in ,

Israëlische ex-generaal: “VS heeft overeenkomsten getekend met buitenaardse wezens”

astronaut standing on moon beside U.S.A. flag

In een interview met het dagblad Jedi’ot Acharonot beweerde het voormalige hoofd van de Israëlische militaire afdeling voor de ruimte, Haim Eshed, dat Israël en de VS contact hadden met een “Galactische Federatie” van buitenaardse wezens.

Deze “buitenaardse alliantie” omvatte de hele melkweg. Maar volgens de gepensioneerde 87-jarige generaal, die bijna drie decennia aan het hoofd stond van de ruimte-eenheid van het Israëlische Ministerie van Defensie, vroegen de aliens om stilte:

“De UFO’s vroegen om niet aan te kondigen dat ze hier zijn [omdat] de mensheid nog niet klaar is”, zei Eshed in het interview.

Maar voor een korte tijd was er een bedreiging voor de “overeenkomst” – de Amerikaanse president Donald Trump stond op het punt de deal met de buitenaardse wezens bekend te maken. “Maar de buitenaardse wezens in de Galactische Federatie zeiden: Wacht, laat de geest een tijdje kalmeren. Ze wilden niet dat we massahysterie zouden ervaren”, vervolgde de ex-generaal. En hij voegde eraan toe:

“Je wilt ons eerst tot rede en begrip brengen. Je hebt tot vandaag gewacht tot de mensheid zich heeft ontwikkeld en een stadium bereikt waarin we begrijpen wat ruimte en ruimteschepen zijn.”

De aliens hebben ook een ondergrondse basis op Mars gevestigd, vervolgde de 87-jarige. Hun vertegenwoordigers, evenals Amerikaanse astronauten, zouden daar moeten zijn. De aliens hebben een overeenkomst getekend met de Verenigde Staten om experimenten op aarde uit te voeren:

“Net als wij mensen willen ze de hele structuur van het universum begrijpen en ons als helpers zien.”

Eshed zei niet hoe lang de buitenaardse wezens ondergedoken zaten, maar sommige van de vermeende contacten zouden hebben plaatsgevonden tijdens het presidentschap van Trump. De ex-generaal verklaarde dat hij zich nu pas in het openbaar had gewaagd in de onwaarschijnlijke hoop dat zijn onthullingen als waar zouden worden aanvaard:

‘Als ik vijf jaar geleden had gezegd wat ik nu zeg, zou ik in het ziekenhuis zijn opgenomen.’

Hij heeft niets te verliezen. Hij heeft zijn diploma’s en onderscheidingen ontvangen en wordt ook gerespecteerd door buitenlandse universiteiten. De ex-militair schreef zijn gedachten ook op in zijn boek “The Universe Beyond the Horizon”, waarin hij ook beweert dat de aliens kernrampen op aarde hebben voorkomen.

Eshed gaf in het interview toe dat zijn beweringen, die hij niet kan onderbouwen, misschien vreemd lijken, maar hij gelooft dat de mensheid ze geleidelijk als waar zal gaan accepteren en dat sommige mensen de dingen misschien al doorzien.

Lees verder bij de bron: RT DE

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
groenlinks verkies2020

GroenLinks haalt de terroristische Islam binnen en zelfverantwoording? 0-0

person holding lighted oil lamp

Prominente vaccinatiecriticus dood gevonden. Wat is er gebeurd met Brandy Vaughan?