in , , ,

Islamisering: EU-resolutie 1743 (definitieve versie, 2010)

Van de EU-resolutie 1743waarmee in Europa de islam versterkt én de islamisering versneld wordt, heeft bijna geen Europeaan ooit gehoord:

1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.

1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.

1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.

1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.

1743-11: De islam is een religie van vrede.

1743-12: Haatzaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.

1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.

1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.

1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.

1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.

1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de zegeningen van de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.

1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.

http://www.assembly.coe.int

Lees ook eens verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Never Word Order
3 jaren geleden

Het geeft meer dan te denken dat de EU met deze vreemde artikelen komt waar geen enkel land over heeft gepubliceerd. Toppunt van leugenachtigheid !!!!
De immigratie van vluchtelingen heeft dus niets met vluchtelingen te maken maar is slechts een paard van Troje dat binnengehaald wordt door een groep criminele leiders als Merkel CS (waaronder Rutte). Dit kan niet anders worden uitgelegd worden dan dat de leiders van de EU een strijd voeren tegen het christendom. Ergo satanisten en aanhangers van de fascistiche Nieuwe Wereld Orde. Let op de rol die de CIA hier speelt (hoofdkantoor in Zwitserland !!!!!)
Daar waar Trump diverse criminelen aan het oppakken is, is de EU aan het slapen.
Wil de EU niet ten onder gaan dan is het de hoogste tijd dat burgers veel sterker in actie komen en zich organiseren. Weg met criminelen als Merkel, Martin Schulz en dat soort lieden.

Tokko
3 jaren geleden

De vertaling in het artikel hierboven klopt van geen kant! Lees eerst eens de originele tekst die heel wat duidelijker aangeeft dat ze bepaalde aspecten van de islam veroordellen. Evenals de wetten die optreden tegen islamofobie, omdat het gevaar bestaat dat de vrijheid van spreken verloren gaat. Het leveren van kritiek op elke religie is toegestaan, islam krijgt geen speciale positie.
Een stuk vertalen is 1 ding, het ombuigen naar je eigen vooroordelen is heel iets anders, puur liegen dus. Mensen die te lui of te dom zijn om zelf te onderzoeken en zelf te denken laten door anderen hun mening bepalen. LEES EN DENK ZELF! Ga naar de bron en laat je niet belazeren. Resolutie 1743 is niet wat de vertaler er van maakt. Het is een genuanceerd stuk, dat niet een bepaalde groep bevoordeelt.
Tokko

Never Word Order
Antwoord aan  Tokko
3 jaren geleden

Wat het punt van slechte vertaling betreft – de bedoeling is duidelijk gericht om Moslims hun eigen cultuur en identiteit volledig te laten behouden. En dat als EU standpunt is op zijn minst schandalig !!! Ergo: de EU bevlking moet zich maar aanpassen. En dat gaat echt 10 stappen te ver !!!

De ervaring van integratie van moslims in westerse landen in de westerse cultuur over de afgelopen 40 jaar is zeer slecht en dat wordt ook door de politiek toegegeven. Dat Merkel meent 1.5 miljoen moslims te willen toelaten (Wir schaffen das!) is dan ook volkomen onverantwoord en vragen om grote problemen (zoals de Duitse politie bij herhaling uit ervaring al heeft aangegeven). En de ervaringen in NL zijn ook niet positief.
Temeer daar alle kosten van opvang, huisvesting, uitkeringen, opleiding voor 100 % bij de burgers van die landen wordt neergelegd. Dan hebben we het over vele honderden miljarden.

Tokko
3 jaren geleden

Never Word Order: wat je zegt klopt wel, ik ben het nooit met de EU eens geweest. Op het punt immigratie was ik het al eens met Hans Janmaat, Pim Fortuyn en Geert Wilders. In een andere reactie van mij zou je dat ook kunnen zien. Ik blijf alleen bij het standpunt dat het verdraaien van de feiten om het eigen standpunt sterker te maken, een zwaktebod is.
Immigratie is geen goede zaak. Ik heb enig recht van spreken denk ik. Mijn vrouw is een lichtgetinte uit Azie, haar kinderen zijn geemigreerd naar de VS en zelf heb ik ook 8 jaar in een ver land gewoond. Ik ken de problemen met cultuurverschillen, misverstanden door gebruik van andere talen en dan gaat nog over goed opgeleide mensen, christenen, die goed Engels spreken.
Met niet-opgeleide immigranten met een religie en een mentaliteit uit het jaar nul kan het alleen maar heel erg fout gaan. Als alle moslims volgende week weggaan uit Nederland, ook die paar aardige en goed geintegreerde die ik ken, steek ik de vlag uit!

Tokko

Bij Voorbaat Verdacht: Platform start rechtszaak en campagne over risicoprofilering met SyRI

Europese Commissie wil ‘hate speech’ en extreme content aanpakken