te hebben voor dergelijke activiteiten.

Wel benadrukt de lokale de handen ineen te willen slaan met islamitische organisaties in Almelo om dat zo te houden.

Lees verder bij de bron: AD.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
massa immigratie=landverraad
1 jaar geleden

Wanneer gaan Nederlandse instanties wakker worden en beseffen dat met Islam niet valt te onderhandelen.
Moslims zullen nooit integreren. Wanneer gaat de overheid beseffen dat de instroom van immigranten uit Afrika niet bedoeld is om mensen op te vangen en een beter bestaan te bieden of om de Nederlandse economie te steunen. Het is zelfs niet bedoeld om de bedrijven te voorzien van goedkope arbeidskrachten. De enige bedoeling van partijen achter de schermen (Illuminati, Zionisten) is om de cultuur en de economie van binnenuit te slopen zodat uiteindelijk de banken en multinationals in Brussel de absolute macht krijgen in een failliet Europa. Dat is de harde waarheid.

Islam is een politieke stroming en niet een religie. De geschiedenis is volstrekt duidelijk. Deze moslims rusten niet eerder voordat Nederland in meerderheid islamistisch is …
In Rotterdam eisen ze al dat het politiekorps opgebouwd wordt naar ratio van het aantal moslims in de locale autochtone bevolking in Rotterdam. Vervolgens wil men moskeeën, sharia wetten, halal voedsel, islamitische scholen en het spel gaat tot in het oneindige door ….
De manier hoe de immigranten zich gedragen is van dien aard dat onmiddellijk gestopt moet worden met verder toelaten en diegenen die hier zijn moeten onmiddellijk en zonder pardon terug.

Het is schandalig dat de Nederlandse politiek de wil van de bevolking volledig negeert. Vroeger of later zal de regering ter verantwoording geroepen voor haar daden, want wat hier gebeurt is niets minder dan landverraad.

1 jaar geleden

Het is niet alleen in Nederland, het is in heel Europa waar de islam opgedrongen wordt,dat de gewone burger monddood worden gemaakt, al wie tegen de islam is, is bij monde rasicist maar wat er verder gedaan wordt is pamperen alles gratis, en wegkijken van onze problemen, en zeker weten, het geld geraakt OP.

Wie gluren er allemaal in mijn medische dossier?

Gezocht: mensen om 5G protest te organiseren